نظرت رو درباره ي كساني كه تا حالا ازت سوال پرسيدن به ترتيب از اولين نفر بگو.........
Printable View
نظرت رو درباره ي كساني كه تا حالا ازت سوال پرسيدن به ترتيب از اولين نفر بگو.........
سلام علیکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره اومدم سوال بپرسم، آخه حیفه همچین آدمی رو روی صندلی سوزان و آتیشی دید و هیچی نپرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- الآن نظرت در رابطه با حرف بالایی من چیه؟
2- تا حالا من و دیده بودی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- برای چی وقتی تعداد پستهات به 3333 تا رسید دوباره پست زدی و این رقم رو از رندی درآوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- من بچه که بودم یه بار تخمه کردم تو بینی م و دیگه نتونستم درش بیارم، نظرت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- وقتی داداش کوچیکت به دنیا نیومده بود لوس بودی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- اگه توی یه بازی ببازی و قانون این بازی این باشه که بازنده با رورس و مانتو بره تا سر خیابون و برگرده، چی کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- تا حالا شده سوسک بکشی؟
8- وقتی کشتیش نگاشم کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چه غذاهایی بلدی درست کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- نظرت راجع به اینا چیه؟
انرژیه هسته ای.. 200 تومن بسته ای.....
انرژیه هسته ای .. برو بخواب خسته ای.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرگدن
11- یه جمله 10 کلمه ای بگو که این 5 کلمه توش باشه:
مادر برد - سیب - دروغ - اسپیکر - بن بست
12- و در آخر.. یه چیزی بگو.. اونی که حرف دلته (اختیاری) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه به سوالهای 2 روز پیشم جواب دادی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه به این سوالا میخوای جواب بدی بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمي سخت است اما از همشون خوشم امده تا به اينجا
همشون بچه هاي گلي هستند
سلامنقل قول:
من دوباره اومدم سوال بپرسم، آخه حیفه همچین آدمی رو روی صندلی سوزان و آتیشی دید و هیچی نپرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- الآن نظرت در رابطه با حرف بالایی من چیه؟
موافقم البته داره كم كم داغ مي شه
2- تا حالا من و دیده بودی؟
نه من اولا كه عضو بودم همه جا بودم اما الان ديگه نه زياد بيرون از سخت افزار نمي يام
3- برای چی وقتی تعداد پستهات به 3333 تا رسید دوباره پست زدی و این رقم رو از رندی درآوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش فكر نكرده بودم زياد برام اهميت نداره
4- من بچه که بودم یه بار تخمه کردم تو بینی م و دیگه نتونستم درش بیارم، نظرت چیه؟
حتما خيلي شيطون بود
5- وقتی داداش کوچیکت به دنیا نیومده بود لوس بودی؟
نه بابا اصلا اون با من 13 سال اختلاف سن داره
6- اگه توی یه بازی ببازی و قانون این بازی این باشه که بازنده با رورس و مانتو بره تا سر خیابون و برگرده، چی کار میکنی؟
اين كار را مي كنم اما از اين شرطها نمي بندم
7- تا حالا شده سوسک بکشی؟
آره اما سعي نمي كنم بكشم مگر اينكه توي خونمون پيداش بشه وقتي هم مي بينمش چندشم مي شه حالم بهم مي خوره
8- وقتی کشتیش نگاشم کردی؟
براي اينكه جمش كنم مجبورم نگاهش كنم
9- چه غذاهایی بلدی درست کنی؟
سوسيس همبرگرد تخم مرغ
10- نظرت راجع به اینا چیه؟
انرژیه هسته ای.. 200 تومن بسته ای.....
موافقم انرژي ه س ت ه اي حق مسلم ماست كره دوغ پنير جزو لبنيات هستند
انرژیه هسته ای .. برو بخواب خسته ای....
انرژي هسته اي خوابم مي ياد برو بخواب خسته اي خستم كردي
كرگدن
حيواني دوست داشتني و پر قدرت
11- یه جمله 10 کلمه ای بگو که این 5 کلمه توش باشه:
مادر برد - سیب - دروغ - اسپیکر - بن بست
صداي دورغ مادربرد سيبي شكل از كوچه بن بست شنيده مي شد
12- و در آخر.. یه چیزی بگو.. اونی که حرف دلته (اختیاری)
اينو اخرين پستم مي دهم بهتر است
خوب منم یه سوال بپرسم ؟
چطور شد اومدی تو P30World؟
خوب منم یه سوال بپرسم ؟
چطور شد اومدی تو P30World؟
اختيار داري هر سوالي بكني من جواب ميدم
من دنباله قيمت قطعات بودم در يك سايتي عضو شدم يكم فعاليت كردم خوشم نيامد تازه راه افتاده بود قبلا توي صفحه اولي p30 مي يومدم البته كم دانلو مي كردي بعضي چيزهارو ديدم كارش بد نيست كمي حرفه اي هست امدم اينجا و شروع به فعليت كردم
سلام ......... خوبی شما؟ آین آهنگو قبلا آپلود کرده بودم........... اگه دوست دارید میتونید از اینجا دانلود کنید:)lنقل قول:
------------------کد:http://amintnt.persiangig.com/Music/06%20-%20Evanescence%20-%20Origin%20-%20Field%20Of%20Innocence%20Good%20Quality.rar
پی نوشت: پست ویرایش شد
سلام
1-تو از کجا می دونی من شاید متخصص سخت افزار باشم؟
2-نمی تونی یکمی شوخی طبعی به جواب سوال هات بدی؟
3-گودزیلا کیه؟
4-می دونستی خیلی دختر کشی؟
5-زندگی چیست؟
6-اگه اون میکروب سیاه سپایدر من رو داشتی چیکار می کردی؟
7-آبگوشت دوست داری(با نخود زیاد)؟
8-نظرت در باره من؟
9-لاو ترکوندن یعنی چه؟
10-گوشیت چیه؟
نمی زارن که از 10 تا بیشتر بپرسی!
فعلا
ممنون خيلي حال دادي بابت اهنگ
نقل قول:
سلام
1-تو از کجا می دونی من شاید متخصص سخت افزار باشم؟
گفتم شايد متخصص نباشي شما استادي :42::42::42:
2-نمی تونی یکمی شوخی طبعی به جواب سوال هات بدی؟
من خيلي آدم شادي هستم در ظاهر و شوخ نمي دونم چرا در موقع تايپ اينجوري هستم شايد بخاطر اينكه هست كه شما ها را نمي شناسم
3-گودزیلا کیه؟
من :31:
4-می دونستی خیلی دختر کشی؟
واسم اهميت نداره به اين چيزا فكر نمي كنم
5-زندگی چیست؟
درد و خوشحالي بعد از درد يعني بايد درد كشيد تا خوشحالي درست كني البته چند درصدي اينجوري نيستند بستگي به شرايط زندگي دارد
6-اگه اون میکروب سیاه سپایدر من رو داشتی چیکار می کردی؟
مايه دردسر بود چون بايد دكترا تستت كنند و هزار بدبختي ديگه مثل ادم نمي تونستم زندگي كنم البته شايد سو استفاده مي كردم پول ازشون مي گرفم مي گفتم احتياج دارم و روي من آزمايش كنند آدم معروفي هم بودم لااقل امكانات رفاهي رو برام جور مي كردند
7-آبگوشت دوست داری(با نخود زیاد)؟
نخود را دوست دارم اما آبگوشت وقتي مي خورم تمام بدنم شل مي شود گيجم يكم دوست ندارم
8-نظرت در باره من؟
نظري ندارم بخاطر اينكه نمي شناسمت
9-لاو ترکوندن یعنی چه؟
يعني مخ يكي را تا ديوانگي زدن
10-گوشیت چیه؟
ندارم چون استفاده اي ندارم
10 تاي بعدي هم مي توني توي يك پست ديگه بزني