سلام
بنده تخصصی در این موارد ندارم و این گفته ها هم نظر و تجربه و اطلاعات شخصی خودم هست و ممکن هم هست کاملا غلط باشه، خواهشا اساتید اگر موردی بود اصلاح کنند.
در مورد این دو شرکت باید بگم که طبق اطلاعات من مبین نت شرکتی هست که حدود! 50% سهامش مال مخابرات هست و مخابرات هم حدود 50% اش مال سپاه و سپاه هم یک سازمان دولتی هست پس در حالت کلی همونطور که در اپراتور های موبایل شرکت (نسبتا) خصوصی ایرانسل نسبت به همراه اول کیفیت و خدمات بهتری داره فکر می کنم این به مبین نت هم سرایت می کنه(اینا مربوط به طرز فکر مدیریتی میشه)
در مورد نارضایتی کاربران من نظر نمی تونم بدم، من به شخصه نه راضی بودم نه ناراضی کلا وضعیت پینگ توی سرویس وایمکس نسبت به ADSL بدتره و روی مودم USB ایرانسل هم که تست کردم همین طور بود ولی در این زمینه خیلی اطلاعات ندارم، از اساتید بپرسید براتون توضیح میدند.
موضوع پوشش یه چیز خیلی مهم هست چون عملا اصل ارزش وایمکس به قابل حمل بودنشه!
قبلا هم گفتم وایمکس برای دانلود شبانه ایده آل نیست اگه هدفتون اینه بهتره نگیرید.
در مورد نوسان سرعت، به نظر من به میزان آنتن دهی بستگی داره یعنی اگه وضعیت شما در آنتن دهی ایده آل باشه و مودلاسیون و تنظیمات همه چی خوب باشه سرعتم خوبه و در طول روز نوسانش زیاد نیست.
و البته فکر کنم از لحاظ قیمت هم مبین نت ارزونتر از ایرانسل در میاد(! <شکلک شک>)
ولی امکاناتش و گسترگی خدماتش می شه گفت افتضاح هست.
بسته به شهر و منطقه ممکنه اصلا خوب نباشه، مثلا انگار اهواز خیلی وضعیت خرابه، اینو باید کسایی که توی کرج هستند بهتون بگن.
داشتم پست هاتون رو یه نگاهی می نداختم دیدم خیلی هم از رایتل انگار ناراضی نیستید، حالا چرا گفتید مفت نمیارزه نمی دونم.(خودم اصلا کلمه 3G 128Kbps برام قابل هضم نیست- آخرین باری هم که قیمت هاشون رو دیدم فضایی بود - و فقط مزیتش کاربرد در حرکت و 2 کاناله بودنش بود.)
حالا اینکه ایرانسل بگیرید یا مبین نت فکر می کنم بیشتر به نوع استفادتون از اینترنت بستگی داره!
یک نفر هم یک تجربه با ایرانسل داشته بخونید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من که تجربم اینطوری نبود ،مثل آدم اومد نصب کرد و رفت، همه چی هم حل بود!)
می تونید وقتی نمایندگی اومد تست کنید ناراضی بودید، بگید نمی خواهید.
در مورد مودم ها :
1- مودم Green packet dx350
antenna gain : 5dBi
LAN PORT : 2
VOIP : 2
Flexible 360˚ antenna array boost
شرکت مالزیایی احتمالا ساخت چین
قیمت : 110
2-
bm632w :
antenna gain : ?
LAN Port : 1
VOIP : 1
خود شرکت هو-آ-وی دیگه از مودم های وایمکس پشتیبانی نمی کنه!
آنتن تقویتی!؟
شرکت چینی
قیمت : 110
تجربه من و چیزی که شنیدم اینه که مدل اول بهتر هست.