مر30 دوست عزیزم تایید و اضافه میشهنقل قول:
البته
این خط پایین هم بیارم تو بند؟؟
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه[/QUOTE]
Printable View
مر30 دوست عزیزم تایید و اضافه میشهنقل قول:
البته
این خط پایین هم بیارم تو بند؟؟
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه[/QUOTE]
نه آقاي جوادي اون بند آخر رو نيار ، خوب كم تر شير بشه چه اشكالي داره سرعت مي ره بالا! فكر كنم منظورش بيش تر بوده عصبي بودن ايشون اشتباه نوشتن شما به دل نگير :31:
سلام javady
میل خودته بند آخری رو بگذاری یانه ولی فکر کنم دیگه دوبار محدودیت ظلم مضاعفه هم حجمی هم شییرینگ
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر " یا بیشتر" شییر بشهـــــــــــ من گفتم نباید .
شاید اینجوری بگم بهتر باشهنقل قول:
نوشته شده توسط javady
یعنی وقتی ما از سرویس محدود شده (منظور حجم گیگ. مثلا 3 گیگ ترافیک) محدود شدیم دیگه شییرینگ برای ما صدق نمیکنه
شییرینگ برای سرویس واقعا نامحدود "یعنی صبح تا شب دانلود کنی" معنی پیدا میکنه یعنی 24 ساعته هفته من و 9 نفر دیگه با هم شییر باشیم. ونه سرویس محدود eco
و از همه مهمتر اینکه اگر اصرار به شییرینگ در شب هست باید شرکت یه حداقل سرعتی رو مد نظر قرار بده واز اون کمتر نباشه
مثلا سرویس eco512 باسرعت دانلود متوسط روزانه 60kb در ساعات رایگان نباید کمتر از 30 kb برسه چه با 9 نفر شییر بشید چه با 100 نفر چه اونها دانلود بکنند چه نکنند. این بخشش به مشترک ربطی نداره شرکت باید از پس تعهدی که داده بر بیاد نه اینکه مشترک استفاده نکنه
javady جان اگر بازم توضیح خواستی درخدمتیم. در ضمن اینها نظر منه اگر خواستید استفاده کنید. اجباری در کار نیست داداش
کسی اینجوریش رو دیده بود ؟:31:
در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم یک هفته ای بهشون فرصت دادم که سرعت دیال آپشون رو درست کنن وگرنه لغو قرارداد میکنم میرم جای دیگه و دیگه هم برنمیگردم. تا الان که درستش نکردن و احتمالا تا آخر هفته با این شرکت خداحافظی میکنمنقل قول:
این چیه؟؟؟نقل قول:
دستکاری نکردی؟
نه دوست عزیز مگه تو CRM شاتل هم میشه دستکاری کرد ؟؟؟نقل قول:
به این میگن شانس همین و تمام !
این وضعیت روزهاست:
اما شبها فقط دیال آپ. تا آخر هقته هم لغو قرارداد میکنم و دیگه هم بر نمیگردم
من هم تازه یک ماه بود گرفته بودم که این اتفاق افتاد. اکو 2048
من تهران نیستم و با پشتیبانی شهر خودم که تماس گرفتم گفت 2 روز پیش جلسه گذاشتن و قرار شده این محدودیت حذف بشه از دیشب قرار بوده اعمال بشه که برای خط من هنوز همون 7 کیلوبایت بر ثانیه است امشب که دوباره تماس گرفتم تعجب کرد و گفت من خودم دیشب تست کردم 260 میداده. گفتم ما که 7 بودیم.
قراره فردا خودش تماس بگیره با من و اگر هنوز اینجوری بود ارجاع بده به تهران
من بهش گفتم فرق زیادی نداره در هر صورت من فردا صبح با بخش شکایات سازمان تنظیم مقررات تماس میگیرم تا ببینم باید کتبا شکایت کنم یا شفاها کافیه.
گفتم الان 6 روزه که این بامبولا رو در آوردین کی قرار خسارت بده؟ به چه حقی یکطرفه قرارداد رو تغییر دادین؟ اصلا من باید 25000 بدم که 3 گیگ با منت و دوز و کلک به من بدین؟ اگه برعکش اتفاق افتاده بود خودشون ...میدادن که خسارت بگیرن
میگن شهر که آشوب بشه قورباغه هم هفتیر کش میشه. اینم حکایت شاتله. توهم زده که خیلی گنده شده و میتونه هر .... میخواد بکنه.
javady جان
اینو حتما توی شکایت نامه بیار که
شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
برای بقیه هم قسمت گزارش مشکلات شاتل و قسمت پشتیبانی آنلاین غیر فعال هست؟؟؟؟ یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟
دوست گلم ! من فقط می خواستم یه سری چیزها بیشتر مشخص بشه ! و قصدم از اون پست فقط همین بود !نقل قول:
فکر می کنم خود آقای جوادی هم لپ کلام من رو دقیقا درک کردن ...
اصلا هم بحث ترس و این حرف ها نیست عزیز من ! من نمی دونم شما از کی دارین این تاپیک رو دنبال می کنین ! ولی
این جریان شکایت و این ها که می بینید الان داره با این جدیت پیگیری میشه ، من و دو سه تا از دوستان دیگه جزو
استارتر هاش بودیم !! اگه توجه کرده بودی گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
که آدرسش هم توی امضا من هست بنده ایجاد کردم در راستای همین هدف ها ! من خودم یکی از دشمنای پر و پا
قرص این شاتل کلاهبردار هستم ! متاسفانه چند وقتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و نتونستم ریز به ریز و
دقیق این تاپیک رو دنبال کنم و از وقتی دیدم دوستانی هستن که دارن حرفه ای جریان شکایت رو دنبال می کنن منم
خیالم راحت تر شد و رفتم بیشتر به بقیه گرفتاری هام رسیدگی کردم ! از یه طرف هم یه کمی توی ذوقم خورد ! چرا ؟
به خاطر اینکه من وقتی اون گروه رو ایجاد کردم خیلی جو خوبی بود و همه می گفتن ما پایه شکایت و تحریم و فسخ
این چیزاییم ! ولی وقتی گروه رو ساختم دیدم عمل کردن با حرف زدن زمین تا آسمون فرق میکنه ! و متاسفانه هیچ
فعالیت مفیدی توی اون گروه که خیلی بهش امیدوار بودیم صورت نگرفت ...
پس شما که نمی دونی لطفا این قضیه ترس و این حرف ها رو مطرح نکن ...
در ضمن برای شکایت هم، بله من هنوز شناسه کاربریم رو واسه آقای جوادی ارسال نکردم ! چون می خواستم چند
تا مدرک و عکس هم تهیه کنم و همراهش بفرستم که متاسفانه به خاطر کمبود وقت نتونستم همه ش رو تهیه کنم
یه بارهم گفتم می خوام این کار رو بکنم ! حالا متاسفانه مجبورم تا همین جایی که عکس مدرک تهیه کردم واسشون
بفرستم چون متاسفانه خیلی سرم شلوغ هست ...
در ضمن این ایده تهیه عکس و مدرک هم اولین بار بنده مطرح کردم. البته خداوکیلی من اصلا از گفتن این حرف ها خوشحال
نیستم و نمی خواستم هیچ وقت اینا رو بگم چون کارایی که کردم همش به خاطر احقاق حق و حقوقمون بوده و کلا گفتن
نداره ...
دیگه ببخشید اگه پرحرفی کردم
ببخشید اگر لحنم تند بود... من عذر میخوام . :10:نقل قول:
امیدوارم در تهیه ی مدرک و کل زندگین موفق باشی :46:
برا من یه بار بعد تغییر سرویس این قات رو زد البته نه اینقدر،این ارور مغایرت هم جفتش بود بعد از یه روز درستش کردننقل قول:
شاتل هیچ وقت یادش نمیره که چقدر دانلود کردی . خودش بعدا باهات حساب میکنه:31: اون خط قرمز پایین هم برای همینه:21:نقل قول:
MohsenStar
کسی اینجوریش رو دیده بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها امروز من از محدودیت در اومدم شما چی؟میخواستم بدونم این کارشون واسه اینه که من دوباره تمدید کنم؟امروز روز اخر دوره این ماهمه!!
دوستان ساعت توقف دانلود صبح رو 7:59 یا حتی 7:58 بذارید، ظاهرا ساعت شاتل 1-2 دقیقه عقب هست و با توجه به 2 مگ بودن،حجم زیادی همون اوله صبح تلف میشه.
