دوست عزیز یکی از بچه تو پستهای قبل گفته بود اگه حدود 400 یا 500 مگابایت دانلود کنی شب محدود نمیشی که ؟! نظرت چیه ؟
Printable View
دوست عزیز یکی از بچه تو پستهای قبل گفته بود اگه حدود 400 یا 500 مگابایت دانلود کنی شب محدود نمیشی که ؟! نظرت چیه ؟
خوب سرعت دوستان چه طورياست؟
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
ساعت از 1 گذشته!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 17 (12 کاربران و 5 مهمان)
Erfan.B, Amin_0913, davood-d, Doublex, hasazox, jackson2010, Javad0111, miladthug, Mr Unknown, peymanonline, sadeghrenjer, The Big Bang Th
سلام
رسما دانلود رایگان سرویسهای اکو در بیشتر نقاط در حال قطع شدن میباشد. بعد از شکایت فسخ قرارداد بهترین کاره خودتون رو راحت کنید. 3 کیلوبایت اصلا سنخیتی با adsl نداره و کلا مفهوم پرسرعت رو زیر سئوال میبره. پس بهترین کار بعد از شکایت فسخ قرارداده
پشتیبانی سرعت 3 کیلوبایت رو تایید میکنه و میگه خط هیچ مشکلی نداره. من هم مشکلی ندارم
بعد از اتمام گیگ ........... بای بای شاتل
باشه ناظر جان! سعی میکنم تکرار نشه :46: با تشکر از aQoa جان برای اطلاع رسانی به موقعش :27:نقل قول:
تقریبا درسته! ولی ممثال نقضش آقای جوادی هست که میگه بدون دانلود در زمان شبانه باز هم محدود شده!نقل قول:
دوستان موفق شدم!!!!! یه کلیپ با کیفیت بسیار خوب درست 30 ثانیه قبل از شروع دانلود شبانه گرفتم. :8:
به نظرم خودش به تنهایی کافی باشه، چون همه ی مواردی که ممکن بود اعتبار درستی مدرک رو کم کنه رو حذف کردم! :21:
یه راهنمایی به همراه مواردی که بهتره انجام بشه رو برای تهیه مدرک می نویسم امیدوارم به عنوان اسپم حذف نشه!
1) برای کپچر از یک تیکه از صفحه نرم افزار HyperCam رو پیشنهاد میکنم.
2) با هر برنامه ای که کپچر می کنید سعی کنید روی حالت Uncompressed باشه که بهترین کیفیت رو داشته باشه به عنوان سورس ویدیو (این فایل باید نزد شما باقی بمونه! حتی اگه شده برا یادگاری)
مثلا این مال خودمه (حجمش زیاده ولی سورسه دیگه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) با یه نرم افزار Converter خوب فایل رو کم حجم کنید.
من نرم افزار AimerSoft Video Converter Ultimate رو پیشنهاد میکنم. چون واقعا کیفیت عالی داره و از کودا هم پشتیبانی میکنه!
اینم تنظیماتی که من اون فایل 3.5گیگی رو کردم، 10مگ(کمتر هم میشه ولی خوب همین قدر کافیه)
مشخصات فایل 10مگی:
4) فایل رو آپلود کنید و بگذارید همه ببینند.
نکته: در هنگام پخش با هر نرم افزاری مخصوصا KM Player(اگه استفاده میکنید) حتما بذاریدش روی 100% تا بهترین کیفیت و وضوح رو داشته باشید.
دوستان اگه کسی خواست میتونم اون نرم افزارایی رو که بالا اسم آوردم براتون آپلود کنم اگر مشکل دارید در پیدا کردنشون. :20:
نکته ی جدید: ما فقط سدعت دانلودمون محدود میشه وگرنه سرعت آپلودمون درسته :13: این هم مدرکی دیگر بر شیر نشدن با کسایی که زیاد دانلود میکنن(چون اگه اونجوری بود سرعت آپلود افتضاح تر از دانلود میشد).
فردا فایل ها رو میذارم.
من اکو 128 دارم امشب که بیدار شدم یه سر به سیستم زدم دیدم همه لینکا دانلود شدند !!!!! دوستان به طرز عجیبی سرعتم زیر 230 کیلوبایت نمی آد ! :18:
دوستان سلام
منم 512 اکو دارم چهار پنج روزه محدودم کردن.بقول شما دوستان 5 دقیقه به یک ..مرگ اینترنت
ولی مثل شما نمیگم فسخ قرارداد..الان خط پارس آنلاینم وصل شد دارم میرم تمام ترافیک باقیمانده تو شاتل رو دانلود کنم با سرعت 230 ...بعد اون 200 مگ اهداییشون رو هم بگیرم دانلود کنم...بعدشم منتظر بمونم تا بهم زنگ بزنن(یک هفته تا پایان دوره) برای شارژ تا جوابی که آماده کردم رو بهشون بدم
"آقا پولی که قرار بود بدیم شما شیرش کردیم با یه آی.اس.پیِ دیگه"
همونجور منتظر پول من باشید تا علف زیر پاتون سبز بشه
معلومه حسابی کم آوردن که دندون تیز کردن برای پول مردم
فقط میتونم بگم
وای بر کم فروشان
یاحق
با سلام.
من یکی-دو روز پیش به پشتیبانی شرکت شاتل ایمیل زدم و گفتم که سرعت شبانه ام در حد اینترنت دایال آپ کاهش پیدا کرده که اونا هم این جواب رو بهم دادن:
با سلام
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می¬توانید از سرویس¬های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.
برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:
تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است
و این روند مصرف به طور متناوب در روز¬های متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه¬ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل¬تری داشته¬اند.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی¬گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).
تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است
با تشکر
من که فسخ کردم چند روز پیش
ولی الان که نگاه میکنم سرعت مودم من همون 160 هست یعنی سرعت روزانه و شبانم جفتشون پایینه
تو مرکز ما سرعت روزانه رو حتی زیاد هم نکردن
خدارو شکر چند روزه از این شرکت دزد خلاص میشم :42:
این چند ماهه واقعا پیرمون کرد
به همتون هم پیشنهاد میکنم بعد از اینکه شکایت کردین فسخ کنین و به همه ی دوستا و اشنا های خودتون هم بگید نگیرن اگه هم گرفتن فسخ کنن
از من که همینطوری بیدلیل محدود شده! 4 شب اصلا دان نداشتم ولی بعدش رو 5کیلو محدود شده! الان 3 شبه نتونستم یه فایل 200 مگی رو دان کنم!!!!ااگه اینطوری بمونه منم 100% فسخ میکنم،یه ماهه دیگه مونده از سرویسم.من با ماهی 15 تومنی که دارم هرماه میریزم تو حلق شاتل، میتونم 15 تا دی وی دی فیلم بخرم، بی دردسر، بی حرص خوردن و بدون مصزف برق و هدر دادن وقت!نقل قول:
دوست مننقل قول:
شما که از شاتل هستی و شاکی چرا آخه این همه داد میزنیم رفقا کد کاربریشون رو بدن برای شکایت شما نمیدی؟؟؟
سلام دوستان
این دقیقا یعنی چی؟
نقل قول:
همانگونه که در جدول بالا آورده شده است، ضریب اشتراک این سرویسها، یک به ده است . بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایهی این سرویسها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایهی ضریب اشتراک پایینتر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود.
آقا میشه بگید که تا حالا چند نفر فرستادن !؟نقل قول:
چون مثلا ده نفر اگه فقط یوزرشون رو بفرستن فاییده ای که نداره هیچ ممکن اون ده نفر رو هم اذیت کنن !
البته ما پای همه چیزش هستیم ولی اگه بخوایم شناسه کاربری بذاریم باید تعداد خیلی زیاد باشه مثلا صد نفر !
من چندتا عکس تهیه کردم بعدا با شناسه ام براتون می فرستم...
من که کلاً با شکایت و این صحبت ها مخافم چون میدونم بی فایده هست خط اول رو بخونن نامه رو پاره میکنن میندازن دور! البته جسارت نشه با آقا جواد و سایر دوستان که دارن زحمت میکشن. من نظرم رو گفتم.نقل قول:
ولی حالا گیریم 10 نفر کد کاربریشون رو دادن میشه بفرمایین چه طوری اذیتشون میکنن؟! :31: یکی رو اجیر میکنن شبونه چاقو بزنن؟! یا موهاشو بکشن در برن؟! نترسین اگه واقعاً به این نامه امید دارین کد کاربریتون رو بدین هیچ اذیتی نمیکنن و نمیتونن بکنن.
:11:
بله دوست عزیز برای آرت و سرویسهای نامحدود حق رو میشه تا حدودی به شاتل دادنقل قول:
ولی برای سرویسهای اقتصادی(اکو) شاتل داره برخلاف مقررات عمل میکنه
در سرویس اکو ترافیک محدود و هر گیگ نزدیک 50000 ریال به مشترک فروخته میشه در صورتی که در آرت همون اول با مشترک طی کرده که مصرف بالا مساوی با محدودیت
ولی در اکو همچین چیزی نبوده، که جدیدا داره ملت رو سرکیسه میکنه ،که چارش به نظر من شکایت نیست بلکه پول ندادن به شاطره و عقد قرارداد با آی.اس.پی جدید
موفق باشی
یاحق
خیلی جالبه واقعا.. سرعت دانلود روزانه من روی 200-300 میرسه جدیدا البته شب نزدیک ساعت 1 که میشه سرعت به حالت اولیه برمی گرده.. اینجوری واقعا بدجوری حجم روزانه از دست میدم شاتل دیگه اخر ..... سرویسم هم اکو 128
اینم تست سرعتم
نقل قول:
نزدیک به 15 نفر
دوست عزیز من یه چند نکته لازم بود هم به شما هم به دیگرانی که فکر میکنن فایده نداره شکایت نامه...نقل قول:
تاحالا فکر کردید چرا من این شکایت نامه رو به عهده گرفتم؟؟ خوب میگم براتون
اول اینکه بنده به خاطر مکاتبات که اداره ما با سازمان تنظیم مقررات دفتر آقای رضوانی و کرم پور معاون وزیر داره و آشناهایی که دارم اونجا(همکار)، این شکایت رو به عهده گفتم و همینطور پیگیری کار و نامه رو وگرنه نه وقت اضافه دارم نه حال و حوصله اینکه بخوام برای اینترنتی که خودم اصلا شبها دانلود نمیکنم مایه بزارم..
(قابل توجه شما و دیگران که علت رو میخوان بدونن بنده تو نهاد ریاست جمهوری کار میکنم:5:)
دوم: بنده صحبت کردم با دفتر آقای رضوانی معاون تنظیم مقررات و فناوری اطلاعات سازمان آقایان اکبری و امامی و گفتم قضیه از چه قراره و محدودیت دانلود برنداشتن و سرعت شبانه رایگان پایینه و نقض قانون و ...دزدی های شاتل استقبال شد و فرمودند که بله حتما پیگیری میکنیم و حتی جواب و نتیجش رو بهتون خبر میدیم و مطمئن باش پیگیری میکنیم
سوم: گیریم که اصلا هیچ کاری نکنن حداقل بنده به عنوان کاری که گفتم و تعهد برای خودم ایجاد کردم که انجام بدم برای شما دوستان، اینکار رو میکنم و همینطور غیر ممکنه کار و تاثیری نداشته باشه دوست من حتی اگر 5 درصد یا 1 درصد هم امیدوارم باشیم برای هممون کافیه
به جای اینکه بخواییم شکایت هامون رو بیاریم اینجا تو تایپک پی سی ورد مطمئن باش هیچ تاثیری نداره داره؟؟؟
پس بهتره شکایت هامون رو جایی و سازمانی ببریم که حداقل خریدار داشته باشه و همینطور 1 درصد تاثیر در روند کار
و از لحاظ قانونی شکایتمون قانونی بشه و اداری.. پس انقدر موج منفی به دوستان و خودتون ندید با این حرفا
عرض کردم اگر حتی 1 درصد هم تصور کنیم تاثیر داره بهتر از اینجا هستش که بخوای اینجا مشکلاتومن رو بیاریم
پس لطفا همکاری کنید و کد کاربریتون رو بدید حداقل برای دوستانتون احترام قائل بشید
یکی هم که میخواد یکاری کنه کمکش کنید حتی اگر میدونید هیچ فایده ای نداره
حداقل اش اینه که تلاشمون رو میکنیم برای گرفتن حقمون
.
سلام
کسی خبر داره چرا شاتل چند روز شماره تلفنش ((23099***23089))قطع بود ؟؟؟
این که ناراحتی نداره NetLimiter رو نصب کن و سرعت رو روی هر عددی که دوست داری محدود کن که حجمتون هم بی دلیل نره.نقل قول:
سرعت اپلود این سرویس های cra منو کشته:31:
32 کیلوبایت.فرض کنید 10 نفر باهم اپلود کنن. میشه 400 بایت:31:
کاشکی شب ها حداقل یک چهارم این سرعت رو داشتییم تا مجبور به کوچ از شاتل نشیم .
اکو 512 :
چطوری می تونن اذیت کنن !؟ به راحتی ! مگه حتما باید چاقو بزنن !؟ اگه شاتل توی خود این سازمان آشنا داشته باشه ونقل قول:
شناسه کاربری ها رو برسونن دستش به نظرتون نمی تونه اذیت کنه ؟
این شاتل وقتی میاد شرکت به این بزرگی درست میکنه مطمئنا هزارجا آشنا و پارتی داره ! خودشون می تونن
بیان و اگه دوباره طرف خواست با این خط اینترنت بگیره دیگه بهش ندن ! یا بیان چه می دونم یه کاری کنم ترافیکش
دوبرابر بیشتر مصرف بشه ! یا پشتیبانی باهاش همکاری نکنه ! یا بیان قطعی سرویسش رو زیاد کنن ! ولی اگه عده زیاد
باشه دیگه فکر نمی کنم بتونه !
من می گم اگه هم می خوایم شناسه کاربری ضمیمه نامه کنیم صبر کنیم تعداد شناسه های کاربری حداقل 50 تا بشه
بعد نامه رو بفرستیم ...
نه شاتل که نه بزرگتر از اونم هیچکاری نمیتونه کنه چرا باید از یه شرکت که داره حقمون رو میگیره بترسیم؟
الان دیگه داره با نهایت پررویی میگه کاربر پر مصرف بره به نفعمون هم هست بقیه راضی ترن
صبحها هم که سرعت رو 250 کردن که ملت رو بچاپن همه جا شده همین همه به فکر اینن یجوری دست تو جیب کناری کنن و خرج زندگیشون رو بقیه بدن اینم دیگه شاتل نیست صندوق خیره اس برا اقایون بریم گیگابایت بخریم خیرشون کنیم
سلام دوستان
من سرویس اکو 256 دارم
از دیروزه که کانکت که میشم 2.2 مگ مینویسه . قبلا 567 کیلو بود . و سرعت دانلودم هم قبلا 50 بود و الان شده 180 تا 200
شبانه و روزانه هم واسم فرقی نداره
دیشب با همون سرعت 200 دانلود میکردم
خبریه؟ من هنوز باورم نمیشه با 200 دارم دانلود میکنم
چرا سرعتارو بردن بالا؟
برای همه روزها روی 2.2 مگ شدهنقل قول:
ولی شبها سرعت دانلود دوباره میره زیر سرعت قرارداد . ظاهرا شما جز اشتثنائات خوش شانس هستید که سرعتتون شبا تغییر نمیکنه.
برید دور بزنید !
نقل قول:
هیچ کاری نمیتونن بکنن اصلا نگران هم نباش اینو بنده بهت قول میدم ،
در ضمن دوست عزیز من با کلیات حرفهات موافقم هر چی تعداد بیشتر باشه به نفعمون اما اینم بگم اونجا تعداد براشون مهم نبود شکایت براشون مهم بود(سازمان تنظیم مقررات)،
بنده راهنمایی گرفتم که چطور نامه رو بدیم دست همه به امضا برسه گفتن اصلا نمیخواد همه اونو امضا کنن یه امضا داشته باشه بسه
این به این معنیه که اهمیت امضا و نفرات زیاد مهم نیست ، مهم براشون اون شکایت نامه علیه شرکت هستش
.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرعت دانلود من هم دو روزه که از 240 کمتر نیست ای کاش همیشه این طوری باشه:21:
نقل قول:
کسی نیست یه توضیحی بده؟
دوست مننقل قول:
1 به 10 یعنی شما با 9 نفر دیگه شیر شدید و 10 نفرتون با هم دانلود میکنید که سرعت میاد پایین
البته
این زمانی هست که شرکت باید محدودیت دانلود رو برداره و سرعت هم نیاد پایین به گفته سازمان نظارت و مقررات که شاتل اینکار رو نکرده(یکی از تخلفات شرکت)
سلام به همه و بخصوصjavady
100٪ حرفت درسته چون برای سازمانهای نظارتی بهترین دلیله که وارد سیستم شرکت مورد نظر شده و به اطلاعاتی که شاید قبلا برسی نشده بود "مثل کم فروشی و قطع سرویس رایگان eco " دست پیدا کنند
با کمال احترام:
همونطور که مشخصه اکثریت ما چیزی به عنوان احقاق حق رو بلد نیستیم. البته از راهش
javady جان این موضوع رو هم در شکایت نامه مد نظر قرار بده
که اگر سرویسهای اکو باقی بماند شرکت شاتل نباید برای ساعات رایگان اما و اگر باقی بگذارد به این معنی که اعلام کند از ساعت 1 تا 8 ولی عملا از ساعت 3 تا 8 . ثابت نبودن سرعت در ساعات رایگان که اکثرا در حد 1/4 یا 1/3 سرعت نرمال قابل استفاده است.
و از همه مهمتر در قرارداد سرویسهای اکو "در صورت باقی ماندن" محدودیتهای دانلود را به صورت واضح برای مشترک شرح دهد و از مشترک به دلیل قیمت کمتر سو استفاده نکند
در قرارداد هیچ گونه حقی از طرف مشترک بر گردن شاتل قید نگردیده.
طبق گفته ی پشتیبانی شاتل نرم افزاری روی سیستم شاتل وجود دارد که مشترکین دانلودی را محدود به سرعت 3 کیلوبایت میکند که هیچ مشترکی تا چندین بار به پشتیبانی شکایت نکند از این موضوع بی اطلاع است. واین یعنی نقض حقوق مشتری
اگر چیز دیگری یادم اومد بهت میگم
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه
عزیز من تو با این پستت میتونی حدود 10 نفر رو برای ارائه ی شناسه ی کاربریشون منصرف کنی! :13:نقل قول:
آخه ترس تا چقدر؟ من بترسم شناسه ندم، تو بترسی شناسه ندی و ... که هیچکس شناسه نمیده! :19:
حتی اگه بخوان چنین کاری که میگی انجام بدن(احتمال وقوعش 1 درصده) .... گور بابای اینترنت گرون و محدود. من که میرم دنبال --- . اگر هم روزی گرفتنم به دلیل استفاده از --- دلیل هم دارم. :21:
یعنی شما میخوای بذاری 49 نفر شناسه ی کاربریشون رو بدن بعد شما پنجاهمی باشی؟ :2:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
دوستان فایل ها رو آپلود کردم!
لینک مدرک اصلی :
فایل سورس بالا رو هم میتونم بزنم روی DVD بفرستم!کد:
http://www.mediafire.com/file/4mlo4i3hlzljrhs/Proof.mp4
لینک آپلود بدون محدودیت:
دوستانی که میگن سرعت شبانمون 200 شده بدونن دارن از حق ما براشون مایه میذارن و میخوان که شما رو هم از گردونه ی دانلود شبانه خارج کنن! خوب به ویدیوی مدرک نگاه کنید و ببینید چه بلایی سرتون میخواد میاد.کد:
http://www.mediafire.com/file/cgvnces6t1k5mn5/Upload.mp4
اون 1 به 10 رو میدونم قسمت دوم رو متوجه نشدم ...نقل قول:
این یعنی چی؟نقل قول:
بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایهی این سرویسها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایهی ضریب اشتراک پایینتر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود.
یعنی 1 به 11 یا بیشتر؟
نه عزیز، 1 به 11 که ضریب اشتراک بالاتر هست! مثلا تعهد نداده که ضریب اشتراک 1 به 5 به شما ارائه بده (شما رو با 4 نفر دیگه شیر کنه).نقل قول:
من دیشب رفتم گفتگوی آنلاین بعد از کلی بحث و اینا که داری دروغ میگی به من و ... یارو به میگن دیگه همینه که شده!
اگه میخوای برو سرویس اختصاصی (Dedicated) ببند اگه میخوای سرعتت کم نشه. میگمش تو میای 400تومن ماهی بدی؟ موند توش!:27:
واسه من همون قبلیهنقل قول:
512 اکو
288 Kbps Interleaved 736 Kbps Interleaved
سلام دوستان
سرعت دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح برای شما دیشب چند بود؟
هم اکنون (مهر ۱۳۹۰) بر اساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰ کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور هایی که از ما جلوتر هستند شامل:افغانستان ۸ رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان رده ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.
-قیمت اینترنت در ایران گرانترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است. برای مثال در کشور بلغارستان به ازای هر ۱Mbps قیمتی که دریافت می شود $ ۰٫۶۷ دلار در ماه است. قیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی با حجم نامحدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.
-از تابستان ۱۳۹۰ استفاده از شبکه تورنت (Torrent) که یکی از مهمترین منابع اشتراک گذاری در اینترنت است در ساعات ۱ تا ۸ صبح ناممکن شد.
-رفع محدودیت حجمی در استفاده از اینترنت پر سرعت که اکنون ۳ سال از تصویب آن می گذرد هرگز اجرایی نشد و علت آن هم کاهش سرعت اعلام شد! زیرا هر کاربر در واقع از جریانی در اینترنت استفاده می کنند که اشتراکی بین وی و حداقل ۱۰ نفر دیگر است!
-قیمت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت و ۵۱۲ کیلوبیت به صورت اختصاصی و غیر اشتراکی با حجم ماهیانه ۸۰ و ۱۶۰ گیگابایت برابر تقریبا”۲۶۰ و ۵۲۰ هزار تومان است!!! با این قیمت شما در استاندارد جهانی می توانید به مدت دو سال از اینترنت پر سرعت با سرعت بالای ۵۰ مگابیت و حجم نامحدود بهره مند شوید!!!
واقعا”پشت پرده تصمیمات اینترنتی کشور چه کسانی هستند؟ چرا این همه محدودیت بر اینترنت اعمال می شود؟
سلام دوستان عزیز میخواشتم بگم که بعضی از دوستان که میگن دیوبی بگیرم و بیخیال شاتل بشیم یکم برای دیوبی توضیح بدم
دیوبی دانلود آنلاین داره و دانلود آفلاین دانلود آنلاینش اکانتاش فولاده گرون و سرعت بسیار بالای داره و اگه شما از این سیستم استفاده کنید هم میتونید سند کنید و هم فایل بگیرید به انتخاب خودتون مثل اینترنت ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره اگه مجوز نداشته باشی بگیرنت دیگه ....
البته خیلی از دوستان استفاده میکنن ولی کار یک دفعه هستش بگیرن دیگه خیلی ... دستگاه شناسایش هم هست
دانلود آفلاین هم بدرد نمیخوره چون شما نمیتونید چیزی رو انتخاب کنی فقط میتونی بگی از این فرمت هر چی که خارجی ها دانلود میکنن شما هم دانلود میکنی
که بدرد نمیخوره و هیج sendi نمیتونی داشته باشی
سلام منم همین مشکلو دارم اگه میخوای از طرف همه شکایت کنی ممنون میشم
شناسه کاربری 1110600132
شماره اشتراک 1863631
خودم فردا میرم نمایندگییم شاکی میشم
هر چند امیدی به اثر داشتنش نداشته باشم ولی ساکت موندن خیلی بدتره :19:
سلام به همه ی دوستان من شناسه ی شاتلمو دادم و فکر نمی کنم بتونن مشکلی برام ایجاد کنن
لطفا دوستان هم لطف کنن و شناسه شونو بدن تا بتونیم انشالله کاری کنیم
از آقا جواد هم تشکر می کنم
دوست عزیز دوطرفه غیر مجاز هست ولی یک طرفه مشکلی نداره!نقل قول:
یه عزیزی نوشته بود سرویس آرت شاتل نامحدوده! من خودم تا چن ماه پیش آرت داشتم دیدم یه هویی سقف گذاشتن رو سرویس نامحدود! 320 kbps رو محدود کرده بودن به 40 گیگ ترافیک. البته ایراد نداره محدودیت بذاری ولی اینکه به دروغ بنویسی نامحدود یا مثلا بنویسی 1 تا هشت رایگان بعد بیای اینترنت دایال آپ ارائه بدی درست نیست. اصلا شاید یکی نیاز مبرم پیدا کرد اون موقع شب به سرعت بالا چی باید کنه؟ من خودم تصمیم گرفتم به زودی از شاتل کوچ کنم ولی هر سرویسی بگیرم اول به ساکن راجع به شبانه اش اتمام حجت میکنم که تکلیفم معلوم باشه. آقایون شاتل ظاهرا اینجوری جواب دادن شما مشترک پرمصرفید!!!!!! خوب آدم فلان! اینترنت رایگان شبانه برای مصرف هست دیگه! نکنه میخوای حلوا حلواش کنم! اگه مشکل دارید رایگانشون بردارید اصلا آدم تکلیفشو بدونه! دیگه چرا سرعت دایال آپ ارائه میدید شبا؟