نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاتلی آیا کسی با گرفتن سرویس های جدید پینگش بدتر شده؟ یا بهتر؟ لطفا ما را آگاه کنید :n02:
نقل قول:
دوستاني كه مثل شما حجم كم مثلا ٥ تا ١٠ گيگ ميخوان با سرعت زياد، بايد بريد از اينترنت موبايل استفاده كنيد اين رو خوده وزير هم گفته
شبانه هم داره و راحت مثل قبل مي تونيد تو شبانه تا جايي كه ميكشه دانلود كنيد
زدن كمپين هيچ فايده اي براي شماها نداره كه هيچ بلكه باعث ميشه همين طرح رو هم به فنا بديد با اين جور تفكرات و بحث هاي بي مورد
جواب شما نباشه دوست عزیز امام جناب وزیر خیلی غلط زیادی کردن چنین پیشنهادی دادندنقل قول:
در ثانی ما نباید درخواست داشته باشیم تا خدایی نکرده طرح های مزخرف فعلی به فنا بره ؟!!!
والا از نظر من به فنا بره بهتره
منظور من و امثال من از حجم کم حداقل 20 گیگ در ماه است نه 5 الی 10 گیگ در صورتی که در طرح 8 مگ 350 گیگ ارائه میشه یا بهتر بگم 175 گیگ بین الملل در نتیجه نصف این حجم هم برای ما زیاد است و میتونیم با پرداخت نصف این مبلغ سرعت مورد نیازمون رو داشته باشیم چه لزومی داره بی جهت پول اضافی پرداخت کنیم
ما که دستمون تو جیب خودمون زورمون میاد شما رو نمیدونم
وانگهی برای شما که جای نگرانی نداره میتونید از اینترنت موبایل به توصیه وزیر استفاده کنید پس جوش چی رو میزنید ؟ شابنه هم رایگان نامحدود دانلود کنید
------------
دوستان همچنان پیگیر باشبد
من هم تماس گرفتم و هم پیام صوتی گذاشتم . در جواب تماس گفتند که پیشنهاد رو منتقل میکنندنقل قول:
منتظرم ببینم در جواب پیام صوتی که قراره باهام تماس بگیرند چی میگند
ایمیل هم زدم منتظر جواب اون هم هستم
امام مطمئنا بازم پیگیری میکنم وقتی زیاد پیگیر باشیم و تعداد نفرات زیاد باشه یک راه در رویی چیزی قرار میدن
اینها دستشون برای زیاد کردن حجم و اضافه کردن سرعت جدید بازه در نتیجه اگه بخوان براحتی میتونند تغییراتی هم در خلاف تغییرات فعلی انجام بدن
نقل قول:
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
امثال شما ها هم خر رو مي خواهيد و هم خرما رو
پسر خوب، ٢٠ گيگ تو طرح قديم رو يادتون رفته هزينه اش چقدر بود؟
يادتون رفته حداقل ماهي ٢٠ تومن ماهيانه به شركت ها مي داديد و فقط ٣ يا ٤ گيگ بهتون مي دادن ؟
يادتون رفته وقتي ٢٠ گيگ مي خواستي به اون حجم پايه اضافه كني بايد حداقل ٣٠ الي ٦٠ هزار تومن پرداخت مي كرديد ؟
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
همه اين عزيزان اين مبالغ رو پرداخت مي كردن و بعد اسم خودشون رو كم مصرف مي گذارن و الان زورشون مياد تعرفه جديد رو قبول كنن
شما تو تعرفه قديم براي ٢٠ گيگ ماهيانه و هزينه اي كه شركت هر ماه ازتون مي گرفت راحت بالاي ٤٠ تومن مي داديد
در ضمن لطفا هزينه هارو به صورت عادي ببنيد نه جشنواره كه مقطعي و چند ماهه بوده
چرا اين چيزها رو يادتون رفته ؟
خواهشا منصف باشيد !!!
الان با هزينه خيلي كمتر از اون موقع شما مي تونيد به سمت نت موبايل بريد اگر طرح جديد مورد پسندتون نيست
باز هم تكرار ميكنم لطفا منصف باشبد و يادتون بياد كه چقدر هزينه ميكرديد و اينقدر جو گير و فراموش كار نباشيد
حرف حق زدی داداش :n12:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز گذشته رو شخم نزن
ما قرار نیست تا ابد در گذشته زندگی کنیم دوست عزیز بروز باش
بنده و خیلی های دیگه 20 گیگ بیشتر احتیاج نداریم باید بیایم از شما و امثال شما اجازه بگیریم ؟!! تا بتونیم با شرکت مطرح کنیم درخواستمون رو ؟!!
یا باید حتما پول مازاد مصرفمون رو پرداخت کنیم تا خدایی نکرده سرویس مد نظر جنابعالی که چندان لزومی هم نداره حذف نشه ؟!!
تفکر محدود نداشته باشید
دیگران رو فدای امیال و خواسته های خودتون نکنید
بازم میگم شما که با وزیر در ارتباطی و پیشنهاد ویژه موبایلی دریافت کردید نگران نباشید
دوست عزیزم اینقدر نت موبایل نت موبایل نکن.ما شاید حتی یک گوشی درست و حسابی برای استفاده از نت موبایل نداشته باشیم.نقل قول:
بعدشم اینم صحبتای وزیر در 3 روز پیش در روزنامه خراسان که اونم هی نت موبایل نت موبایل می کرد:n02:
نقل قول:
وی افزود: دستهای از مشترکان نیاز به سرعت زیاد دارند در حالی که حجم مصرفی آن ها زیاد نیست. برای این مشترکان هر چند امکان استفاده از سرویس های موبایل وجود دارد اما شرکت های ارائه کننده خدمات ثابت نیزارائه بستههای رقابتی برای این گروه را آغاز کرده اند که راهکارهایی چون بسته ازدیاد سرعت از آن جمله است. در گذشته مشترک ابتدای ماه، مبلغی برای تمدید سرویس به شرکت ارائه کننده سرویس پرداخت میکرد سپس به تدریج در طول ماه با خرید حجم اضافه مبالغ دیگری را به سرویس دهنده می پرداخت. برای این موضوع نیز شرکت ها در فرایند رقابتی به دنبال شیوه هایی برای پرداخت تدریجی به منظور ایجاد تسهیلات برای مشترکان خود هستند.
جالبه که همین وزیر نادان شعورش به این نکته رسیده ...نقل قول:
شاه میبخشه اما شاه قلی نمیبخشه شده داستان بعضی ها