سلام. خسته نباشینقل قول:
داش مارو چشم کردی ماهم به فنا رفتیم ! :21:
من هم به واحد فروش اصلی تو تهران زنگ زدم دختره گفت الان تقریبا همه شرکت ها دارن مثل ما عمل میکنن (محدود کردن سرعت شبانه) ! گفتم اتفاقا شما تنها شرکتی هستید که دارین خیلی قشنگ ..... میکنید!
گفت حتی همین مخابراتی که میگی هم همینطوری میشه به زودی ! گفتم خودت مثل اینکه هر چی حال کردی میگی واسه خودتا ! :5:
کاش صداشو ضبط میکردم !
شما چه مدت محدود بودید؟و چه سرعتی دارید؟نقل قول:
شبها با سرعت 210 تا دانلود ميكنم.
سرعت اصليم 256 هست
از کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
فریب این سرعت بالای شاتل پس از رفع محدودیت را نخورید!من 16 روز محدود بودم وچند روز قبل از محدودیت خارج شدم و اتفاقاً 3 شب هم سرعت بالای 250 داشتم و از دیشب باز محدود شدم!:19:نقل قول:
در واقع این ترفند جدید شاتل است که به فاصله زمانی کوتاه به شما سرعت بالایی در سرویس شبانه بدهد وباز شما رامحدود کند!:41:
یک چیزی که برای من خیلی عجیبه اینه که طرز برخورد و نوع سرویس و سرعت و همه چی در همه نمایندگی ها با هم فرق داره !
مثلا من الان زنگ زدم گفتم سرعت بالا رفته گفته اره گفتم شب چی ؟ گفت نه شب همون سرعت قبلیه !
گفتم خوب این سرویس جدید (قیمت سرویسهای +ADSL2 ـ (CRA)) چیه ؟ میگه ما همچین سرویسی نداریم !!! گفتم خسته نباشی.بهش میگم برو سایت شاتل خانم مثلا نمایندگی , میگه من الان نمیتونم ! عجبا
رفیق والا ما دیگه 700MB هم جرات نمیکنیم دانلود کنیم با سرعت 60 ! حالا نمیدونم شما چطور با 210 همینطور میذاری رو دانلود ؟!!!نقل قول:
البته ماه قبل شیره دانلود و کشیدم! و از شانسی که اوردم 4روز مونده بود اتمام دوره محدود شدم! خداروشکر
ولی این ماه دیگه روزانه هم با ترس و لرز استفاده میکنم ! :27: چون تازه دیشب دوباره تمدید کردم! سرعت هم 60 بود برای ما !
من همین الان با بخش شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صحبت کردم گفتم جریان اینه و پشتیبانی شاتل هم میگه این قانون جدیدی است که شما بهشون ابلاغ کردین :)
گفت کی بوده که ما خودمون خبر نداشتیم و توضیح داد اگر هم قراره به خاطر شیر 1 به 10 افت سرعت داشته باشید باید بین 25 تا 250 متغییر باشه نه 7 کیلوبایت بر ثانیه قفل بشین.
از طریق سایت میشه شکایت رو ثبت کرد و خودشون بررسی میکنن و جواب میدن
لینک صفحه :خنده دارش اینجاست که وضعیت روز ما هم فرق زیادی ندارهکد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=16b904f3-2c51-4cdf-8c10-6621a816df62
مثلا سرویس 2048 میباشد :)کد:http://www.speedtest.net/result/1535967513.png
خوب حتما نمیتونسته عزیزه من،چرا حرف زور میزنی؟!:31:نقل قول:
من حدودا 5 روز . سرعتمم 2 مگ هست.نقل قول:
قربونت برم بنده که از همون اول این حرفا رو زدم و گفتم تماس گرفتم ،اما دوستان هی میگن شکایت فایده نداره و خلاصه موج منفی...نقل قول:
حتی همین شکایت نامه رو به پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات تنظیم دارم میکنم..
.
سلام دوستان
من شاتل اكو 2 مگابيت دارم و 7 شب محدود شده بودم. تو اين 7 شب سرعت دانلود من از ساعت 12:56 تا 7:58 به شدت افت مي كرد و حداكثر 4 كيلوبايت در ثانيه ميشد.اين وضعيت افت سرعت 7 شب ادامه داشت ولي شب هاي قبلش سرعت دانلود من از ساعت 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود.
چون دانلود هاي واجبي داشتم سه شب پيش رفتم به خوابگاه دانشجويي توي اتاق يكي از دوستانم و دو شب هم آن جا ماندم و دانلود هام رو آنجا انجام دادم.
ديشب كه آمدم خانه چون مطمئن بودم محدوديت سرعت من تا پايان دوره باقي مي مانه تمايلي نداشتم تا ساعت 1 صبر كنم و دانلود شبانه رو آغاز كنم.
ولي پيش خودم گفتم حالا يه امتحاني مي كنم.
ساعت 12:53 دانلود رو آغاز كردم و چون در زمان مصرف روزانه بودم سرعت دانلود مثل هميشه 260 بود.
تا اين كه ساعت 12:56 شد و يك دفعه سرعت 0 شد.پيش خودم گفتم باز دوباره امشب تا صبح سرعت دانلود همون 4 كيلوبايت در ثانيه ميشه.تا اين كه يك دفعه ديدم سرعت دانلود شد 400 كيلوبايت در ثانيه ( 400KB/sec ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اين سرعت لحظه اي است و باز دوباره مياد پايين.
ولي بعد از چندين دقيقه همچنان 400 بود ، گفتم شايد زمان دانلود شبانه تغيير كرده باشه و مثلا ساعت 2 دانلود شبانه شروع ميشه و الان داره از ترافيك روزانه ام كم ميكنه.سريع وارد حساب كاربري شاتل شدم و ديدم چيزي ار ترافيك من كم نميشه و مثل اين كه واقعا سرعت دانلود شبانه من 400 شده بود.
تا ساعت 8 صبح همچنان سرعت بالا بود و سرعت بين 370 تا 420 نوسان ميزد و حتي يك لحظه هم سرعت زير 370 نيامد.
تا صبح بيشتر از 9 گيگابايت دانلود كردم ( دقيقا 9250 مگابايت دانلود كردم )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا نميدونم آيا دو شب قبلش هم كه خانه نبودم و در خوابگاه بودم آيا سرعت شبانه شاتل واسه من بالا بود يا نه؟
دوستان،سرعت شبانه شما از ساعت 1 تا 8 صبح در سه شب گذشته چند بود؟
آيا شما هم توي اين سه شب از محدوديت در آمديد و سرعت شما هم خيلي بالا رفت؟
سرعت شما در سه شب گذشته چند بود؟
سه روز ديگه دوره اين ماه من تمام ميشه.لطفا به سوالاتم پاسخ دهيد كه اگه سرعت شما هم بالا رفته يعني مشكل محدوديت شاتل حل شده و با اين نتيجه ماه بعد رو هم تمديد كنم.
لطفا بگوييد در سه شب گذشته سرعت دانلود شما چند بود و چه قدر ميشد دانلود كرد؟
با تشكر
بله عزیز.میخواندوباره تمدید کنی دوباره بعد از یه هفته بندازنت تو لیست سیاه. :27:نقل قول:
به نظر من ISPت رو عوض کن.
سلامنقل قول:
این حقیقت تلخی بود که برای شما روشن کردم
من اینو گفتم که بر ضد خودشون ازش استفاده بشه. در هر جنگی تلفات هم هست . بله داداش:31:
دوست عزیز از این کلاه های گشاد زیاد سر ما رفته وقتی دورت تموم میشه شاتل دستودلواز میشه ولی همین که ببینه داری دانلود میکنی یک دفعه حالت رو میگیرهنقل قول:
knight of justice
سه روز ديگه دوره اين ماه من تمام ميشه.لطفا به سوالاتم پاسخ دهيد كه اگه سرعت شما هم بالا رفته يعني مشكل محدوديت شاتل حل شده و با اين نتيجه ماه بعد رو هم تمديد كنم.
لطفا بگوييد در سه شب گذشته سرعت دانلود شما چند بود و چه قدر ميشد دانلود كرد؟
با تشكر
من که تقریبا یک ماه از دورم گذشته ولی هنوز تو محدودیتم
همین الان هم با پشتیبانی تهران صحبت کردم
گفت: به دلیل افزایش کاربرها سرعت شییرینگ شبانه دیگه بیشتر از 6kb نیست و حق شما هم همینه:41: و بقیه اگر سرعت بالا دارند به دلیل نبود کاربر در منطقه انهاست..... ولی فکر میکنم همه اینها کشکه خودشون شبا شیر رو میبندند ملت رو ... گیر آوردند:5:
استیو جابز هم مرد ولی این شاتل درست نشد:19:
دوست عزیز فریبشونو نخور.من که همچنان محدودم.برای من قبا از اینکه دوره تموم بشه محدودیت وجود نداشت.درشت همون روزی که تمدید کردم محدودیتم شروع شد.نقل قول:
اینا منتظرن تمدید کنی و بعد دوباره محدودت کنن.
فکر کردی چون دلشون سوخته و از کارشون پشیمون شدن سرعتو بردن رو 400.
من که حاضرم از دیال اپ استفاده کنم ولی با شاتل تمدید نکنم
دوستان اون افت سرعت چند وقت پیش شاتل درست شده ؟ کیفیت اینترنت سی ار ای شاتل چطوره؟
ظاهرا خودشون راضی به دادن این سرویس نیستن
درود . اکو 512 دارم شیراز .. و خیلی وقته محدود شدم...میخواستم شرکت عوض کنم اما متاسفانه هیچ جا نمیتونم برم
خطوط من فیبر نوری کافو است و هیچ شرکتی جز ماتریکس ( داتک ) و شاتل
ماتریکس به من اعلام کرده رانزه شما پنجاه پنجاه ست و اگر این مسئله اوکی بشه تعرفه زیر 30 تومن نمیتونیم به شما بدیم چون این خطوط برای ما هزینه داره و تعرفه از 30 تومن بالا باید بردارین
شاتل هم برای مشترکان جدید خطوط فیبر نوری تقریبا همین کار رو کرده و الان هم به من میگه شما نمیتونید به هیچکدوم از سرویس های ما تغییر سرویس بدین .. مگر اکو دو مگ ماهی 24 خورده فکر کنم باشه
خلاصه با این اوضاع من خودم اکو 512 ماهیانه 19 خورده میدم و با این تفاسیر بنده اجباراً شاتلی شدم و میمانم
چون هیچ شرکتی تعرفه خوب همون قیمت نمیاد به من بده ....
سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و نامرد ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟اما يارو دگيه جواب نداد.
بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
isp رو تغییر بده راحت میشینقل قول:
بچه ها که گفتن cra نگیرین شما با این که میدونستین این کارو کردین؟:13:
کلا اکثر جاها همینه اوایل که میگیری سرعتت خوبه بعدش کم میکنن دوباره به اخرای شارژ که میرسه خوب میشه
من خودم یارو رو تهدید کردم که میخوام فسخ کنم سرعتم الان نزدیکه ۱ ماهه که خوب شده:27:
ولی میدونم هر لحظه میشه مثل قبل
البته من ناچارم ازین بگیرم:41:مخابرات که ۲۵۶ رو ۸گیگ بدون شبانه میده و نمی صرفه برام :19:
isp چی هستش برای من هم 7 روز هستش 5 کیلو بایت سرعته دانلودم هستش اعصابم کلا بهم ریختهنقل قول:
راستی دوسته من پیام خصوصیت رو درست بکن که بتونم پیام بهت بدم مرسی
سلامنقل قول:
من در تالار یکی دو سایت پر مخاطب پست گذاشتم و از دوستانی که شکایت دارند درخواست ارسال شناسه کاربری و نام ونام خانوادگی کردم
هر تعداد شد براتون ارسال میکنم
اون موقع كه من گرفتم هنوز بچه ها نگفته بودند Cra نگيريد! خود يارو مي گفت تو اولين كسي هستي تو كل ايران كه از ما مي خواي cra بگيري!نقل قول:
آره با يه isp جديد قرداد بستم به اسم عصر تلكام، حالا ببينيم اين چه طوره!؟ رئيسش گفت يك ماه بگير اگه ناراضي بودي بيا هزينه ي رانژه كردنت رو هم پس مي ديدم!
سلام به همه دوستان
به شخصه نظرم اینه که 100٪ از شاتل باید شکایت کرد و تا آخر ایستاد
" javady جون پیگیر هستند"
اما گام بعدی تغییر isp هستش. بهترین گزینه شرکتهای تازه تاسیس هستند که سرعتهای بالایی ارائه میدند
و آخرین گزینه خود مخابراته
وقتی isp رو عوض میکنید هیچ وقت بیشتر از 1 ماه قرارداد نبندید که ضرر کمتری کرده باشد "اگر گندش درومد"