دوست عزیز من صمیمانه ازت میخوام که نیای مخابراتنقل قول:
من خودم ده روز دیگه تعرفم تموم میشه و دیگه شارژش نمی کنم و میخوام خط و از رانژه مخابرات در بیارم...
Printable View
دوست عزیز من صمیمانه ازت میخوام که نیای مخابراتنقل قول:
من خودم ده روز دیگه تعرفم تموم میشه و دیگه شارژش نمی کنم و میخوام خط و از رانژه مخابرات در بیارم...
مخابرات آشعالترین ابنترنت پرسرعتنقل قول:
مخابرات یعنی پر آشغالترین اینترنت پر سرعت...........
برای هر کسی یجوره...نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
خب حالا یه ماه برا تست میگیرم تا بینیم چطورهنقل قول:
کسی شرایطو نگفت
-------------------------------------------
سلام یکی از دوستان من میخاد مخابرات بگیره
1برای ثبت نام از طریق سایت بهتره یا حضوری بری مخابرات
2چن روز طول می کشه فعال بشه
3مثه بقیه شرکتای اینترنتی یوزر پسورد بهت میدن یا باید نصاب بیاد خونه تا فعال بشه
:n13::n13::n13::n13:
به بعضیا شیر 1به 4 به بعضیا 1به8 به بعضیا 1به16 به بعضیا 1 به 32 میدن بهترین حالتش 1به4 و 1به 8 و بدترین حالت که تو سرویس 2مگ شاهدش هستیم 1به 32 حالا ممکنه شما 1به 8 باشی و کاربرای جدیدی ثبت نام کنن و بعد از ثبت نامشون شما به تورشون بخورید اونا رو هم به جمعتون اضافه کنن و بشید 1به 16نقل قول:
از من گفتن!!!!!:n15: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز دوسته من داره از پارس انلاین فرار میکنه:n08:نقل قول:
پیشنهادشما پارس انلاینه---> پوکیده هست واقعا افتحضاح شده:n19:
هرچه باشه مخابرات بهتره:n02:
من خونه یکی از دوستام باهنر تست کردمنقل قول:
512 نامحدود داره
دانلود روزا بینه 90تا 120kb
شبا 60تا 90kb
این کجاش بده:n04:
منم فامیلمون از ماناماد 512 محدود داره شب و روز سرعتش 130 سرعت تک کانکشنش هم 70کیلوبایت الان چند ماهه که اینجوره دان استریمو واسش رو 2مگ بستن و اصلا تغییر نمیدن اما واسه همه که اینجور نیست ipهاش هم با 46 شروع ميشه و اصلا خبري از.2.185نيستنقل قول:
ما هم شانسمون را امتحان می کنیم خدا بزرگه شاید خوب از اب در اومدنقل قول:
شما شرایطو بلدی
-------------------------------------------
1برای ثبت نام از طریق سایت بهتره یا حضوری بری مخابرات
2چن روز طول می کشه فعال بشه
3مثه بقیه شرکتای اینترنتی یوزر پسورد بهت میدن یا باید نصاب بیاد خونه تا فعال بشه
:n13::n13::n13:
ما که از این شانسا نداریم به اصطلاح 1مگ نامحدوده اما سرعت دایال آپه!!!!!بعد بعضیا سرویس 512 گرفتن اما سرعت ا مگه!!!!!آخه اینم شد عدالت؟حتی کاربرای شهرستانی هم سرعتشون به اصطلاح واقعی شده.دوستتون چند ماه سرعتش اینجوریه؟؟نقل قول: