سلام.من نیاز به مشورت دارم.کی الان می تونه کمک کنه؟(در مورد تریبال وارز)
Printable View
سلام.من نیاز به مشورت دارم.کی الان می تونه کمک کنه؟(در مورد تریبال وارز)
اخبار داغ !!!!!!!!!!!!!
بخونید !!!
الاننقل قول:
kamaliut today at 19:21
Hi everyone in elite
after having some problem with bahlool for his weak diplomatic relation and inability on talking with other tribe's leader, I decide to quit this world
Elite wasnt the tribe that I expected
elite couldnt declare on FEMA and run it for more than 1 week
a tribe like this, dosent have any good future in my opinion
and when I talk to bahlool about his weakness, he just insult me that I'm traitor, spy, disloyal,...!!!
that was just because I wasnt agree with him! :D
elite have many inactives to deal with, so I decided to give my villages away to my friends out of elite + 3 from here
but, if you want some, read my Tribe's profile and mail me
good luck for all of you
Regards
kamal
generated in 93ms Server time: 19:24:37
نقل قول:
:31:
بنده خدا تو با 110.358 امتیاز و 15 تا Village چطوری میخوای Account این بنده خدا kamaliut رو با 4.886.649 امتیاز و 480 تا Village بگردونی ؟!!!
اینطوری که وقتی برگرده دیگه چیزی از Account باقی نمونده !
میگه که :نقل قول:
Tribe شما در K34 رتبه دوم و Tribe من رتبه اول رو داره . Tribe من به دنبال توسعه در K34 هست تا قدرتمند و متحد بشیم . من پیشنهاد میکنم که با هم Merge بشیم .
بیا این هم از Elite که این همه سنگش رو به سینه میزدی !!!نقل قول:
Emprie 12 on world 21
terakhtor-12 on world 20
با شما مشكل داريم كه تو و امين هوامو داريد :31:نقل قول:
راستی وحید چرا توی ترایب Zed هستی ؟؟ بهت توصیه می کنم سریع بیای بیرون ها !!
مهم اينه كه اون فقط 2ماه نيست و بعد قراره ورد تازه شروع كنه !!!نقل قول:
بنده خدا تو با 110.358 امتیاز و 15 تا Village چطوری میخوای Account این بنده خدا kamaliut رو با 4.886.649 امتیاز و 480 تا Village بگردونی ؟!!!
اینطوری که وقتی برگرده دیگه چیزی از Account باقی نمونده !
من خودم -TD- رو به همه ترجیح می دم !!! اون هم که گفتم !! :دینقل قول:
بیا این هم از Elite که این همه سنگش رو به سینه میزدی !!!
تایپیکت رو خودم توی فوروم زدم !! :دی :دی الان نصف روستاهات رو به نام زدن !! :دینقل قول:
با شما مشكل داريم كه تو و امين هوامو داريد
خود دوهول هم 3 تا از روستاهات رو می خواد !!
:دی:دی:دی:دی:دی
تو دیگه از کجا پیدات شد؟؟نقل قول:
در ضمن به من توجه کنید...نا سلامتی من می خوام خودکشی کنما...مشورت می خوام.:19:
همین جا بگو اگه بتونیم کمکت می فرماییم !! :دی:دی:أینقل قول:
تو دیگه از کجا پیدات شد؟؟
در ضمن به من توجه کنید...نا سلامتی من می خوام خودکشی کنما...مشورت می خوام.
چي ميگي ؟؟؟نقل قول:
تایپیکت رو خودم توی فوروم زدم !! :دی :دی الان نصف روستاهات رو به نام زدن !! :دی
خود دوهول هم 3 تا از روستاهات رو می خواد !!
:دی:دی:دی:دی:دی
جدي ؟؟؟
من به امين گفتم آرتاسم نامرد به قولش عمل نكرد
الان يه ترايب خوب پيدا ميكنم
نقل قول:
چي ميگي ؟؟؟
جدي ؟؟؟
من به امين گفتم آرتاسم نامرد به قولش عمل نكرد
الان يه ترايب خوب پيدا ميكنم
به روستاهای کمال قسم راست میگم !!! :دی :دی
راستی فک نکنم بتونی بری توی یه ترایب خوب اولل با bahlool صحبت کن !!! اگه درست شد بعد برو !! اگه بری -TD- خیلی خوب می شه !!
از اونجایی که الان همه 2-3 تا روستا دارن ولی من هنوز آکادمی ندارم ... و این که الان رنک من از inactive های ترایب پایین تره و همچنان داره پایین تر می ره ... دیگه هیچ امیدی ندارم به این ورد،تا حالا 2 بار به من گفتین نا امید نشو ، این فقط بازیه و ... ولی شما چون وضعتون خوبه براتون گفتنش آسونه...
ولی من بد بدبخت چند روز اول که ترایب درست شده بود رنک 1 ترایب بودم،بعد 3 روز اینترنتم قطع شد رفتم رنک 14-15 ترایب بعدش زحمت کشیدم خودمو رسوندم رنک 10.بعد دوباره اینترنت ما قطع شد رفتم رنک 30!بعدش کلی تلاش کردم رسیدم رنک 23 و اینجا بود که شما با #ipoo دعواتون شد و من بیچاره فقط ضرر کردم رفتم رنک44-45 و رنک 6000 ورد.بازم شما گفتین نا امید نشو ادامه دادم ولی 2 روز بعدش بن شدم رفتم رنک 50+ ترایب ... یه هفته زحمت کشیدم رسیدم رنک 34 ... بعد اینجا بود که آیدین رو سیتر خودم کردم با خیال راحت رفتم سفر... برگشتم دیدم شدم رنک 44...و درست در همین لحظه بود که بطور کامل روحیه ی خود را باختم...
نزديكترين روستاتون با من با نوبلمن 36ساعت فاصله داره !!!
آيدين بدون هماهنگي سيتر كسي نميشه
فقط داوود اينكار رو ميكنه !!!
نه اصلا رنک اهمیت نداره !! مخصوصا رنک توی ترایب !! اتفاقا باید خوشحال باشی رنکت توی ترایب پایینه !!! ( خوراک مورده خوریه !! :دی انتظارات ازت پایین تره ) .الان منم اکادمی ندارم !! :دی اکادمی می خوای چی کار ؟؟ بشین بازیت رو بکن !! :دینقل قول:
اولاً که بهش گفته بودم ... د.ماً چ ربطی به موضوع داشت؟؟نقل قول:
سوماً تو کل این رمانی که من نوشتم فقط همینشو دیدی؟؟
با منی ؟؟؟نقل قول:
شوخی کردما جدی نگیری یه وقت !!:31::31::31::31:
ولی با اون یارو صحبت کن برو یه ترایب دیگه !!
بابا شما ها امتیازتون بالاست نمی فهمین من چی می کشم ... من اصلاً توی 40 نفر اول هم نیستم.
با bahlool اگر کاری دارید من میشناسمشا.نقل قول:
توی ورلد 10 توی ترایب ماست و همسایمه
عراقی هم هستش ولی مثل اینکه توی سوئد زندگی میکنه.
البته مثل اینکه زیاد محبوب نیست
پاشا (توی ورلد 10 بازی میکنه) باهاش مشکل داشت.
پاشا روزی که خواست بازی رو ترک کنه گفت همه میتونن روستاهام رو بگیرن اما به بهلول چیزی ندید !:31:
رنک مهم نیست مهم نیروهاته مهم قدرتته مهم اینه که تو جایی که هستی شاخ باشی مهم اینه که از بازی لذت ببری مهم اینه که person aliance بگیری مهم اینه که برا خودت از اطرافت دوست بگیری و باهاش به داغون کر دن و نوبل کردن بپردازی و لذت ببری مهم رنکت نیست:46:مهم اینه که وقتی یکی با دوستت کلکل میکنه و میگه نوبلت میکنم تو بهش میل بزنی و یه کاری کنی از ترس بشاشه به خودش مهم اینه که به راحتی و با پشت کار به مرور زمان بهشون میرسی:31:نقل قول:
من خودم توی 12 توی 40 تا اوول نیستم !! (البته دلیل داره ها !! :دی ) ولی به هر حال دلیل نمی شه ناامید بشم !نقل قول:
بابا شما ها امتیازتون بالاست نمی فهمین من چی می کشم ... من اصلاً توی 40 نفر اول هم نیستم.
z bar 70(6|993)K90
وحيد يه نگاه به اين بنداز
به چه دردش ميخوره ؟؟؟
خیلی از این کلمه بدم می اد !!نقل قول:
person aliance
یه خارجیه خودش رو به زور چسبوند به من 2 تا روستا ازم گرفت ( همون اوولا !! که 2 تا روستا خیلی بود برام ) اعصابم رو خورد کرد !
خواستم نوبلش کنم ولی وجدانم اجازه نداد !! اون هم برای هر 2 تا فقط گفت im sorry !!!
به نظر من ادم سرش به کار خودش باشه بهتره !!
بابا من شاخم نیستم ... با این وضعیت من در منطقه به فکر نواحی دیگری باشین!نقل قول:
رنک مهم نیست مهم نیروهاته مهم قدرتته مهم اینه که تو جایی که هستی شاخ باشی مهم اینه که از بازی لذت ببری مهم اینه که person aliance بگیری مهم اینه که برا خودت از اطرافت دوست بگیری و باهاش به داغون کر دن و نوبل کردن بپردازی و لذت ببری مهم رنکت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم اینه که وقتی یکی با دوستت کلکل میکنه و میگه نوبلت میکنم تو بهش میل بزنی و یه کاری کنی از ترس بشاشه به خودش مهم اینه که به راحتی و با پشت کار به مرور زمان بهشون میرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
z bar 70(6|993)K90
وحيد يه نگاه به اين بنداز
به چه دردش ميخوره ؟؟؟
ترايب شما !!نقل قول:
به درد کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره چون می خواد اونجا فرمانروایی کنه ! وگرنه مریض نبود که !!!!!!!!!!!1111نقل قول:
ترايب شما !!
سلام دوستان من محسن هستم با آی دی mzare تو world 12 بازی می کنم اگر کاری داشتید تماس بگیرید.
رینگ رینگ !!نقل قول:
سلام !!
اتفاقا امروز داشتم توی پروفایل ایرانیا می گشتم !! یهو رسیدم به پروفایل شما !! :دی
من قبلا بری شما پیام فرستاده بودم اگر یادتون باشه
متاسفانه حافظم ضعیفه !! :دینقل قول:
من قبلا بری شما پیام فرستاده بودم اگر یادتون باشه
در مورد چی بود ؟؟؟ :دی
همینجوری دیدم ایرانی هستید سلام گذاشته بودم و خودم را معرفی کرده بودم
من خودم تو ورلد 12 با کمک یکی از allianceهام 2 تا روستا نوبل کردم بعدشم که passamo زدن:41:نقل قول:
W 23 رو ديدين؟ سرعتش از نظر من كه پايينه.نه؟
اوکی !نقل قول:
همینجوری دیدم ایرانی هستید سلام گذاشته بودم و خودم را معرفی کرده بودم
یه سوال من جوابتونو دادم ؟؟؟ چون اصلا یادم نیست !! :دی
ولی یه چیزایی یادم می اد !! خیلی وقت پیش بود ؟؟؟؟
من توی 10 همین PA هام منو نوبل کردن !!!نقل قول:
ایییییییییییی جنگجو های جوان ! :31:
یه بازی جالب دیگه رو بهتون معرفی می کنم !
مثل تریبال وارس زیاد وقت گیر نیست !
خشونت هم نداره ! آخه تا کی می خواین سرباز و شمشیر زن بکشین ؟ :18:
بیاین یه کم مشکلات زندگی رو یاد بگیرین ! :5:
خیلی باهاله . من الان معتاد این شدم . در حالی که خودم همتون رو معتاد کردم ! :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243578
چه غلطی کردم به حرف صفا جان گوش دادم و این تاپیک رو زدم !
صفا یادته گفتی بیا پی سی ورد یه تاپیک بزن ؟ :31:
اولش همه میومدن می گفتند توضیح بده ؟ :27:
و18 رو ول کردی ؟نقل قول:
دلیل دارهنقل قول:
1- به من نگفته بودی متحد داری و من تا سیتر شدم زدم یکیشونو کلیر کردم و اون میل زد و گفت چرا حمله کردی ؟ من تازه فهمیدم این بابا متحد تو بوده و کلی نیرو و ریسورس از دست رفت (بخاطر کلیر کردن طرف)
تو یه اشتباه بزرگ کردی - این که این متحد تو یه فارم فوق العاده س و تو نباید باهاش متحد میشدی بلکه باید به فجیع ترین وضع فارمش میکردی
2- تو این مدت من اسمیتی ریسرچ کردم که تو زودتر به نوبلمن برسی اما میدونی اسمیتی بیشتر از بقیه زمان میبره و باعث میشه از نظر امتیاز عقب بیفتی
3- تو فارمها رو مشخص نکردی (غیر از همون یکی)
تو اگه یه روستا نوبل کنی کلی رنکت فرق میکنهنقل قول:
همین مونده بیل بگیریم دستمون بریم سر زمین :دینقل قول: