نه منظورم همینه که no internet میزنه برای مخابرات ،بعدش باید ری استارت کنم لپتاپو
یک سوال دیگه اینکه همین الان برم درایور کارت شبکه را پاک کنم دیگه نیازی نیست برم تو حالت safemode از اونجا پاک کنم?
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
Printable View
نه منظورم همینه که no internet میزنه برای مخابرات ،بعدش باید ری استارت کنم لپتاپو
یک سوال دیگه اینکه همین الان برم درایور کارت شبکه را پاک کنم دیگه نیازی نیست برم تو حالت safemode از اونجا پاک کنم?
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلام دوستان من دیروز زنگ زدم 2020 و ثبت نام کردم و بعد 3 ساعت زنگ زدن اطلاعات و مجدد پرسیدن و گفتن تا 72 ساعت خط شما رانژه میشه و آماده هست...بعد چند ساعت بعد اس ام اس اومد برای من که
مشترک گرامی درخواست شما بررسی و با توجه به عدم وجود امکانات فنی آرشیو گردید و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار و اطلاع رسانی خواهد شد..
حالا منظورشون اینه که پورت خالی ندارن؟؟به نظرتون حضوری برم مرکز مخابراتی منطقه یا نیاز نیست؟؟؟معمولا در صورت پر بودن پورت ها چند روز طول میکشه که پورت خالی بشه؟
من چون به چنین مشکلی برخوردم علت و رفع این مشکلو به صورت تجربی خودم کسب کردم بهتون میگم:نقل قول:
این مشکل بیشتر برای ارتباط های وایرلس هست.
اگر مثلا شما از دو شرکت سرویس میگیرید و از طریق بی سیم بهشون وصل میشید. هر وقت اگر به مخابرات وصل هستید و قصد وصل شدن به وایمکس داشته باشید به چنین مشکلی بر میخورید.
برای رفع این مشل میتونید دو کار انجام بدید:
1. کامپیوتر رو ریستارت کنید تا مشکل حل شود.
2. ابتدا ارتباط با مودم اول رو دیسکانکت بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس برای ارتباط با مودم دوم علامت این گزینه رو غیر فعال بزارید باشه:
من از این روش نتیجه گرفتم و چون تجربی کسب کردم احتمال داره برای شما جواب بده یا نده...
در مورد safemode هم چون گفتید چطور برید جوابتون رو دادم ولی طبق گفته دوستمون شاید جواب بده.....
سرویس هاش فقط نا محدوده!نقل قول:
اگه مشکل فقط پورت باشه که چند ماهی باید منتظر باشی.البته مدت دقیقش بستگی به مخابرات منطقتون داره ولی خودتون پیگیر باشید و منتظر تماس نباش.تلفنی از طریق امور مشترکین مخابرات محلتون پیگیری کن.نقل قول:
خیلی بد شد :n03: چون نامحدودش دقیقا سرعت اسمی رو میده مثلا 2 مگ 220 دانلود میکنه نه کمتر نه بیشترنقل قول:
ولی محدود الان دوستان با 1 مگ دارن 400 - 500 دانلود میکنن !
اتفاقا خوبه که.نا محدود با سرعت اسمینقل قول:
شما سرعت 8 مگ داشته باش وقتی محدودیت حجمی داری باید مراقب باشی.مثل طرح دینامیت های وب
مثل همه وعده های سر خرمن مسئولین مقدس (اونم تازه الان که آخر دولت دلار بازه آمار سازه) این افزایش سرعت هم توهمی بیش نبود!
سرعت همون داغون همیشگی فقط پینگ و تایم اوت 2 برابر شده!!!
نخواستیم افزایش بدین همون شرایط سابق بهتر بود .... :n21:
من اگه چشم نزنم چند روزیه اینترنتم متحول شده.
صفحات وب رو خیلی خوب و زود باز می کنه اما سرعت دانلودش مثل قبله.
خب قیمت بالاست اونجوری ، مثلا واسه ۲ مگ باید ۷۸ تومن بدی کلا هم از ۲ مگ بیشتر نمیشه سرعتتنقل قول:
ولی قیمت مثلا ۱ مگ محدود با ۸ گیگ ماهانه میشه ۲۷ تومن ، شبانه هم رایگان ، شبی ۸ تا ۹ گیگ هم دانلود میده چون خیلی بالاتر بسته شده واسه دانلود حتی ساعات رایگان
Sent from my iPhone using Tapatalk 2