اون پایین صفحه بهت میگه دنبال کی باید بگردی....نقل قول:
اگه اونجاهم ندید دکمه Esc رو بزن و تو قسمت Brife نوشته اسمشو
Printable View
اون پایین صفحه بهت میگه دنبال کی باید بگردی....نقل قول:
اگه اونجاهم ندید دکمه Esc رو بزن و تو قسمت Brife نوشته اسمشو
رفقا كسي تونسته اين سه تا پچو با هم رو بازيش بريزه
Patch .1.0.1.0
Patch 1.0.2.0
Patch.1.0.3.0
كرك = فدر
من دو تا اولي رو رو بازي نصب كردم ولي اين آخريه نصب نميشه قلق خاصي داره ؟
واسه همن هر سه تاش به راحتی نصب شد
من نصب کردم شما اول پچ رو نصب کنید بعد از آخرین پچ کرک رو بریزید ببینید درست میشه مشکلتوننقل قول:
به نظرم اونقدر پچ نصب کردی که این جوری شده باید پچ آخری نصب بشه فقط پچ های قبلی Include هستند
اين كارو كردم درست نشدنقل قول:
درسته ولي فك ميكنم كركم ناقصه لينك كركي كه خودت استفاده مي كنيو اگه بزاري خيلي خوب مبشهنقل قول:
فدر
این برای پچ 1.03 هست البته من کرکی برای پچ پنجم گیر نیاوردم کسی داره لینک کنهنقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/6JHWM6FHP0
آقا تشكر پچ نصب شد سايرم حذف كردم الان بعد از يه سال كه بازي منتشر شده تازه دارم مثل آدم بازي ميكنمنقل قول:
روزليشن رو رو متوسط گذاشتم بقيه تنظيماته تكسچرهارو هم high كردم دارم 30 فريمي ميگيرم فعلا
فقط يه مشكل هست كه اونم سيو قبليامو نميشناسه نميدونم چيكار كنم تقريبا هشتاد درصد بود سيوم
يكيم اين كه نميدونم اين فايله (xlive.dll) رو كجا كپي كنم تا x live كاركنه چون تو بازي اصلا صفحه ي لايو بالا نمياد
مهدی جون به نظرم از اول شروع کن ولی مطمئنم که 80 درصد نرفتی محاله 80 درصد رفته باشی مگه اینکه بازیت اورجینال باشه و بتونی اچیومنت ها رو بدست بیاری وقتی بازی تموم میشه 50 درصد نمیشه. تو از اول شروع کن حالا که پچ 1.03 رو نصب کردی سیوهات توی پوشه My Document هست خیلی راحت هم دست رسی خواهی داشت خیلی راحت هم سیو و لود میشه لایو اینا رو هم ولش کن اصلا نیازی به بودن یا نبودنش نیست. واسه سینگل پلیر چه لایوی؟
آره هشتاد نبود چون خيلي وقت پيش داستانيشو تموم كرده بودم گفتم لابد بيست درصدم ماموريت هاي فرعي هستش ديگه وگرنه كو آنلاين واسه بازكردن اچیومنت هانقل قول:
مشكله سيومم حل شد چند تا مد رو بازي نصب بود واسه همين نميتونست سيوو بخونه بازم تشكر دمت گرم :10:
حالا يه چيز ديگه اين پچ 1.4 هم كرك خودشو داره ؟ ميشه باهاش سايرو حذف كرد ؟ چقدر از 1.3 بهتر شده ؟