بابا اینقدر جا داره که نگونقل قول:
این سنجش آخر رو میزنی میبینی اصلا جا نذاشتن ولی کنکور اینجوری نیست
بخصوص ماله خارج کشور که خیلی جا داشت قشنگ می تونستی یه نقاشی هم بکشی تو دفترچه!
Printable View
بابا اینقدر جا داره که نگونقل قول:
این سنجش آخر رو میزنی میبینی اصلا جا نذاشتن ولی کنکور اینجوری نیست
بخصوص ماله خارج کشور که خیلی جا داشت قشنگ می تونستی یه نقاشی هم بکشی تو دفترچه!
ای کاش میشد آزادانه درس خوند. اون چیزی که واقعا دوست داری
تجربی ؟ نه پسر ریاضی بده. الان 300 هزار نفر تقریبا تو ریاضی شرکت کردن. تو تجربی460 هزار نفر شرکت کردن. تازه شانس قبولی هم تو ریاضی بیشتره و هم رشته های متنوع و خوبی داره .البته باید سراغ اون چیزی بری که واقعا دوست داری . برو دنبال عشقت عزیزم ( خب الان اونهایی که ادبیات خوندن بگید در جمله ای که با رنگ آبی مشخص کردم چه صنعتی بکار رفته ؟:31: )
پس وقت رو تلف نکن. من میگم برو امشب بیدار بمون و عمومی بخون. من هم به خاطر تو بیدار میمونم .رفیق به این با مرامی دیدی ؟ فکر نکن وضع من هم از لحاظ درسی خوبه ها
بعد از کنکور زیاد حرف میزنیم. در مورد اون معدلها هم ممنون که جواب دادی .
من هم یک سری ایده ها برای کنکوری هایی 90 دارم . تو تاپیک کنکور 90 میگم . ( مگه من چی کم دارم از علوی و گزینه 2 و گاج و قلم چی و ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
من تو آزمونهای هیچ کدوم از اینها شرکت نکردم و شرکت نخواهم کرد . دارن بچه های مردم رو میچاپن .قلم چی که نگو که دیگه مداد رنگی زده با اون کتابهاش.یکی قرمز .یکی آبی . یکی سبز .یکی بنفش.یکی خاکستری .یکی سفید.اوووووووووووووه.
علوی رو که ولش کن .
بازم گاج شاید یکم بی ادعا باشه .گزینه 2 اصلا حرفش رو نزنیم .
خب امیر جون شب بخیر. دیگه برو که وقت تنگ است .
تلاش بیهوده به از خفتگی . (اونهایی که ادبیات خوندن .این جمله از کی بود ؟ )
نه مثل اینکه اینطور نمیشه :31::31:نقل قول:
ببین وقتی 100 تا خونه ی سیاه داری و دیگه کاری باهاشون نداری و نزدیک 5 دقیقه وقت اضافه آوردی چی کار می کنی ؟؟؟ اگه می خوای بگی که برم دوباره چک کنم که جواب درست رو زدم واقعا آدم اینکار نیستم حتی تو تشریحیش .
ولی ای کاش بشه اون کار رو کرد . تو 5 دقیقه بین 2-4 تا سوال ریاضی میشه زد .
به هر حال :46:
حالا من خوبم که یکی از بچه ها تو سنجش 3 نزدیک 20 دقیقه وقت اضافه آورد تو عمومی . اون کارش واقعا درسته اون اگه بتونه وقت عمومیش رو بده اختصاصی خیلی می ترکونه . تصور کن طرف زبان با دوتا ریدینگ رو تو کمتر از 10 دقیقه با درصدای 80-90 میزنه . من که خدای عمومی شدم بهش غبطه می خورم .
( اینا رو می تونید از برنامه های استرس زایی هم بدونید ) :31::31:
سلااااامممم بر برو بچ کنکوری به خصوص ریاضیااااا:20:
بچه ها اعصاب ندارم همش احساس میکنم همه چی یادم رفته و وقت نمیشه دوره کنم:41:
اصلا از اونایی نبودم که بخوام استرس بگیرم الانماسترس ندارم ولی یه جوری شدم
آخه کنکور که سخت نیست هممون قراره بریم شریف حالا من مکانیک یکی برق یکی ...همه خلاصه
ولی هی روزگااااااااااااااارررررر ر ...من چیکار کنم???
بچه ها من از درصدای فیزیک و ریاضی ام می ترسم.با اینکه درسا رو بلدم ولی زیر 50 میزنم شون.الان با درصدای
ادبیات: 90
عربی: 84
معارف: 84
زبان: 84
ریاضی: 46
فیزیک: 43
شیمی: 87
چه رتبه ای تو منطقه ی یک میتونم بیارم؟
(درصدا رو حدودی نوشتم)
بیخیال بابا الان که قرار نیست چیزی یادت بیاد . سر جلسه وقتی سوالو می بینی یادت میاد . الکی به خودت استرس نده .نقل قول:
اگه من تلاشمو کردم و تا حد توانم درس خوندم و مطالبو گرفتم پس دیگه حله برا چی باید نگران باشم . منم الان یادم نیست نواب اربعه کیا بودن ولی قول شرف می دم اگه تستش رو ببینم بتونم جواب بدم و خیلی چیزای دیگه .
حواله کن به ... بیخیالی :31:
نقل قول:
نگرانی نداره . کنکور فقط شانسه ممکنه تا امروز از اون جاهایی که تو واقعا مسلطی کم سوال اومده باشه یه هو تو کنکور 89 اون دسته سوالا بیاد و تو بزنی 60-70 یعنی می خوام بگم از الان رو هیچی حساب نکن نه برد نه باخت . کنکور به قول یکی از بچه ها با اون چیزی که یه سال براش خوندی فرق می کنه . کنکور فقط شرایط کنکوره و مدیریت بحران .
با این درصدا و با توجه به اینکه عمومی ها و شیمیت در حد عالی هستن به راحتی زیر 2K هستی قول می دم
چون من با این درصدا تخمین رتبم شد 2300 :
ادبیات : 65
عربی : 80
دینی : 63
زبان 75
ریاضی : 50
فیزیک : 49
شیمی : 40
اگه بتونی ریاضی و فیزیکت رو برسونی به حول و حوش شیمی بهت قول می دم اگه روال کنکور تغییر نکرده باشه زیر 100 میشی .
موفق باشی :10:
مگه میشه چیزی نشنیده باشی قبل اینکه من بگم حتما بار ها بهش فکر کردینقل قول:
یه همراه بزرگ ......
کسی غیر از خدا نیست....اگه باهاش صحبت کردی که باهات بیاد سفارش من هم بکن....
:10::10::10:
سلام دوستای خوبم!
هیشکدومتون حدودی رتبهی قبولی واسه ادبیات و علوم سیاسی دانشگاه تهران رو میدونید؟
تو وقتي استرس داري دستشوييت ميگيره من وقتي دستشويي دارم استرس ميگيرم:31:( البته گلاب به روي همه )نقل قول:
وای نامرد, دستشووییم گرفت
شما که اینا رو بلدی ، چرا امسال اجراش نکردی که 2 رقمی بشی؟نقل قول: