دوستان اصفهانی یه نگاهی به لینک زیر بکنند
سایت مال مخابرات اصفهانه. وقتی شارژتون با شاتل تموم شد برید از مخابرات بگیرید. کلی ارزونتر در میاد. من که شارژم تموم شد کوچ می کنم مخابرات. این شاتل دیگه گندشو در اورده.
کد:http://adsl.tce.ir
Printable View
دوستان اصفهانی یه نگاهی به لینک زیر بکنند
سایت مال مخابرات اصفهانه. وقتی شارژتون با شاتل تموم شد برید از مخابرات بگیرید. کلی ارزونتر در میاد. من که شارژم تموم شد کوچ می کنم مخابرات. این شاتل دیگه گندشو در اورده.
کد:http://adsl.tce.ir
نقل قول:
مگه پرداخت آنلاین بانکها به صورت https نیست؟ اونوقت آدم چطور می تونه شارژ کنه وقتی https محدوده؟ LoL
چه خوابی واسه ما دیده شاتل ... پارسال که چند روز بردن بالا .. رو 300 بودیم بعد از این مدت رسیدیم به 4-5 کیلوبایت ... !!!
احتمالا مثل اوندفعه میشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ به این پائینی رو سیستمم تجربه نکرده بودم ..
آقا من یه 1هفته دیگه شارژم با شاتل تموم میشه
به نظرتون برم مخابرات؟!؟!--ارزشش را داره؟!؟!
زمان ثبت نام در شاتل نوع سرویس درخواستی را art ,echo ,... زده بود میشه در مورد اینا توضیحی بدین
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
درضمن این ضریب یک به ده ده به یک چیه میگن
مر30 دوست عزیزنقل قول:
اینو لحاظ کردیم دیشب تو بندهای نامه
با تشکر
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
ثبت نام نوع سرویس که ارائه میدن هستش در ضمن اگر کابر خانگی باشید با ارائه برگه از جایی یا معرفی نامه میتونید سرعتی بیشتر از 128 کیلو بایت بگیرید اما اگر نداشته باشید سرعت بیش از 128 بهتون نمیدننقل قول:
1 به 10 هم برای سرویس ها یعنی اینکه شما رو با 9 نفر دیگه شیر میکنن و با هم دانلود کنید که با این روش سرعت شما خیلی کم میشه(به گفته مسئولین نباید زیر 10 باشه که عملا اینطور نیست و بیشتر زیر 1 کیلو بایت هستش)
میخاستم در مورد این سرویسها توضیح بدین موقع ثبت نام کدوم انتخاب بشه
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
کدومش بهتره
عزیز من کی گفته سرعت بالا به ضرر مشتری هست؟؟؟نقل قول:
نه دوست عزیز،کاملا برعکس، همونطور که دوستان در صفحه قبل گفتن، سرعت بالا در روز فقط به ضرر مشتری هست، چون نتیجه ای جز تموم شدن سریع حجم نداره! نمیدوم جرا شاتل میخاد تیشه به ریشه مشتریا بزنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که در سرعت های بالا محدودیت حجمی زود تموم می شه ولی بازم یه نکته ی مثبت توی کانکشن محسوب می شه!
اگه حرف شما باشه قیمت سرویس eco 128 باید بیشتر eco512 باشه:31:
منکه از اولش گفتم تمام این کارها فقط واسه بیخیال شدن شبانه و استفاده در روزه که بتونن سود بیشتری به دست بیارن
سرعت همه رو می برن بالا که یه جور عوام فریبی بیش نیست تا یه کمی از فشارها کم بشه
به فرض که بخوان سیستم هاشونو ارتقاء بدن، نمی خوان حتی یک ریال از جیب خودشون خرج کنن. اینجوری دارن مشترک رو مجبور به خرید گیگ بیشتر می کنن تا هزینه ی خرید قطعات جدیدشون تامین بشه
اثبات این صحبت اینه که اینا هزینه ای واسه خرید ترافیک نمی دن، فقط پهنای باند می خرن. اگه می تونن مثل الان به همه پهنای باند بالا بدن پس از نظر ترافیک هم هیچ مشکلی ندارن و خیلی بد بینانه می تونن به راحتی سرعت 100 کیلوبایت رو به همه در شب بدن
واقعا واسه خودم متاسفم که از همچین شرکتی اینترنت گرفتم
-----------
بچه ها این تاپیک تحمل حتی یک کلمه حرف بد رو نداره
با این سبک پست دادن دارین به بسته شدن تاپیک نزدیک می شین
حالا که این فرصت رو به ما دادن که هماهنگی یک اعتراض قانونی رو داشته باشیم کاری نکنین پشیمون بشن که دودش فقط تو چشم خودمون می ره
این همه داریم روضه میخونیمنقل قول:
بابا شاتل بدرد نمیخوره اگر دوستداری اعصابت خورد بشه و پولت رو بریزی دور باز تمدیدکن
برو یا پارس آنلاین یا مخابرات هر دوشون خوبه
و از شاتل خیلی بهتره
سلام
لپ مطلب:
ترفند افزایش سرعت روزانه(تازه رسیده به نرمال)= به صفر نزدیک تر شدن دانلود شبانه
صددرصد ارزش دارهنقل قول:
مخابرات خوبه پارس آنلاین هم خوبه
مخابرات حتی هزینش هم کمتر از شاتل هست
اینترنت مخابرات با نام آسیاتک ارائه میشه
ولی در هر شهری یه اسم دیگه داره مثلا در شیراز به اسم ارم نت هست
سایتش اینهقسمت نمایندگی برید شهر خودتون رو پیدا کنید تعرفه ها هم زدهکد:http://asiatech.ir
سایت پارس آنلاین هم معلومه دیگه
صبانت هم باز خوبه از شاتل خیلی بهتره
تنها شرکتی که adsl رو به گند کشیده شاتل هست
دوستان من این گجت رو برای دانلود میذارم! دانلودش کنید و بذاریدش رو صفحه! سرعت دانلودتون رو نشون میده! با رفرش نیم ثانیه ای.
اگر بتونید از یه تیکه از صفحه که هم ساعت، هم تاریخ و هم این گجت روش باشه برای 5 دقیقه یعنی از ساعت 12:53 تا 12:58 یا 1 شب در حالی که IDM یا هر Accelerator دیگه ای در حال اجراست؛ فیلم کپچر کنید یه مدرک عالیه!(5 دقیقه که تمام ترافیکتون رو نمیبره!)
مثلا این عکس رو ببینید، تبدیل به فیلمش کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عزیزی که فسخ کرده و میگه نصفش رفته باشه از پولت بت پس میدن، نظرش راجع به این عکس چیه؟
نصف پول منم پس میدن؟
برای دانلود گجت تاریخ و گجت سرعت اینترنت به این دو لینک بروید:
برای کپچر ویدیو از یک تیکه ی صفحه یه سرچ بزنی n تا نتیجه میبینی! فقط کیفیتش خوب باشه به قدری که بشه عدد ها رو خوند!کد:
http://www.mediafire.com/file/w3ea3o2vq4wb38z/HijriCalendar.Gadget
http://www.mediafire.com/file/gyyezatbzgpfej6/NetworkUtilizationv1.2.1.2.Gadget
نقل قول:
- دوستان کسی نمیدونه این محدود کردن سرعت دانلود رایگان شبانه بر چه مبنایی انجام میشه ؟
- توسط نرم افزاره واقعا ؟ اخه خود پشیبانی تهران که اینو گفته !
- برحسب گیگ هر شب ؟ بر حسب گیگ هر ماه ؟ بر حسب ساعت استفاده رایگان هر شب ؟
سلام javady جان اینم مدرک دانلود شبانه
مدرک خوبیه! ولی باید ثابت کنی که فقط این فایل در حال دانلوده. برا همین من میگم یه چیزی باشه که ورودی و خروجی رو نشون بده.نقل قول:
یاد این تبلیغ های کنار بعضی از سایتهای پایریت افتادم که طرف میاد جلو وبکم خود نمایی :31:
شاتل سرویسش پایدار نیست. یه موقع با سرعت 3 کیلوبایت در ثانیه داونلود میکنه، یه موقع چند مگ داونلود میکنه و قطع میشه، یه موقع هم 50 کیلو بایت در ثانیه داونلود میکنه (با سرویس آرت 128)
من نمیدونم چرا دوستان در مورد دانلود روزانه بحث میکنن.؟؟!!
بحث ما سر دانلود شبانست. اونو محدود کردن و خلاف قرارذادشون عمل کردن.
سرعت دانلود روزانه 1000 هم بشه که بدرد کسی نمیخوره.
میخوام بدونم در طول روز چه فرقی میکنه با سرعت 50 و 4 ساعت یه فایلو دانلود کنی یا اینکه با سرعت مثلا 200 و توی 1 ساعت!!
هیچ فرقی باهم ندارن.در هر 2 صورت از ترافیکتون کم میشه.
ترافیکم که ماشاا.. هر گیگش 5 تومنه.
پس سرعت دانلود روزانشون بدرد خودشون میخوره.
مطمئنم الان اونا از نارضایتی عمومی خبر دارن و با بالا بردن سرعت روزانه میخوان با این موضوع مقابله کنن.
ما خودمون شاتلو بردیم بالا ، خودمونم میکشیمش پایین.
من که تا جایی که بتونم بر ضد این شرکت تبلیغ میکنم.راهشم همینه فقط.
وقتی میبینن هر مشترک 1 ماه تو نوبت میمونه تا سرویس بگیره معلومه این رفتارو میکنن.
باید سطح اگاهی مشترکینو ببریم بالا تا کسی مثل ما تو دام این شرکت نیفته.
من که تو همین چند روزه میرم فسخ میکنم.و تا وقتی که بتونم نمیذارم کسی ازش سرویس بگیره.
چون واقعا دروغگو هستن
من یکسال سرویس آرت 1 داشتم .نقل قول:
اتفاقا خیلی وضعیتش مشخص بود . شما چون از آپلود سنترهای مختلف استفاده می کنین احتمالا اینطوری میشه.
آرت ها مثل سرویس های اکو نیستن که هی downstream شون تغییر بدن.
تو یک سالی که من بودم سرعت وبگردی 572 کیلوبیت بود سرعت دانلود تو روز 196 کیلوبیت و دانلود تو شب 128 کیلوبیت بوده (حداکثر)
سلامنقل قول:
در حال حاظر ما نمیتونیم بغیر از این روشها مدرک محکمه پسندی ارائه بدیم . اگر مثلا مخابرات میتونست نظارت بکنه و یا یه شخص دیگه ای که زینفع نباشه اونوقت کارستون میشد
یه نظارت داخلی از شرکت شاتل همه چیز رو روشن میکنه ولی کی باشه خدا میدونه
آقایون من شاتل دارم میخواهم برم یه شرکت دیگه نظرم پارس انلاینه یا صبا البته خالی کردنه خط هم شرطه که فکر نکنم شاتل به راحتی خطو خالی کنه میگم این خطو به شماره دیگه ای انتقال بدم چطوره؟ اینجوری راحت تر خالی میشه یا بزارم همینطور بمونه اخر جمع اوری میکنند البته یک خط خالی واسه رانژه دارم میخوام بدونم از چه شرکتی بگیرم و چه سرعتی؟پارس صبا پیشگامان شعر ما قمه
ممنوننقل قول:
ولی تا اینجا که پرس و جو کردم توی اصفهان و قزوین خود مخابرات به صورت مستقیم وارد میدون شده
هزینه رانزه رایگان-دانلود شبانه نداره-ترافیک هم گیگی 2500 تومان
مفت مفته---فقط میخواستم کیفیتش را بدونم
سلامنقل قول:
توی قم خود مخابرات بد نیست فقط نمیدونم ساعات رایگان داره یا نه البته منطقه ی توانیر
ظاهرا مخابرات قم اگه ترافیکت برای ماه قبل تموم نشه به ماه جدید انتقالش میده. البته اول بپرس وقتی مطمئن شدی اقدام کن داداش
پارس انلاین هم بد نیست . حداقل محدودیت شبانه نداره اگر سرعتش هم پایین باشه
این هم فروم ADSL مخابرات قم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=440284&page=55
سلام دوستان
من از این شاتل .... ، سرویش آرت یک دارم ... سرعت دانلودم بسیار پایین هستش شاید یکی دو هفته هست که اینجوری شده... هر چی به این پشتیبانی زنگ میزنم، میگه خط شما هیچ مشکلی نداره... واقعا دیگه کلافه شدم... دوستانی که آرت یک دارند، سرعتشون چطوریاس؟ (آرت یک - تهران)
اگه آرت 1 همون 64 کیلوبیت نامحدود هست که شما طبق این عکس که زدید مشکلی ندارید چون حداکثر سرعت شما 8کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.نقل قول:
مر30 دوست عزیزنقل قول:
بابک عزیز سرپرست ناظرین اعلام کرد برای مدرک بهتر و ثابت از کجا و چه صفحه ای رو باز کنید
خوب بود مرسی
64 آرت هوم هست. آرت 1 میشه 128نقل قول:
بابک سرپرست ناظرین منم. من کجا چیزی گفتم خودم خبر ندارم ؟:18:نقل قول:
راست میگی اشتباه شد کابر عزیزمون sei_pm نوشته بود:27:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6538741&postcount=34044
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
دوستان شناسه کاربریشون برای درج در شکایت نامه برام ارسال کنن لطفاً
آقا بابک مرحمت بفرمایید اگر کسی رو میشناسید بهش بگید کد کابری شاتلش رو برام بفرسته هر کی شکایت داره از شاتل اینکار رو بکنه لااقل
ممكنه يك نفر بگه چرا سرعت دانلود سرويس 128 من به 2200 ارتقا پيدا كرده؟
فقط نگيد براي اينكه من دانلود بيشتري داشته باشم و پولش بره به جيب شاتل!
به غير از اون چي؟
2200 منظورت Downstream هست دیگه!نقل قول:
یکیش:
دومیش:نقل قول:
براي اينكه من دانلود بيشتري داشته باشم و پولش بره به جيب شاتل!
بدون تعارف: در راستای سیاست های خر کنی شرکت شاتل و اینکه تو بری براشون پیش نزدیکانت تعریف کنی که این شاتل عجب چیزیه و ... من که خر شدم در حقیقت با اینکه خودم 2مگ دارم. :27:
سلامنقل قول:
این بهترین روش برای ساکت کردن افرادی هست که دانلود رایگان رو ازشون دریغ کردند
در ضمن بعضی ها هستند که اصلا ساعت 1 که هیچ ساعت 12 خوابیدن و اصلا از ساعات رایگان یا خبر ندارند یا استفاده نمیکنند:5: مایه داری همینه داداش:10:
ساعتت رو تنظیم کن هنوز 1 ساعت دیگر تا پنچر شدن اینترنت باقیست نکنه رفتی پیشواز!!!!!!!!!:31:نقل قول:
soroosh_cz به لحظات عرفانی عروج اینترنت شبانه نزدیک می شویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من چند روزی بود که از محدودیت در اومدم دیشب برای اولین بار سرعت دانلودم 240 بود ولی نمیدونم اینا چه فکرایی تو سرشون هست :5:کاسه ای زیر نیم کاسس:21:
راستی دوستان!
من یه ISP با پینگ خوب میخوام که تعرفه هایی تقریبا مثل شاتل داشته باشه!
کسی خوبشو سراغ نداره؟
کدوم یکی از اینا بهتره:
پارس آنلاین
آسیاتک
پیشگامان
آخه خیلی آنلاین میزنم و یه بازی مثل APB در ساعت حدود 40مگ دریافت و 10 مگ ارسال میکنه. پینگ بازی هم تقریبا مثل پینگ 4.2.2.4 هست.
بنابراین ترافیک سرویس هم مهم میشه.
پارس آنلاین یه سری تعرفه جدید میزنه در مورد چند ماهه ها که خیلی به صرفه هستن کسی ازشون خبر داره؟
فقط همین یه دونه دلیله!نقل قول:
قیمت 512 اکو از 128 گرونتره بخاطره اینکه شبها با 512 میشد 1.5 گیگ دان کنی و با 128 حدود 300-400 مگ!(خدا بیامرزتش،برا قدیمه این قضیه!) وگرنه روزه ش جه فرفی داره 128 یا 512، تو سایت باز کردن و وبگردی اصلا محسوس نیست و فقط برای تمام شدنه حجمه مشتریه!نقل قول:
تذکر جدی و آخر
دوستانی که به پستهای اسپم گونه در این تاپیک ادامه بدن به شدت برخورد میشه
دوست گرامی پست من رو که پاک کردی یه اطلاع رسانی بود تبلیغ که نبود پاکش کردی داداش:20:نقل قول:
دوست خوب ادامه این روند تاپیک رو شلوغ میکنه
اعتراض کردن یا کم بودن سرعت بحث شدن هیچ مشکلی نداره ولی آخه الام شب میشه صلوات بفرستیم این کلمات درست نیست واقعا همینجوری تاپیک شلوغ هست عزیزان رعایت کنید
ممنون
ما چاکریم داداش تمام تلاشم رو میکنم که بی احترامی نشه ولی..........:19:نقل قول:
دوست خوب باور کنم منم از شاتل :2: استفاده میکنم و راضی نیستم ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنی سود کردی
در هر صورت اگر عزیزان در این تاپیک پستهای اسپم گونه ارسال نکنند که باعث شلوغی بیش از حد تاپیک میشه ممنون میشم
با سپاس :11: