سلام دوستان
من سال 88 رفتم خدمت و آموزشی تموم کردم(نیروی انتظامی) و حتی تقسیم هم شدن ولی دانشگاه قبول شدم و همون پادگان آموزشی تسویه کردم، الان اگه بخوام برم امریه داستان چطوریه اصلن میشه!؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان
من سال 88 رفتم خدمت و آموزشی تموم کردم(نیروی انتظامی) و حتی تقسیم هم شدن ولی دانشگاه قبول شدم و همون پادگان آموزشی تسویه کردم، الان اگه بخوام برم امریه داستان چطوریه اصلن میشه!؟
مرسی
[QUOTE=pipo14;8770260]سلام دوستان
مرسی[/
برادر تا اومجا که من میدونم وقتی انفصال میافته دیگه نمیتونی امریه بگیری و درضمن داداش اگه سپاه بودی یه حرفی دیگه نیرو انتظامی بودی
دوستان من برج 8 معافیت پزشکی گرفتم ، تا الان کارتم نیومده ، جایی هست زنگ بزنیم برای پیگیری ، یا اینکه پروسش بیشتر از اینها طول میکشه
سلام رفقا
من آخرین سال معافیت تحصیلیم هست. یعنی خرداد سال دیگه معافیت تحصیلیم تموم میشه.از طرفی من اردیبهشت سال آینده آزمون ارشد میدم. حالا میخوام بدونم به محض اینکه معافیت تحصیلیم تموم شه باید دفترچه پست کنم؟ چون جواب آزمون تا شهریور مشخص نمیشه . تکلیفم چیه؟
تا یکسال وقت داری دفترچه پست کنینقل قول:
باید تا الان کارتش میومد. باید بری نظام وظیفه و پلیس + 10 جدی پیگیری کنی. شاید معافیتت پزشکیت مشکلی براش پیش اومدهنقل قول:
با سلام
دوستان سوالی دارم که جوابش برام خیلی خیلی مهم هست . من دانشجو هستم و انصراف دادم .
حال اصلا تا اخر عمرم قصد رفتن به خدمت ندارم . اگر دفترچه نفرستم . در آینده به مشکل بر نمیخورم . یعنی اینکه بیان در خونه و نامه بفرستن که سربازی برم ؟
و یا پیگیری کنن ؟
سلام
آقا تعداد استحقاقی و استعلاجی سربازان سپاه چندتاست آخرش؟ مجردم، با 20 روز کسری (زور بزنم)!!
آقا کسی نمی دونه واسه اضافه وزن معافی می دن
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
خيرنقل قول:
بايد پزشك بيمارستان دستور دهد تا از ايستادن بلند مدت معاف شويد در اين صورت مى توانيد با بخش هاى ادارى منتقل شويدنقل قول:
خير امكانش نيست و شما در همان سازمان باقى مى مانيدنقل قول:
نظام وظيفه تماس بگيريد ، همچنين مى توانيد از طريق پليس +١٠ متوحه شويد در چه مرحله اى استنقل قول:
استحقاقى و استعلاجى كه از طرف ستاد نيروهاى مسلح براى سربازان تعريف شده : سرباز مجرد يك روز و متاهل دو روز در ماه مرخصى دارد، و استعلاجى هم يك ماه در مل خدمت مى باشدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام واقعیت بنده که اصلا سربازی نرفتمنقل قول:
ولی میدونید مشکل کجاست؟
مشکل اینه که بعدا برای هر چیزی ازتون کارت پایان خدمت میخان و گرنه ما تو شهرمون هم داریم طرف شغل آزاد داره اصلا هم نیازی نیست کارت پایان خدمت داشته باشید
ولی برای پاسپورت،برای گواهینمامه،برای ورود به دانشگاه برای کار دولتی و خیلی از امور دولتی باید کارت پایان خدمت داشته باشید
خیلیا هم اولش همینو میگن که پسرمون نمیتونه دوم بیاره ولی کم کم عادت میکنهنقل قول:
اگر مدرک دانشگاهی داشته باشه میتونه اداری وایسه
البته آموزشی کلا سخته
تازه آموزشی رو هم با بعضی از دوره های بسیج میتونه تویه 40 روز بگذرونه
کلا برای سربازی راه درو هم هست
مثلا اگر زن داشته باشه تو شهر خودش خدمت میکنه و از این حرفا
