گیلان .لنگرود .جاده چمخاله خیابان شهید تراحینقل قول:
دیگه اینم آدرس دقیق :-)
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
Printable View
گیلان .لنگرود .جاده چمخاله خیابان شهید تراحینقل قول:
دیگه اینم آدرس دقیق :-)
همراه اول در تبریزو ابادان و اهواز سنگ تمام گذاشته. اکثر سایتها به دلیل نبود پنل سکتور 5 فرکانسه فعلا خاموش است. از همکاران پرسیدم گفتند اواسط بهمن 8 شهر در خوزستان وارد فاز بهره برداری میشود. فقط 1.5 ماه وقت داریم. گرما در راه است.نقل قول:
اصلا در خونه شما 3g موجود نیست. 2g هم به زور دارید. تا فروردین 94 باید صبرکنید.نقل قول:
بله تقریبا به 16 مگ خواهد رسید. مخابرات و همراه اول در صف بهره برداری هستند . اگه چیزی ته لینک بمونه:n01:نقل قول:
همراه اول چند تا تو ایلام فعال کرده؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
برنامه ایرانسل در شهرهای خوزستان چیه؟؟؟؟
ممنوننقل قول:
اقا رضا یه مشکل دیگه هم که داریم پوشش 3G و بخصوص LTE در منزل ما کم میباشد. 3G سیگنالش نزدیک درب منزل در بهترین حالت -80 میباشد که وقتی وارد منزل میشوم بالای -98 میشود!
بارها این مشکلو با اپراتور گفتم ولی.....:n37:
به نظرتون نیاز نیست BTS جدید در محل ما نصب شود؟
+
همراه اول هم از بهمن ماه سرعت ها رو افزایش میدهد یا همون 8.5مگ میزاره باشه؟
تو جی که هست تری جی هم جلو در خونه دوخط تا سه خط پره ولی داخل خونه قطع میشه کلا.نقل قول:
اقا رضا جواب ما رو هم بده
قرار شد موضوع شهر دورود رو پیگیری کنید
باتشکر
سلام دوستان. اخرین وضعیتی که صبح امروز گرفتیم ناامید کننده است. در نبود ما شرکت خود سرانه قیمت بسته ها را بالا برد. 3 ماه از برنامه عقب هستیم در کل کشور. گرما در چنوب کشور در راه است تا اوایل فروردین فقط فرصت داریم. خدمت دوستان باید عرض کنم 20 روز است که نصب تجهیزات تقریبا متوقف شده است. امار فروش نشان میدهد با اضافه شدن قیمت بسته ها فروش به شدت کاهش یافته و تا امروز شرکت به نقطه سر به سر نرسیده. یعنی هزینه ای که تا حالا کرده نتوانسته از محل درامد براورده کند. امید همکاران به مودم بود که فروش 45 هزار تایی مودم ناامید کننده است.
شرکت نتوانست زمان بحرانی را کنترل کند. زمانی که با فروش بیشتر و سود کمتر قابل کنترل بود. پیشنهاد هایی شد ولی افرادی در شرکت هستند که میخواهند ضرر را با ضرر جبران کنند. شرکت در شرایط سختی قرار دارد. فغلا امید شرکت به شبکه ملی است تا هزینه ورودی را کنترل کند. امار نشان داد تا امروز نزدیک 18 میلیون نفر از 3gاستفاده کردند که در 20 روز گذشته به 9.5 میلیون نفر کاهش یافته. این امار تکان دهنده است. به علت فشاری که از شرکت است از داددن اطلاعات زیاد عذر خواهی میکنم.