آقا دستت درد نکنه بابت توضیح ها.ضمنا دیشب سرعت شبانم در حد دیال آپ بود جدا.خیلی کم بود زیر 10 کیلوبایت:n28:
Printable View
آقا دستت درد نکنه بابت توضیح ها.ضمنا دیشب سرعت شبانم در حد دیال آپ بود جدا.خیلی کم بود زیر 10 کیلوبایت:n28:
در مورد سوالتون خدمتتون عرض کنم که بله فاصله منزل تا مرکز مخابراتی کم هست و اینکه منزل هم سال ساخت زیادی ندارد...کلا از نظر مرکز مخابراتی شانس آوردیم :n06:نقل قول:
همین تنظبم شما رو انجام دادم فقط سرعت دانلودم در حد خیلی کمی بهتر شد.:n20:نقل قول:
من برام داون استریم 4096 و آپ ستریم 1024 بسته شده ولی به خاطر snr پایین (داون زیر 10 و آپ زیر 15) و line attenuation بالا (دان بالای 60 و آپ بالای 50)، لینک به سختی به داون استریم 2700 و آپستریم 850 میرسه و ثابت میشه (روی g.992.1 یا همون g.dmt بالاترین سرعتو به من میده)
برای من رو 4 هست ولی سرعت حداکثر 1 مگ رو دارم...نقل قول:
چرا برای من که شبانه بد بود روزانه اینقدر بالا رفته؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واولین باری هست که همچین سرعتی دارم انگار خبرایی شده.
شبانه عجیب سرعتش خوب شده
128 مشهد شبی 2.5 تا 3 گیگ میگیرم
قبلا به زور 1.5 گیگ میشد
میخواستیم بزنیم بیرون از این شرکت سرعت شبانه رو بردن بالا اگه همینجوری باشه تمدید میکنم
خوب پس چرا یرای من بدیخت اینطور بود؟؟ایشالا برای منم از امشب درست میشهنقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
غیر از مشهد توی شهرای دیگه دوستانی که 128 دارن و دان استریمشون روی 4 مگ بسته شده اعلام کنند لطفا
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.
دوستان الان سرعت روزانه شبانه 256 و 512 که نمیدونم هست یا نه با 128 چقدر فرق داره؟؟؟ کسی نمیدونه؟؟نقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2