ویرایش:البته با مدرک هم اینطوری نیست که حتما اداری وایسه شانس هم دخیله چون دوستانی داشتم که با مدرک لیسانس هم تو خدمت سختی کشیدند
از طرفی برای مغازه هم نیازی نیست که پروانه کسب رو به اسم طرف بگیرید میتونید به اسم برادر یا پدر هم بگیرید
ولی در کل تو این مملکت به احتمال زیاد یه جا ممکنه پات گیر کنه بشون و ازتون کارت پایان خدمت بخان
نه به نظرم یه خورده دیگه باید صبر کنید البته بنده هم سال 88 معافیت گرفتم ولی اصلا نیومد بعد شاید چند ماه خود پست فهمید برای منهنقل قول:
من آدرسو کامل ننوشته بودم و این پستچی از شانسمون هم عوض شده بود فامیل ما رو بلد نبود
خلاصه در نهایت پست بعدش فهمید مال ماست
اگر آدرسو دقیق نوشته باشید پست براتون میاره
ولی به نظرم باید کمی بیشتر صبر کنید
اگر هم نامه ای چیزی میخاین میتونید برید نظام وظیفه مرکز استان بهشون بگید برام یه نامه بزنید مبنی بر اینکه معافیت دارم
سلام دوستان
من یکی از دوستانم تازه آموزشیش تموم شده و دوره کد خورده مرکز آموزش علوم و فنون رزمی شهدای سرلشکر ایرج رستمی - فرهنگی تو شیراز
رسته مخابرات و جنگال
کسی میدونه این پادگان چه جور جاییه؟
سخت میگیرن یا نه و به طور کلی آموزش هاش چطوره ؟ چه مدت طول میکشه ؟ مرخصی روز برگ میدن یا نه ؟ اگر آره از چه ساعتی ؟
و اینکه بعد از تموم شدن دوره کد مرخصی بین دوره و یگان میدن ؟ چند روز ؟
یه سوال دیگه اینکه شنیدم بعد از این دوره میوفتن تو دسته فاوا . خدمت تو این قسمت چطوره و آیا امکان داره که این دوستم شهر خودش بیوفته ؟ ( تهران)
عذر میخوام که سوالهام انقدر زیاد شد
پادگان شهيد رستمي همون مركز پياده شيراز يا همون هتل پياده هست كلا هتله ميري عشق و حال ... اصلا پادگان نيست و در واقع دانشگاهه پياده براي دوره عالي و اين جور چيزاست خود پادگان تو بهترين نقطه شيراز وسط شهرهتو كمتر از يك هفته همتون روز برگ ميشد گوشي هم با خودت ببر بهتون كارت ميدن ميزاريد تو يه دفتر دم دژباني پايان دوره به ما ١٢ روز دادن البته ميان دوره هم ميدن دورش هم دو ماهه در مورد تقسيم هم به شايعات توجه نكن نيرو زميني هر جا نياز داشته باشه همون جا ميفرستدت من خودم تا حالا ٤ بار رسته عوض كردم دو بار هم دوره كد ديدم!نقل قول:
ممنونم از پاسختوننقل قول:
مرخصی های روز برگش از چه ساعتیه تا چه ساعتی ؟
شب ها تا چه ساعتی میشه برگشت پادگان ؟
١٥ تا ٢١:٣٠نقل قول:
دوستان امکان داره توی برگه سبز غیبت ثبت نشه ولی توی برگه سفید که بعدا میاد ثبت شده باشه؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟!!!نقل قول:
سلام برای معافیتهای کفالت و پزشکی خیر گیر میدننقل قول:
پسر عمویه من هم سال 88 میخاست کفالت بگیره عموم هم چندبار سکته کرده بود و یه بار هم به خاطر همین سکته ها عمل کرد و پسر عموم فکر کرد با همین چیزا میتونه معافیت کفالت بگیره تازه پسر عموم هم تک پسر بود
ولی در آخر گفتند بفرما برو خدمت
بابات سالمه داره کار میکنه از کار افتاده که نیست
تازه اون موقع شرایط سن پدر باید 59 سال باشه الان ظاهرا شده 65 سال
خلاصه حواستون باشه به این راحتیا نمیدن
برو سراغ بهزیستی، اونجا برای پدرت نقص عضو ثبت کن.نقل قول:
بعد پیگیری کن.
ایشالا که معاف شی...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
برو سراغ بهزیستی، اونجا برای پدرت نقص عضو ثبت کن.نقل قول:
بعد پیگیری کن.
ایشالا که معاف شی...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
امیدوارم این کاهش شدید قیمت نفت به نفع ما تموم شه یعنی اینا بودجه کم بیارن نتونن ما رو نگه دارن اموزشی هی مرخصی بدن بگن برید به خونه:n10:
یادش بخیر قبل از اینکه برم آموزشی هی میومدم توی این سایت سوال میپرسیدم و مطالبش رو میخوندم. کلی هم استرس داشتم:n04:
الان پنج ماهه که از شروع خدمتم گذشته. مثل برق و باد میگذره. باقیشم ایشالا میگذره و خدمت تموم میشه:n06:
آموزشی ده روز اولش سخته و یگان هم دو سه ماه اولش سخته. بعدش آدم عادت میکنه.
نگران نباشید بچه ها. همه یه روزی میرن خدمت و یه روزی تموم میکنن. فقط خاطرات خوب و بدش باقی میمونه.:n12:
سلام
پدر من زندانه و من پسر بزرگتر خانواده هستم؛ آیا میتونم کفالت مادرم رو بگیرم؟؟؟ شرایطش چیه با توجه به قوانین موجود؟؟
سلام
پدر من زندانیه؛ و من فرزند ارشد خانواده هستم. آیا میتونم کفالت مادرم رو بگیرم؟؟؟ شرایطش چیه؟؟
منم پنج ماه هستم ولی تابستون به خاطر گرماش اذیت کنندس و سختهنقل قول:
لیسانسه ها توی سپاه پست دکل دارن؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
من یه مساله بدجور ذهنمو اشغال کرده با توجه به این که پنجاه سال پیش وسیله ای به نام دوربین مدار بسته اختراع شده و بقالی سرکوچه ما هم داره فلسفه نگهبانی رو برجک یا غیر اون الان
دقیقا چیه؟:n13:
فلسفش اینه که دوربین مداربسته قادر به تیر اندازی به مهاجم نیست اما شما قادرید :n02:نقل قول:
الان حدود چهار ماه از پایان خدمتم میگزره. قبلا فکر میکردم خدمت سخته وهوای جنوب گرمه واینا ولی که کار نیست و خونه خوابیدم میفهمم حداقل تو خدمت یه کار انجام میدادیدم اونم حراست از وطن بود
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
بله. اما سپاه هست و میزان برش پارتی! در جایی که من خدمت می کنم حتی فوق لیسانسه ها هم بعضا هفته ای یک شب پست برجک دارن! اما بعضی سربازان معمولی به واسطه پارتی و روابط و ... اصلا پست ندارننقل قول:
سلام
الان اگه دفترچه مو پست کنم تاریخ اعزامم برای چ ماهی میوفته؟
نقل قول:
اخه مهاجم مغز خر که نخورده به نگهبان بگه سلام من مهاجمم حالا بیا منو بزن اگه مهاجمی باشه از دور نهایتا با یه قناصه میزنه ولی دوربین مداربسته تا یه جا اوضاع خراب شه سریع میتونه اطلاع رسانی کنه
فکر کنم شهریور ولی واسه اطمینان برو +10نقل قول:
بسته به محل خدمت توپادگان هر سه روز دوساعتنقل قول:
حداقل شهریور سال بعد...نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
میتونن دوربین مدار بسته رو مجهز به یک مسلسل کنند تا هر موجود که مشکوک زد کارشو تموم کنه :n09:نقل قول:
ممنوننقل قول:
میخوام که بیوفته تیرماه اگه پست کردم و شهریور ماه بود میتونم دوماه بیارمش اینورتر؟
بله میشه تعجیل زد و آورد جلوتر ولی راحت نیستنقل قول:
شما اول پست کن ببین کی می افتی بعد...
اواخر آبان ماه اعزامی تیر پر شد و از اول آذر ماه همه افراد اعزامی از شهریور اعزام میشن
بنده جزو اولین نفراتی بودم که اعزامم خورد شهریور
در واقع نفرات قبلی بنده تیر ماه اعزام شدن
تا نوبت من رسید گفت تیر پر شده و اعزام شهریوره
البته این حرف واسه 49 روز پیش هست
بیشتر از یک ماه و نیم
شما الان پست کن ببین کی می افتی
بعد درخواست تعجیل بزن
که شاید قبول بشه تعجیل و شاید قبول نشه
با یکسری شرایط هم میشه تعجیل زد
مثلا یکی از دوستان تو همین فروم سربازیش واسه آموزش و پرورش بود تعجیل زد و آورد اول تیر
شاید الان شهریور هم پر شده باشه
از کسایی که جدیدا دفترچه پست کردن بپرس یا خود پلیس به اضافه 10
چون هر روز اعزام میزنن که خب باید بدونن [emoji16]
تعجیل زدن اینطور نیست که صد در صد قبول کنن
Sent from my D6502 using Tapatalk