ماه قبل 10 روزه 5گیگ حجمم تموم شد!نقل قول:
Printable View
ماه قبل 10 روزه 5گیگ حجمم تموم شد!نقل قول:
در حال حاضر نت ـه 4 جی ـه ایرانسل پینگ خوبی داره به نظرم، خودم الان دارم استفاده میکنم تایم اوت نداره به اونصورتنقل قول:
دیشب که امتحان کردم فعلا همون ساعت 1 شروع میشه و تا ساعت 6 که تنظیم کرده بودم همش رایگان حساب شد . چون حجمم کم بود و از ترس کاهش حجم نذاشتم تا ساعت 8 دانلود کنه .نقل قول:
از دوستانی که حجم زیادتری دارن و سرعت نتشون 1 مگ یا 2 مگ هست تا ساعت 7 یه امتحانی بکنن .
من سرعتم 5 مگ هست و تو اون 2 ساعت 4.5 گیگ خطر کاهش حجم دارم ولی تو سرعت های پایین خطر کمتره :n02:
من که از 1 تا 8 گذاشتم و حجمی ازم کم نکرد.
خدا رو شکر ساعت شبانه تغییری نکرده ولی حجممونو خوردن یه آبم روش.
حالا کسی تونست حجمشو پس بگیره اینجا خواهشا خبر بده که ما هم دست به کار شیم.:n25:
اینترنتم موقع جابجایی پول از حساب بانکیم قطع شد ، مودمو خاموش کردم یه ربع بعد روشنش کردم کانکت نشد
یوزرنیم پسوردمو sms کردم برا دوستم چک کرده میگه تو نت بیل آنلاینی!
بعد از 2ساعت علافی و اعصاب خردی الان تونستم کانکت بشم و بخاطر این قضیه الان پیش یه نفر بدقول شدم!
آدم حس میکنه 4تا کارآموز isp راه انداختن، لامصب هیچی این مخابرات درست نیست
علتشم اینه که پول خرج نمی کنن 4تا آدم باسواد جذب کنن فقط بلدن از آب، کره بگیرن
هرکی از راه رسیده برادرزاده، خواهرزاده بی سواد خودشو گذاشته مسئول یه قسمت ، اینم از وضعیت ما کاربرا
...................
پارس آنلاین بنر زده به همه یوزرا سرویس 16مگ میده
زنگ زدم 32247724 پرسیدم گفت 6ماهه با 6گیگ حجم 19 تومن ، هزینه رانژه و تخلیه هم 5تومن
احتمال زیاد واسه اونیکی خط از پارس آنلاین بگیرم و اینترنت این خطو جمع کنم
آره امروز برا منم یکی دو ساعتی اصلا کانکت نشد. الانم 3-4 باره dc میشم!نقل قول:
امروز یک شنبست اگه کسی زنگ زد حجمشو برگردوندن اینجا خواهشا بگه :n39:
سلام دوستان
خوشبختانه امروز حجم من رو بدون اینکه دوباره زنگ بزنم برگردوندن. شما هم چک کنید اگر حجمتون برنگشته بود، زنگ بزنید. من پنج شنبه زنگ زدم و موضوع رو گفتم. احتمالا برای همین مشکلم رو بررسی کردن. شاید تا زنگ نزنید مشکلتون پیگیری نشه.
روزتون بخیر
من زنگ زدم گفتن تا ساعت 9 دانلود کردین از 7 تا 9 حجمتون کم شده. در صورتی که سیستم 7:50 خاموش میشه. خدا لعنتشون کنه :n34: