اتفاقا قبلا هم بعضی دوستان همین مشکل رو داشتن اگه می تونین یه مدل مودم دیگه بیارین تست کنین یا اینکه همین مودمتون رو یه ری استارت کارخونه ای بکنین و دوباره کانفیگ کنید احتمالا خوب میشهنقل قول:
Printable View
اتفاقا قبلا هم بعضی دوستان همین مشکل رو داشتن اگه می تونین یه مدل مودم دیگه بیارین تست کنین یا اینکه همین مودمتون رو یه ری استارت کارخونه ای بکنین و دوباره کانفیگ کنید احتمالا خوب میشهنقل قول:
به به ، دوست ما که حاضر به تغییر دادن سرویس مخابرات نبود، می بینم که اومده های وب :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اشتباه میکنم یا واقعا نامحدود نداره؟
اشتباه نمیکنی نامحدود کلا برداشته شدهنقل قول:
یه سوال به نظرتون دانلود شبانه های وب هم مصل بقیه شرکت های کم کم برداشته میشه ؟
با توجه به اینکه ساعت دانلود شبانه کلا 3 ساعته و سرعت منصفانه هم رعایت شده ممکنه بر دارن؟
من خودم طرح 8 مگ را دارم و از دانلود شبانه استفاده نمیکنم
به نظرتون اگه همینجوری پیش بره و شرکت های دیگه هم دانلود شبانه را بردارن ممکنه کاربرهای بیشتری بیان به سمت های وب به خاطر طرح فشفشه؟
و باعث کاهش سرعت و ... در این شرکت بشه
نقل قول:
بله من هم از خود های وب هم از نمایندگی شهرمون شنیدم که طرح شبانه به زودی برداشته میشه البته 3ماه پیش گفت برداشته میشه و هنوز برداشته نشده
خوب تو میتونی مثلا یه سرویس 6ماهه بگیری تا پایان سرویست میتونی از شبانت استفاده کنی
ماهی با دانلود شبانه میتونی راحت 70گیگ دانلود کنی
همون روزهای اول قرار بود کم کم بردارن. اولین شرکتی بود که سرویس شبانه نداشت مثل دینامیت.نقل قول:
همین الانشم با تبلیغات گنجینه و فشفشه و..... ملت فریب میخورن میان . دلیل افت های وب نسبت به پارسال همین کاربرای زیاد و استفاده 24 ساعته از فشفشه هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نگفتم از مخابرات نمی رم گفتم تا وقتی مخابرات نسبت به شرکت های دیگه برام بصرفه نمیرم که دیگه نمی صرفید و بهترین گزینه هم همین های وب بود هرچند الانم وضع بدرد بخوری نداره های وب دیگه اگه خیلی وضع خراب بشه یه دینامیت بر میدارم و یه شبانه 24 گیگ ایرانسلنقل قول:
من که رو 3 تا خط از خطام سه تا نت دارم ، های وب و عصر انتقال و شاتل ، شاتلم که 128 نامحدود هستش که دانلودامو در ماه با سرعت 120 را می ندازه، های وب خیلی داغون شده ، این ماه های وب و تمدید نکردم ،عصر انتقال کیفیتش عالیه،4 ساعت هم دانلود رایگان داره تو مازندران هم فقط تو چالوس و بابل سرویس می ده، یک تست از پینگ 46.224.0.12 های وبت می ذاری؟رو این پینگ تایم اوتت چطوریه؟نقل قول:
شبا 8 تا 11 های وب میــــریـــنه :n23: فکر کنم ساعت رایگانش قاطی کرده تو این بازه سرعت کم میشه :n13::n07: