پسر مانیتورینگ چیه ؟؟؟ زنگ زدم پشتیبانی گفتش عزیزم!!!لطفا تیک گزینه یوز ------ رو بردار!!!!بابا خودشون میدونند!!!نقل قول:
Printable View
پسر مانیتورینگ چیه ؟؟؟ زنگ زدم پشتیبانی گفتش عزیزم!!!لطفا تیک گزینه یوز ------ رو بردار!!!!بابا خودشون میدونند!!!نقل قول:
مواظبن که توی سایت های هک اینا نرینقل قول:
نترس بد بخت نمی شی
نه اتفاقا. شاید باورت نشه، من و برادرم با هم از این سرویس 3 ماه پنج گیگ استفاده میکنیم! من خودم بطور متوسط روزی 2 ساعت توی نت هستم، مخصوصا توی همین فروم. برادرم هم همینطور. اما اگه دقت کرده باشی گفتم "مدیریت حجم مصرفی" : یعنی اینکه دانلودها فقط برای شب، سایتهایی هم که عکس های حجیم داره با تنظیماتی مرورگر مثل اپرا کم حجمش کنی، از وبگردی های بیفایده و غیر ضرروری هم خودادری کنی. اینطوری براحتی هم به همه کارهای توی نت میرسی، هم حجم کم نمیاری. همه برو بچس اکویی هم همین کار را رو میکنن و بخوبی و خوشی هم دارن استفاده میکنن.نقل قول:
البته بازم متذکر میشم فکر نکنی این حرفای ما تبلیغ یا طرفداری از شاتله،اگر شرکت دیگه با شرایط بهتر سراغ داری در گرفتن سرویس از اون درنگ نکن!!!:31:
پشتیبانی مرکزی رفتی؟؟؟نقل قول:
آره جون تونقل قول:
:21:
کم آوردین همه رفتین
نه بابا کی حوصله داره بره اصفهاننقل قول:
من تهرانم:2::2:
لطف کن پستهای قبلی رو بخون .... در ضمن موقع دانلود شبانه است مث تو بیکار که نیستیم....نقل قول:
نقل قول:
راست میگه، پشتیبانی تا حالا چندین بار به من گفته اگر از آونتی پیل تر استفاده میکنی سرعتت کم میشه! تیکش رو بردار تا سرعت واقعی دانلودت رو ببینم!
پشتیبانی مرکزی تو تهرانه نه اصفهان....نقل قول:
خوب دیگه دوستان، بحث رو بیخیال شین بریم دنبال دانلودمون، این حرفا برامون "گیگ" نمیشه!ولی کلا خوش گذشت. شب شاتلی همه دوستان بخیر و خوشی.:10: