بله در جریان هستم! از نوع نگارشم مشخص هست که خواستم به این دوستمون که همینجوری پیشنهاد دادن و میگن به نفع کم مصرف ها شده و همه هم تاییدشون کردن بگم. :n02:نقل قول:
Printable View
بله در جریان هستم! از نوع نگارشم مشخص هست که خواستم به این دوستمون که همینجوری پیشنهاد دادن و میگن به نفع کم مصرف ها شده و همه هم تاییدشون کردن بگم. :n02:نقل قول:
@noisymind شما الان از سرویس P2P شاتل استفاده میکنید؟
دوستان پینگ شما هم بالا رفته؟
برای من چند روزی هست پینگ ۴.۲.۲.۴ از ۱۱۰ اومده روی ۱۸۰...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوستانی که مثل من حجم کم اما سرعت بالا نیاز دارند بیای همه با هم ردخواستی بزنیم مبنی بر اینکه سرویس های سرعت بالا رو به دو بخش تقسیم کنند تا امثال ما که حجم زیاد لازم ندارند هم بتونند از این سرویس ها استفاده کنند
مثلا سرویس 4 مگ که 160 گیگ میده به قیمت 40 تومان رو یک لول اضافه کنند 80 گیگ بدن به قیمت 20 تومان
یا سرویس 8 مگ رو که 350 گیگ میده به قیمت 50 تومان رو یک لول اضافه کنند 175 گیگ قیمت 25 تومان
و الی آخر
قطعا اگر درخواست ها زیاد باشه ترتیب اثر میدن
خواهشا اونایی که حجم کم و سرعت بالا لازم دارند تماس بگیرند یا ایمیل بزنند منتظر دیگران نباشید
دوستان با این شماره تماس بگیرید و مطرح کنید 23099_021
نقل قول:
بله. حدود 3 سال پیش گرفتم.
دوست عزیز سرویس ها یک کف قیمیتی داره و شرکت ها نمیتونند از اون مقدار کمتر بدند .نقل قول:
کف تعرفه ماهانه هریکاز سطوح جدول فوق به میزان هشتاد درصد( 80 %) سقف تعرفه ماهانه سطح مربوط، تعیین میشود.
کاملا موافقم و نه تنها به شاتل به همه ی ای اس پی ها بزنین و بگیننقل قول:
به نظرتون اگه به 195 بگیم فرقی میکنه ؟؟
نقل قول:
بله. حدود 3 سال پیش گرفتم.
همین الان با پشتیبانی شاتل صحبت کردم اولش گفت دست ما نیست طرح هارو سازمان تنظیم مقررات میده به ما اونا باید تغییرش بدن تا ما بتونیم تغییر بدیمنقل قول:
بعدش گفت اصن به من ربطی نداره این مسئله
بعدش گفت باشه بهشون میگم (فک کنم الکی یه چیزی گفت که گفته باشه)
عکس زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این بخش بررسی خط تو سایت ها چرته .تو سایت میزنه ساپورت میکنه ولی زنگ که میزنی میگن اون مرکز خدمات نداریم. هم شاتل هم پارس انلاین هم فن اوا و هم داتک