سلام .نقل قول:
این مشکل با استفاده از نرم افزارهای رایج مثل HDD Regenerator و حتی Zero fill کردن هارد دیسک قابل حل نیست . باید ببرید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه هارد دیسک نو بخرید .
Printable View
سلام .نقل قول:
این مشکل با استفاده از نرم افزارهای رایج مثل HDD Regenerator و حتی Zero fill کردن هارد دیسک قابل حل نیست . باید ببرید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه هارد دیسک نو بخرید .
سلام مجدد . ممنون از جوابتون .نقل قول:
یک سوال الان وضعیت هارد من خیلی خرابه ؟
چون اصلا هیچ افت سرعت در استفاده ازش مثل ( کپی کردن ، اجرای برنامه و بازی سنگین ) ندارم . این مشکل باعث چی میشه ؟
هارد خیلی داغ نمیکنه و صدا هم نمیده .
( این مشکل کلا به خاطر چی ممکنه ایجاد شده باشه ؟ نوسانات برقی ؟ یا ...؟ )
با برنامه HDD Regenerato هم چک کردم ولی هیچ بد سکتوری نداشت ولی پیغام کنار سمت راست میداد که وضعیت بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همینطور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
احتمالاً توسط ویندوز پیغام windows detected a hard disk problem ظاهر نمیشود ؟نقل قول:
یک سوال الان وضعیت هارد من خیلی خرابه ؟
چون اصلا هیچ افت سرعت در استفاده ازش مثل ( کپی کردن ، اجرای برنامه و بازی سنگین ) ندارم . این مشکل باعث چی میشه ؟
احتمالاً در مرحله روشن کردن سیستم و چک سخت افزارها پیغام SMART failure predicted on hard disk ظاهر نمیشود ؟
این موارد نشاندهنده وضعیت نامناسب هارد دیسک هست که نباید به آن اعتماد کرد . اگر اطلاعات موجود در آن برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم آنرا تعویض کنید (یا حداقل از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید) . در غیر اینصورت میتونید آنقدر استفاده کنید تا از دسترس خارج و دیگر توسط سیستم (detect) شناسایی نشود .
به خاطر remap شدن با سکتورهای سالم و ذخیره (spare area) هست و به همین خاطر این برنامه نمیتواند تمام بدسکتوریهای موجود در سطح مدیا را تشخیص دهد . ولی حداقل بر اساس SMART report تعداد بدسکتوریهای remap شده را میتواند اعلام کند (در عکس مشخص هست) .نقل قول:
با برنامه HDD Regenerato هم چک کردم ولی هیچ بد سکتوری نداشت ولی پیغام کنار سمت راست میداد که وضعیت بده .
ناشی از هر مسئله ای میتواند باشد . مثلاً کیفیت پایین (در طراحی ، در ساخت و ...) و کارکرد بالا و سپری شدن عمر مفید (هارد دیسک شما بیش از 10 هزار ساعت کارکرد دارد) و سهل انگاری از طرف کاربر (مثلاً ضربه به کیس و یا جابجا کردن و تکان دادن آن در هنگامیکه روشن هست) و Power supply نامرغوب و ...نقل قول:
( این مشکل کلا به خاطر چی ممکنه ایجاد شده باشه ؟ نوسانات برقی ؟ یا ...؟ )
سلامنقل قول:
شما می توانید به استفاده از این هارد ادامه دهید و هیچ مشکلی ندارد. ولی حتما حالا که امکان بکاپ گیری از اطلاعات وجود دارد این کار را
انجام دهید و از داده های مهم خود یک بکاپ در هاردی دیگر یا فلش ایجاد کنید. چون ممکن است در زمان دیگر امکان دسترسی به داده های
خود را نداشته باشید.
سلام مجدد به شما بله در زمان روشن شدن و چک کردن سخت افزار ها این پیغام رو میدهد و باید کلیک f1 کیبورد رو زد تا ویندوز بالا بیاید .نقل قول:
این پیغام الان بیش از یک سال هستش که میدهد ولی من هیچ موقع بهش توجه نمیکردم . پس با این صحبت های شما بهترین کار بکاپ گیری هستش .
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه خواهش می کنم کمکم کنید:n03::n03::n28::n28::n28::n28:نقل قول:
سلام .نقل قول:
وقتیکه هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی نمیشود و یک صدای غیر عادی شنیده هم میشود پس کاری از دست شما بر نمیآید و روشن کردن آن هم میتونه باعث تشدید شدن خرابی شود . اگر اطلاعات مهمی دارید جهت ریکاوری باید به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید .
به نظر شما کجا ببرمش؟نقل قول:
سلام
من حدود 4-5 ماه پیش یه هارد 500 گیگ اینترنال توشیبا خریدم،مشکلی که من باهاش دارم سرعت کم کپی کردن فایل هاست
وقتی فایلی رو میخوام کپی کنم بعضی موقع ها همون اول 2-3 ثانیه سرعت روی 200-300 مگ بر ثانیه هست ولی بعد چند ثانیه میاد زیر 50 و به مرورم هی کم و کمتر میشه تا میرسه زیر 10 مگ بر ثانیه،بعضی موقع ها از 10 مگ بر ثانیه شروع میکنه و همینجوری میره بالا و خیلی کم پیش میاد که سرعت از اول تا آخر رو همون حدود 100 مگ بر ثانیه بمونه
اینم عکس از تب Health نرم افزار HD Tune
محتوای مخفی: Picture
نقل قول:
سلام .
در مورد CRC Error این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .