سلام
آره شکر خدا درست شد اما دوتا سیم زرد کمه هنوز :31:.
تو نخ اون حرکت هستم فقط میترسم پنل نابود بشه :41:
فقط شما یه کاری کن ببین دوستان کسی تعمیر کار هست ببینه اون چهارتا چراغارو راهی داره راش بندازیم؟ قیمتشم بگیری برام بد نمیشه هر چند مهم نیست اما اگر باشن خوب بهتره دیگه.
فعلا که منتظر فروش 6975 ها هستم یه جفت فوکال یا یو پی 5 شاید بردارم صدای پر دیتل و تیوتر شفاف بدون دیستورت یکی از پارمتر های انتخاب هست همچنین شیب کات کراس امیدوارم کراسی گیرم بیاد که روی 6 و 12 و24 کات کنه که این خودش یه خورده قیمتو بالا پایین میبره.
پخش اوکی شد نصف غمو غصم رفع شد :31: :10:
اون موقع هم گفتم سابتو اگه خواستی رد کنی ازا الان برا من حتی پولم نداشتم نفروشش تا جورش کنم برش دارم:27:
برای آمپ هم رفرنس ساند استریم مد نظرم هست چون کم مصرف هست و وات خوبی هم میده صداشم تقریبا کمو بیش ثابت شدس اما بازم تحقیقات باید روش بشه. دو استیج عقب و جلو بهش وصل میشه و مثل بنز فکر کنم وات بده.
اونم نشد یه سری میزنم به اودیسون و ....
خلاصه که رو این پراید بدبختی که من پدرشو در آوردم الان پی 80 با اکراه وصله و 6975 و 5400 کنارهم مچ شدن.اس 20 ها هم که رفتند خونه شوهر.الان تو نخ یه چیز دست ساز هستم فقط موضوع پارامتریک در میون هست وگرنه تا الان کاراشو انجام داده بودم.
میخواستم یه جفت مید بیس با یه کراس دست ساز + یه جفت میدرنچ و یه جفت تیوتر از هر کدوم بهترین نسبت به قیمتو تهیه کنم که دلمو زد های فای خونه باسه خونس و از لحاظ پارامتریک و پرتاب صدا و تشدید صدا زمین تا آسمون باهم فرق دارن و آکوستیک و ......... همه و همه تاثیر گذار هستند