دیگه اطمینان کامل پیدا کردم که سرعت سرویس 1 مگابیت رو محدود کردن .
شب ساعت 1.30 نه کسی دانلود می کنه نه آنتن شلوغه .
سرعت من به طور کاملا آشکاری رو 60KB لیمیت شده و بالاتر نمیره .
فردا من حال اینا رو میگیرم .
Printable View
دیگه اطمینان کامل پیدا کردم که سرعت سرویس 1 مگابیت رو محدود کردن .
شب ساعت 1.30 نه کسی دانلود می کنه نه آنتن شلوغه .
سرعت من به طور کاملا آشکاری رو 60KB لیمیت شده و بالاتر نمیره .
فردا من حال اینا رو میگیرم .
نتیجه رو بهمون بگو که اگه فایده ای داشت ما هم پیگیری بکنیمنقل قول:
البته هنوز تا آخر هفته طبق گفته خودشون مشکلات پا برجاست و ممکنه این مشکلات رو بهانه بکنن
شبها از ساعت 2 به بعد واقعا در حد دیال آپ میشه و اشک آدم رو در میاره !!
عمرا اگه جواب درست بدند، بهرحال مشکل رو می ندازن گردن خودتنقل قول:
زیر بار نمیرن
میگن سرکت 1 مگ گرفتی، این بایت نیس بیته، تقسیم بر 8 کن، میشه 128، بعد اشتراک 2 به کار گرفتی، این 128 رو تقسیم بر 4 کن، میشه چی؟ 32، خب حالا سرعت دانلودت مگه زیر 32 اومده؟ نیومده؟ به ما چه! :D
دوست عزیز سرعت دانلودت با 2 مگ چنده ؟؟؟؟نقل قول:
از 2 تا 7 صبح کم میشه ؟؟
دوستانی که می دونند لطفا بگن من تا کی باید منتظر تماس پشتیبانی بشم؟دیگه از 10 روز هم گذشت...
نمیشه با جایی تماس گرفت تا حداقل بفهمم کی نوبت بهم میرسه؟
راضی ام ازت، همینجوری بمون موبینی:10:
قضیه چیه؟ مشکل فنی؟ اگر آره باید نهایتا 2-3 روزه تماس بگیرند!نقل قول:
اگرم اشتراک میخوای، خود برو توی سایتشون آدرس نمایندگی نزدیک خونتون رو بگیر و برو اونجا مودم ات رو بخر بیار خونه دیگه
مشکل خاصی نیست فقط مودم ترکیده!!نقل قول:
یه دفعه دیگم یه مشکل پیش اومده بود ده روز بعد از تماس من باهام تماس گرفتن ولی این دفعه خبری نیس....
برای من هم اینجوری شده.توی تنظیمات مودم هم uplink & downlink رو 512 نوشته.شما به نتیجه ای رسیدید؟نقل قول:
این آدرس سرعت سنجی مبین نته. 10.47.22.14
خودشون میگن برو ایجا برای سنجش، که برای ما هم ثیت میشه. یعنی اون سرعتی را که خریده اید باید نشون بده.
ولی مدتها است که این سایت باز نمیشه.
واقعا به نظر من کار اشتباهی هست استفاده از وایمکس شرکتی مثل مبین نت برای اینترنت اصلی و انجام دانلود و ....
من خونه 2048 نامجدود دارم برای دانلود و کارهای اصلیم ( وایرلس پوینت تو پوینت ) و برای شرکت هم از پارس انلاین ADSL دارم ( 128 ) که واقعا عالیه و سرعت رو بین 160 تا 240 هست و هم پشتیبانی واقعا خوبی داره و هم به مناسبت های مختلف دایماً ترافیک رایگان میده مثلا دیروز 2 گیگ رایگان داد !
الانم خودم برای کارهای ضروری بیرون از محیط خونه و منزل وایمکس ایرانسل با مودم جیبی گرفتم که امروز قراره کارشناس بیاد برای تحویل و بعد از تحویل و تست کردن کیفیتش معلوم میشه !