خوشم مان میاید داری کم کم راه می افتی!!نقل قول:
نگن پست بیهوده ندید:
نظرت در مورد این چیه
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوشم مان میاید داری کم کم راه می افتی!!نقل قول:
نگن پست بیهوده ندید:
نظرت در مورد این چیه
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يادم رفتم بگم معني شما در زبان انگليسي يعني مبعم
موافقم
اما ببين بايد از پايه ايران را آباد كرد و احتياج به زمان دارد و تا حالا هم كار را انجام نداده اند پس نسل هر كسي كه متولد مي شود سوخته است تا وقتي كه آموزش ندهند
كشورهاي پيشرفته براي بچه ها كلاس مي گذارند ويا قانوني عوض مي شود كاملا توضيح مي دهند
اگر صد بار به شما بگن از وسط خيابان رد نشو از پل هوايي رد بشو بازم از خيابان رد مي شوي چرا؟ چون همه رد مي شن تو هم رد مي شوي چون از اول بهت نگفتند چون تشويقت نكردن چون بهت نگفتند ترافيك بزرگي ايجاد مي كني چون بهت نگفتن جونت را در خطر مي ندازي چون بهت نگفتن نظم شهر را بهم مي زني و...
منظورم اينه كه هر چه سرمون بياد حقمون هست تا از پايه درست نباشه چيزي درست نمي شود
از ماست كه بر ماست
سوتی معناش میشه غبار گرفته!!
حرفات هم قشنگ بود!
هيزي Hazy
مه دار ، ( مج.) مبهم ، نامعلوم ، گیج اينها معني مي دهد
ممنون فقط بدرد حرف مي خوره حرفام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقول خودت قشنگ هست اما در عمل كسي نيست
بگذريم
دارم کمکم خیلی باهات حال میکنم ها!!
زبان در چه سطحی هستی چه مدرکی داری؟
در سطح Zero
مدرك ريپلم Riplom
البته پيش دانشكاهي رياضي و فيزيك دارم توي پستهاي قبلي گفته بودم كامپيوتر هم دارم
فرض کن میخوای برای یه شخصی که تابحال گوسفند ندیده!!! گوسفند را تعریف کنی!! چطوری میگی!!!(فرض کن تعریف گوسفند خیلی مهمه و یه جورایی به آبروت هم بستگی داره!)
اين كه كاري ندارهنقل قول:
موهامو فر مي كنم آخه موهام راحت فر مي شود بعدش 4 دست و پا را مي رم و به به مي كنم يك لباس سفيد هم مي پوشم
به همين راحتي:46:
ببخشید یه سوال
میتونم بپرسم اسم کوچیک شما چیه؟
جمله سازیت چطوره؟
کرگدن---هندوانه----میتوانه----پروانه---صندلی داغ---به به---چه چه---بالا پایین----وحشی
از تنهایی میترسی؟
از موش میترسی؟
تا حالا شده سوسک بخوری؟
دندونات را تاحالا خوردی؟
دلیل انتخاب نام مگس برای این موجود خبیس چیه؟
میتونم بپرسم اسم کوچیک شما چیه؟نقل قول:
بله قبلا هم گفتم مسعود توي قسمت مشخصاتمم بري مي بيني
جمله سازیت چطوره؟
کرگدن---هندوانه----میتوانه----پروانه---صندلی داغ---به به---چه چه---بالا پایین----وحشی
آخه حوصله فشار آوردن به اين نخودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه توي سرمه رو ندارم ببنم چي مي سازم
كرگدن وحشي نشت روي صندلي داغ و بالا پايين رفت افتاد روي هندوانه پروانه ها خنديدن و به به و چه چه مي زندند
از تنهایی میترسی؟
من هميشه تنها هستم البته بيشتر موقعها تنها هستم نه نمي ترسم خيلي وقتها هم با تنهايي حال مي كنم
از موش میترسی؟
نه
تا حالا شده سوسک بخوری؟
هنوز كارم به اونجاها نرسيده اما بعضي از كشورهاي خارجي آنها را سوخاري مي كنند و مي خورند با اشتها هم مي خورند
دندونات را تاحالا خوردی؟
نه
دلیل انتخاب نام مگس برای این موجود خبیس چیه؟
نمي دونم