اگر پست های قبلی بخونید ملاحظه می کنید دوستان بیشترین رضایت از پایونیر دارننقل قول:
سونی به قیمت ارزش نداره خیلی الکی بالاست.
خودتون چندتا سی دی و فیلم و موزیک بردارید برید از نزدیک تست کنید این بهترین روش خرید هست:n01:
Printable View
اگر پست های قبلی بخونید ملاحظه می کنید دوستان بیشترین رضایت از پایونیر دارننقل قول:
سونی به قیمت ارزش نداره خیلی الکی بالاست.
خودتون چندتا سی دی و فیلم و موزیک بردارید برید از نزدیک تست کنید این بهترین روش خرید هست:n01:
سینا خانه ال جی چه مدل خوب است که بگیرم برام کیفیت صدا خیلی مهم است
كسي صداي اين مدل پاناسونيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شنيده؟ ورودي اپتيكال هم داره كه واسه من خيلي مهمه.صداش مورد تاييد دوستان هست؟
سینا خانه ال جی چه مدل خوب است که بگیرم برام کیفیت صدا خیلی مهم است سه بعدی نباشد ولی کیفیت صدا داشته باشد
چرا ال جینقل قول:
پایونیر بگیرید
بهترین کار تست توسط خودتون هست
ورودی اپتیکال خیلی ها دارننقل قول:
پایونیر حتی دو ورودی HDMI هم دارد
درست است ولی من باید ال جی بخرم چون دوستم نمایندگی دارد دارم قسطی میگیرم ال جی و کیفیت صدا خیلی برام مهم است ولی سه بعدی نباشد چون هزینه سه بعدی نمیکنمنقل قول:
انتخاب کاملا با شماست. چندتای اهنگ روی فلش و سی دی با خودتون ببرید و تست کنید در نهایت شما باید خوشتون بیاد. سلیقه ها متفاوت هست.نقل قول:
من هم ميدونم مدلهاي زيادي ورودي اپتيكال دارند.ولي نه ديگه تو راسته قيمتي 770 تومني.اونهايي كه شما ميگين بايد بالاي 1 تومن پياده شيم.من منظورم اين بود كه تو سري ميان قيمت اين مدل ارزش خريدن رو داره يا نه؟نقل قول:
نقل قول:
باز هم باید جواب تکراری خودتون سرچ کنید و برید صداشو بشنوید بدم:n01: