[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ممنون میشم بگین این سرعت اینترنت الان چطور هست وضعیتش
واینکه ping مناسب چه عددی هست
ودستور گرفتن ping چیست سپاس گذارم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ممنون میشم بگین این سرعت اینترنت الان چطور هست وضعیتش
واینکه ping مناسب چه عددی هست
ودستور گرفتن ping چیست سپاس گذارم
این برا چه سرعتیه ؟! و چه سرویسی ؟؟؟نقل قول:
دستور گرفتن پینگ تو RUN سیستم میزنی ping 4.2.2.4 -t به همین راحتی البته از سایتهای مختلف میشه پینگ گرفت اما معمولا با همین که گذاشتم پینگ میگیرن
این 2mb سرویس حجمینقل قول:
حالا خوبه بده اصلا این پینگ ربطی به سرعت دانلود داره یا باز کردن سایت ها یا ...
چطوری باید از ای پی مختلف بگیری در پست های قبل نوشیتن من تو این چند وقته آی 5،2،188 گرفتم البته 5 خیلی بیشتر از بقیه میگیرم 46 هم به گفته تو قطع نشده باز تنوع آی پی های مخابرات
لطفا کمی توضیح بدید ممنون
برا 2 مگ حجمی افتضاحه ،این سرعت نصف نصفه سرعت 2 مگه (نزدیک به 512) تازه این تستی که گرفتی از سرور داخل ایرانه اگه از لندن و .... میگرفتی دیگه افتضاحتر می شدنقل قول:
پینگ تاثیرش روی بازکردن سایت و یا دیدن فایلهای ویدئویی انلاینه،یا بازی انلاینه البته تاثیر هم روی دانلود داره اما خیلی خیلی کمتر از سایت
برای گرفتن آی پی جدید باید شرکت آی پی های متفاوت رو داشته باشه که بعید میدونم شرکتهای خصوصی چند نوع آی پی داشته باشن(تا جایی که من اطلاع دارم) برای گرفتن آی پی باید کانکشن رو قطع و وصل کنی تا بگیره اگرم رو مودم ست شده باید مودم رو خاموش روشن کنی
ممنونم از شما فقط برای گرفتن ای پی باید کانکشن قطع وصل کنی تا بگیره این یعنی چی دقیقا من باید چکار کنم خواهشا یکم مقدماتی توضیح بدید ممنوننقل قول:
کدام ای پی مخابرات بهتره دوست عزیز
من چرا هرچی ریستارت میکنم مودم رو از آی پی 5.234.3.185 نمیکشه بیرون؟:n21:
نقل قول:تو قسمت Status کانکشن بعد قسمت Details وقتی میزنی Ipv4 Address آی پی فعلیتو نوشته که هر بار قطع و وصل کنی عوض میشهنقل قول:
188
46
2
5
فعلا به این ترتیب سرعتهای خوبی دارن
آی پی 5 دوستت داره :n08:نقل قول:
:n02:نقل قول:
نمیشه کاری کرد که همیشه رو188 باشم؟
یا اینکه یه کاری کنم که از آی پی 5 بکشه بیرون؟