من امروز به توصیه یکی از دوستان زنگ زدم پشتیبانی گفتم پروفایلم رو به گیمینگ تغییر بدن الان سرعت پینگم که قبلا حدود 30 بود رسیده به 8 که خیلی برای بازی آنلاین مفیده از سرعت دانلود و آپلود هم چیزی کم نشد
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
من امروز به توصیه یکی از دوستان زنگ زدم پشتیبانی گفتم پروفایلم رو به گیمینگ تغییر بدن الان سرعت پینگم که قبلا حدود 30 بود رسیده به 8 که خیلی برای بازی آنلاین مفیده از سرعت دانلود و آپلود هم چیزی کم نشد
با این خبری که وزیر ارتباطات داد دیگه قراره گند بزنن به نت!
اینترنت نامحدود غیر حجمی به شرط مصرف منصفانه!
این الان یعنی چی؟
از حجمی که بدتر شد!
خودشم اگه از حجم منصفانه تعیین شده تجاوز کنی سرعتت میشه 128!
تکلیف ماهایی که داریم سایت اداره میکنیم و به حجم بالای دانلود نیاز داریم چی میشه!
دوستان به نظرتون چیکار باید کرد؟
من فک کنم با این قانون جدید BURST رو از روی پهنای باند خط ها بردارن و خط ها رو روی مقدار خریداری شده ببندن،یعنی کسی که اینترنت 16 مگ سفارش بده رو 16 ببندن و اونی که 512 سفارش بده روی 512،عین مال مخابرات که به نظرم جالب نیست!!!:n27:
تعرفههای جدید اینترنت ثابت اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرویس 16 مگ نامحدود ماهی 80 تومن؟؟
هیچ شرکتی زیربار همچین سرویسایی نمیره!!
اشتباه نکنید! غیر حجمی هست نه نامحدود!!! :n08:نقل قول:
بازی با کلمات جدید این دزداست.
با مصرف زیاد سرعتتون کم میشه و در اخر به 128 میرسه. حالا اینکه بعد از چقدر مصرف، سرعتتون کم میشه دست isp های مختلفه برای رقابت.
اها. پس مشابه همون طلایی، نقره ای اسیاتک میشه!! چقدر مزخرف بود این طرح اسیاتک! برای اینکه کاربرا رو از نامحدود (واقعی) مخابرات جذب کنه این اسمها رو بنا کرد یه حجمی سرعت میداد بعد میشد همون سرعت اسمی!نقل قول:
یادش بخیر.... یاد نامحدود 1 مگ و 2 مگ با مخابرات بخیر. هیچ وقت با این حجم وسیع کاربر به اون شرایط نمیشه برگشت...
فکر کنم درست نخوندی 16 مگابیت نه مگابایت ! میشه 2 مگ که لابد بین سی نفر تقسیم میشه 80 تومن هم باید بدی تازه فکر کنم مالیات هم میاد روش:n08:نقل قول:
دس شوما درد نکنه یعنی من فرق Mb و MB نمیدونم؟نقل قول:
فرق سرعت دانلود و پهنای باند رو نمیدونم؟
یه نگاهی به تاریخ عضویت بندازید
عزیز 16 مگ (مگابیت) اخرین سرعتیه که شرکتها با کلی منت کشش و خط و غیره میبندن برای مشترک! اونم با حجک خیلی کم... برا همینم میگم غیر ممکنه
نگفتم نمیدونید گفتم ندیدید ! چون نوشتید مگ ! به مگابایت میکن مگ (عامینه منظور)نقل قول:
در هر دو منظور به کار میره.نقل قول:
مثلا وقتی میگن سرویس 8 مگ (دقیقا همین لفظ رو میگن) منظورشون مگابیته
و وقتی میگن 8 مگ دانلود کردیم اونوقت مگابایت!!
به قول جامعه شناسا در جوامع شرقی مسئولیت متوجه شدن یک مطلب با شنونده و در جوامع غربی با گویندست!!! برا همینه ما میگیم شنونده باید عاقل باشه و پر از استعاره و کنایه حرف میزنیم و طرفمونم میفهمه!!:n05:
اینجور که من از پست وزیر فهمیدم در طرح جدید سرعتت هرچقدر باشه اگر از سقف مصرف بگذری سرعتت میشه 128!! حتی اگر 16 مگ داشته باشی و پله کانی نیست
در واقع همون حجمیه با محدودیت بیشتر و قیمت بالاتر
فقط سرعت صفر نمیشه 128 میشه که عملا کاری باهاش نمیشه کرد و مشترک مجبوره یا پول بده که سرعتش به حالت عادی برگرده یا تا اخر ماه بدون اینترنت درست حسابی بمونه
اصل کار از یه جهت با ارزشه و اونم بستن دست شرکتها در گرفتن پول اضافی برای سرعتیه که به مشترک نمیدادن!! خیلی از مشترکا با مسایلی مثل نویز یا کمبود پهنای باند و ... در جواب چرایی عدم استفاده از حداکثر سرعت وعده داده شده روبرو می شدند در حالی که شرکتها دلیل تعرفه بالا رو همون سرعت بالا میدونستن ... مثلا وقتی وزیر قبلی مجبورشون کرد غیرحجمی بفروشن همشون سرعت رو دقیقا رو همون سرعت اسمی بستن. به فرض 1 مگ غیرحجمی رو دقیقا سرعت یک مگ بود برای حجم تعیینی... دلیلش هم این بود که قیمتش از نظر شرکتها کم بود و دلیل نداشت سرعت بالاتر بدن بقول خودشون!
اما الان لیست سرعتها خوبه فقط حجم تعیین شده مهمه که امیدوارم رقابت بین شرکتها باعث افزایش حجم هم بشه...
این سرعت پایه هم توی یه سایتی نوشته بود 128 درنظر میگیرن که شاید اینم تغییر کنه و ضریب بخوره برای سرعتهای بیشتر (شایدم نخوره)
چرا اینقدر ور میرن با این سرعت و حجم اینترنت؟ حالا پیشرفت نکنیم نمیشه؟:n02:
این کلمه ها رو از کجاشون در میارن ، مصرف منصفانه ؟!!
عجب سیرکی راه انداختن
مصرف منصفانه برای نت ثابت باید حداقل ۵۰ گیگ باشه وگرنه به درد عمشون میخورهنقل قول:
۵۰ گیگ کجا؟ امروزه حداقلش ماهی ۱۰۰گیگ لازمهنقل قول:
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته اما به کلمه حداقل توجه کنید!نقل قول:
۳-۴ گیگ در ماه کجا و ۱۰۰ گیگ کجا!!!
من گیمیرم، هفته پیش Dota 2 رو ۲ گیگ اپدیت کردم، این هفته میخواستم ۱-۲ ساعت بازی کنم، دیدم ۲ گیگ اپدیت دیگه داره! کل ۴-۵ گیگ من با اپدیت رفت که !
بعضی وقتا pS4 رو روشن میکنم، هر دیسکی که بندازی تو، بدون شک کم کم ۱۰ گیگ اپدیت داره!!! دوران فلاپی دیسک گذشته دیگه...
یادش به خیر دوران ps2 و ps one دیسک می ذاشتی بازی رو پلی می کردی کاملا راحت نه نصب داشت نه آپدیت کاشکی الان همون طوریش کنن و اون موقع هم اگه مقداری باگ داشت باهاش کنار می اومدیم زیادم سخت نبود.نقل قول:
حالا خارج از این بحث مصرف مصفانه زیر 100 گیگ اصلا منصفانه نیست
باز اومدن به بهونه ارزون کردن یه سری تغییرات ایجاد کردن و ملت هم اسکول فرض میکنن . اخه چی تا حالا تو این مملکت ارزون شده که که نت ارزون بشه
الان میان میگن مصرف منصفانه ترافیک داخلی 100 گیگ ترافیک بین الملل 10 گیگ
ولی تنها حسنی که داره اینه که دیگه این همه طرح های مسخره اسیاتک دیگه مجبور نیستیم تحمل کنیم . اسامی مضحکی مثه کولاک ، کیمیا ، چابک ، کهکشان راه شیری و ...:n08: هر کدوم هم با 10 تا طرح جداگانه برای تلکه کردن جیب ملت
ترافیک داخلی:n08: چقدر مسخره، اونکه دیگه اینترنت نیستنقل قول:
هیچ جای دنیا اینترنت رو داخلی خارجی تقسیم نمیکنن :n08:
اگر قراره فقط بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه، مثل صدا سیما
ترافیک داخلی:n08: چقدر مسخره، اونکه دیگه اینترنت نیستنقل قول:
هیچ جای دنیا اینترنت رو داخلی خارجی تقسیم نمیکنن :n08:
اگر قراره بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه
قیمت 1GB اینترنت تو دنیا حدوداً 1cent هست، کشورمون نزدیک 100cent یعنی 1$
واقعاً مسخره، بعید نیس دولت اینتوری دلار وارد کشور میکنه، کاربران dsl برای کسب دلار از خارج مثل گاو دوشیده میشن
اربعین تو عراق سوار پراید اوتوماتیک شدم، صاحبش گفت صفر خریده 1800$ یعنی 7 میلیون تومان:n04: اینجا قبمت 25 میلیون
برای وارد کردن ارز به کشورمون!
گفت هر سال میفروشه یه تازه شو میخره!
شما که پراید اتوماتیک سوار شدی 1800 دلار این سایت پایین مشابه دیوار در عراق دمت گرم یه پراید دنده ای در حد 2000 دلار واسه ما پیدا کننقل قول:
دمت گرم، پس این مسافرکش عراقی به ما چاخان میگفت. منو همسفرم کاملا باور کردیم!نقل قول:
خیلی ممنونم برای این لینک، دلم خنک شد
برداشت من اینه که با اینترنت مثلا غیرحجمی داریم به عقب برمیگردیم
بچه هایی که اینترنت Dial-up استفاده کردن و یادشون هست میدونن که اون موقع هم غیرحجمی بود :n28:
روزهای تاریکی در پیش روی اینترنت و کاربران اینترنت ایران هست و به سمت کره شمالی شدن خواهیم رفت :n27::n05:
برداشت شما کاملا اشتباه استنقل قول:
ایران تنها کشوری است که اینتنرنت حجمی داره
و فروش بر اساس حجم است
در تمام دنیا بر اساس سرعت است نه حجم
مثلا اپراتور وداون در کلیه سرویس هاش داره
سایر اپراتور ها هم به همین شکل
حجمی یک مدل من دراوردی برای خالی کردن جیب بود همون بهتر که رفت
به نظر من که خوبه البته بستگی داره شرکت ها حجم منصفانه رو چند بزارن و با هم دست به یکی نکنن کم بزارن
در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تظمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).نقل قول:
تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!
در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تضمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).در واقع فقط یک سرویس حجمی با این شرایط دارند که 30 دلار هم می باشد .و باقی سرویس نامحدود بدون مصرف منصفانه می باشد . اینترنت موبایل در امریکا حجمی می باشد و حجم کمی هم دارد ولی در همه نقاط حتی روی کوه هم انتن می دهد با سرعت بالا و پینگ مناسب !!!!نقل قول:
تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!
اولا حجم هزار گیگ کجا حجم ده گیگ بیست گیگی که اپراتورها می دادن کجا از این حجم کاسبی می کردننقل قول:
در امریکا هم اپراتور ای تی اند تی مصرف منصفانه دارد و بعد از یک حجمی سرعت شما را کم می کنه که به این می گن data cap
نه دوست عزیزم، برداشت من اشتباه نیست بلکه شما توجه ندارید که با چه کسانی طرف هستید و پشت هر کاری که اونها میکنند چقدر نقشه و نیرنگ نهفته هست.نقل قول:
مسلما اگه برداشتن اینترنت حجمی به این معنی بود که قرار هست ما هم مثل بقیه دنیا بشیم من هم خوشحال میشدم ولی هیچ آدم عاقلی نمیتونه اینقدر خوشبین باشه.
تمام نقشه حاکمیت که مجری اون وزارت ارتباطات و شخص وزیر (با سابقه ...) که به طور سفارشی انتخاب شده این هست که به صورت تدریجی دسترسی مردم به اینترنت محدود بشه و از اون طرف اینترانت ملی رو جایگزین کنند.
خلاصه اینکه سرنوشت اینترنت در این کشور سرعت پایین تر، هزینه گران تر و فیلترینگ شدیدتر هست :n27:
نقل قول:البته آمریکا هم مثال خوبی برای آزادی اینترنت نیست چون الان در اونجا لابی هایی هستند که سعی در اعمال محدودیت از طریق کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) و حذف net neutrality دارندنقل قول:
انوخت فیبر گوگل هم محدودیت داره؟؟؟؟؟ خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییرنقل قول:
بچه ها پین هدیه ای که باشگاه مشتریان میده رو باید کجای سایت وارد کنیم ؟ من که تو قسمت خرید ترافیک وارد میکنم میگه پین اشتباه هست؟!
سرعت شما را کم نمی کنن ولی اولویت سرعت به شما نمی دهند همین مورد در المان برای داداشم پیش امد که سرعتش از 100 مگ ثابت بین 80 تا 100 مگ نوسان کرد بعد از همون دیتا کپ .نقل قول:
بیش از حد بدبینی تا حدودی درکت می کنم امانقل قول:
اولا اگر هدفی که شما می گی بود برای اینترنت موبایل هم همین طرحو می دادن الان اغلب رو موبایل دارن کار میکنند چرا اون هنوز حجمی است
دوما نسل اینترنت ثابت روی سیم مسی رو به انقصا است مشکلاتی که داره نظیر سرعت کم و غیره باعث شده که کاربران به سمت اینترنت موبایل بروند الان در هر خانه ای هر کس گوشی خودشو دیگه شارز می کنه و دوره وای فای دیگه داره تمام میشه
به همین دلیل نیاز به مدلی برای اینترنت دی اس ال هست که کاربر رو چذب کنه
اگر شرکت ها سقف مصرف رو کم در نظر بگیرن با توجه به اینکه بر پایه سرعت هم شده مطمئن باش زود بر شکست می شن و فاتحه دی اس ال خونده است
پس مجبورن حجم خوبی در نظر بگیرن
حالا باید صبر کرد ببینیم شعور بازار یابی شرکت ها چقدر است
شما ببین در طی یک سال گذشته چطور طرحهای خوب (مثل عصرانه یا همین 200 گیگ 110 هزارتومن که سریع تغییرش دادند به 45 گیگ بین الملل و 155 گیگ داخلی) توی همین شرکت آسیاتک حذف شد و تغییر کرد. خب اگه قصد رقابت و جذب مشتری بود به نظرت این کارها باعث رضایت کاربر میشه؟نقل قول:
درمورد اینترنت موبایل هم فعلا اپراتورها در حال جذب مشتری و فروش مودم هاشون هستند و به موقع که همه رو وابسته کردند نقشه هایی مشابه اینترنت ثابت و یا حتی بدتر اجرا میکنند.
بدبینی من ریشه تاریخی در این واقعیت داره که هیچ چیزی در ایران ارزون و آزاد و بهتر نمیشه :n27:
اتفاقا یکی از آزادترین کشورها در زمینه اینترنت آمریکا هست اون موردی هم که شما گفتی لابی بازی برای افزایش فروش یا در دست گرفتن بیشتر بازار از طرف بعضی شرکتها هست ولی به هیچ عنوان سرعت اینترنت ملت را فدای جیب خودشون نمیکنن بالفرض اگرم کاهش سرعت باشه 128 کیلوبیت یا به عبارتی 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعتشون نمیشه ! الان 4k اونجا استریم میکنن.نقل قول:
من که آمریکا رو با ایران مقایسه نکردم :n02:نقل قول:
فقط خواستم بگم آمریکا نه توی سرعت اینترنت اول هست و نه توی آزادی اینترنت، هرچند ما اصلا حرفی برای مقایسه با اونها نداریم :n41:
در آمریکا و انگلیس و غیره بسیار زیادی از سایتهایی که ما ایرانیها عاشقشیم فیلتر شدن، خصوصا سایتهای دانلود سریال و فیلم خارجی. خبرهای چند جانبه و ...غیرهنقل قول:
اما پچه های مقیم اونجا مهارت باز کردن اینها رو دارن
درمورد دانلود حالا چه فیلم و سریال و موزیک و یا حتی نرم افزار اونجا قانون کپی رایت خیلی جدی هست، اما در عوضش مثلا netflix دارند و ضمنا وضع اقتصادیشون هم خیلی بهتر از ماست و میتونن برای خرید محصولات اوریجینال بیشتر هزینه کنند.نقل قول:
تازه وقتی شما بتونی جدیدترین فیلم مورد علاقه ت رو توی سینما و با بهترین کیفیت تماشا کنی چه نیازی به دانلود هست :n06:
کلا نیازهای ما با اونها تفاوت داره :n05: