قابلی نداشت انشاالله جواب بدهنقل قول:
Printable View
قابلی نداشت انشاالله جواب بدهنقل قول:
برای من که نصف صفحه بیشتر لود نشد، حوصله ام سر رفت. میذارم تا فردا ببینمش!نقل قول:
تست سرعت اینترنت شبانه هم مثل همیشه با شکست مواجه شد. :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا دوسم دارن هنوز...ساعت 2/25 دقیقه بامداد
شاتل امشب هم برای من مرد سرعت 0-3
زیاد دانلود نکن، میشی مثل ما! :46:نقل قول:
ما هم شاتل 4 ماه دوسمون داشت :31: بعدش اینجوریمون کرد :27:
حوصلم سر رفت رفتم قسمت سوم ترانوا رو هم نگاه کردم... چهارمی رو با حجم 1 گیگ انداختم تو لیست دانلود که شاید با رپیدباز تا هفته ی دیگه دانلود شه. :27: اگه زنده بودیم میبینیمش
چه غلطا !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تنها 5 مگ دیگه از سرویسم مونده به خاطر همین روزا اصلا کانکت نمی شم . امشب یه اتفاق عجیب افتاد . 1 تا 3 مثل معمول با 5 کیلو دان می کردم اما بعد از 3 که انتظار 60 کیلو رو داشتم ببین چی شد . فکر کنم شاتل می خواد متقاعدم کنه که دوباره تمدید کنم این زیر ببینید
سرویس اکو 128
یعنی واقعا از 1 تا 3 هم می شینی به دانلود کردن؟ جالب بودنقل قول:
-----------
برادر جواد یکی گفت که بند یک رو حذف کن چون قرار شده باقی بمونه و از این حرف ها
من می گم تفییرش بده به این
که به جای ارائه ی سرویس مناسب و معقول عملا کاری کردن که هیچکی سمتش نره
در این مورد هم می شه یا یه تماس تلفنی رو ضبط کرد یا حتی با موبال به صورت نا محسوس فیلم گرفت به عنوان مدرک و اثبات و در واقع دور زدن قانون و شونه خالی کردن از اجرای قانون
نه من بیشتر کارم وب گردیه تا دانلود مخصوصا الان که ترافیکم تموم داره می شه کارای معمولی مثل چک کردن میل رو انجام می دم اگرچه دانلود بده اما بین 1 تا 3 برای وب گردی خالی بد نیست اما برای تست هم که شده می زارم دانلودم بکنه ببینم سرعت چه قدر هست .نقل قول:
سلام من حمید هستم اهل یزد
قرار بود چند ماه پیش آخرهای سال 89 شاتل بیاد یزد
من زنگ زدم به شرکتشون(تو یزد) و در مورد این قانون Fair Use Policy گفتم و آدرس دادم که برن تو سایتش ببینند!
بعد فرداش زنگ زدم باز گفتم چی شد؟ گفتن که زنگ زدن به تهرون گفتن شامل یزد نمیشه این قانون :laughing:
بعد از این دیگه نمایندگی رو پس دادن از همون اولش فهمیدن که شاتل سرش گرده و ممکنه با مشکلات روبه رو بشن!
اینترنت فقط پارس آنلاین
شبانه رایگان عالیه
بیشتر شب ها سرعت دانلودم بالای 50 - 60 هست
سرعت روز هم که خیلی عالیه!!
حدود 8 ماهه که دارم از اسفند 89 تا امروز که 21 مهر 90 هست عالی بوده
من 256 دارم سرعت دانلودم تو روز 100 به بالا هست نهایتش 190 هست!
اما هرچه مشتریاش بیشتر بشن کیفیت سرعت دانلود شبانه میاد پایین یکم ( که با ترفند قابل حله :D )
ولی خداییش معرکست پارس آنلاین
تو مناسبت های مهم به همه کاربراش گیگ رایگان میده
همین تابستان امسال بود که دوبار هربار 1 گیگ به همه داد! یک بار به خاطر دوازده امین سالگردش و یکی هم به خاطر عید فطر :thumbsup::biggrin:
موفق باشید:40:
شاتل Downstream سرویس های اکو رو بسته روی 2 مگابیت
البته کلک جدید هست چون فقط تو روز می تونی با این سرعت دانلود کنی شب سرعتت واقعی میشه .
من الان اکو 512 دارم سرعت دانلود روز 248 کیلوبایت هست شب حداکثر 64 کیلوبایت.
ساعت 8:45نقل قول:
Eco512 دارم سرعت من رفته بالای 256
دارن دستی دستی خودشون رو از بین میبرن!!!
دانلود شبانه من هم محدود شده به 5 کیلوبایت در ثانیه! الان داره با سرعت 240 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه. تصمیم دارم ترافیکم رو مصرف کنم بعد قرار دارد رو فسخ کنم با شاتل.
چرا دارن خودشون رو از بین میبرن ؟نقل قول:
اینا 1 گیگ سرعت هم بدن شما 3 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی.
سرعت شبانه کمتر از قرارداد هست (همچنان) هست. روزانه فقط زیاد شده.
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
---------------------------------------------------------------
سلام دوستان
یادم رفت دیروز بگم ، اگه زمانی که درخواست فسخ قرار داد رو میدید اگه نصف ترافیک دورتون هنوز مانده باشه و مصرف نکرده باشید نصف پولتون رو بهتون بر می گردانند.
مثلا اگه یک دوره 1 ماهه اکو با 3 گیگ ترافیک گرفتید و اگه امروز بخواهید قرار داد رو فسق کنید اگه زیر 1.5 گیگ مصرف کرده باشید نصف پولتون رو بهتون بر می گردونن.حالا می خواد دوره شما فردا تمام بشه یا مثلا 3 هفته دیگه هیچ فرقی نمی کنه.مهم این که نصف ترافیک تون هنوز مونده باشه.
البته برای گرفتن پول باید خیلی خیلی اصرار کنید وگرنه همین طور عادی 1 ریال هم بر نمی گردونن.
از بین ما 7 نفر فقط 2 نفر نصف پول رو پس گرفتیم چون بقیه بیشتر از نصف ترافیک رو مصرف کرده بودند.
دوستان،همگی قرار داد این شاتل رو فسخ کنید،گول این ترافیم های رایگان هدیه روز تولد و از این جور چیز ها رو نخورید.
مگه ندیدید توی این چند شب چه بلایی سرمون آورد.
مثلا باز ممکنه برای گول زدن شما یک شب سرعت رو ببرن بالا ولی باز یک هفته دیگه شما رو محدود می کنن.
همین امروز برید قرار داد رو فسخ کنید.
راستی دیشب سرعت از 1 تا 8 صبح چه طور بود؟هم چنان محدود بودید تا برای فریب یک کم پهنای باند دادند؟
منم منظورم همینهنقل قول:
چهره پست خودشون رو دارن با این کارا نشون میدن
دوستان این تصویر ببینید و به اشتراک بگذارید
نقل قول:
همین درسته ، منم ترافیکم که تموم بشه ، قرارداد رو فسخ می کنم و از شرکت دیگه ای می گیرم .
دوستان توجه داشته باشید که بخش پشتیبانی شاتل در این جا :
به صورت آنلاین و 24 ساعته ، آماده ی شنیدن شکایت ها و فحش و فضیحت های شما هستند :31:کد:http://www.shatel.ir/fa/onlinechat
دوستان واسه ما که هنوز رو 2 مگ بسته نشده !
512 اکو میبد
دیشب 3 به بعد سرعت منم رفته بود بالا , 128 دارم باورتون نمیشه سرعت روی 300 هم میرفت!
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان،دیروز یادم رفت بگم :
اگه زمانی که درخواست فسخ قرارداد رو میدید هنوز نصف ترافیک دوره هنوز مونده باشه نصف پول رو می تونید پس بگیرید.
مثلا اگه دوره 1 ماه اکو با 3 گیگ ترافیک دارید و امروز بخواهید قرارداد رو فسخ کنید اگه هنوز 1.5 گیگ ترافیک باقیمانده داشته باشید می توانید نصف پول دوره رو پس بگیرید و فرق نداره فردا دوره تمام میشه یا 3 هفته دیگه.
دیروز از ما 7 نفر فقط 2 نفر تونستیم نصف پول رو پس بگیریم چون 5 نفر دیگه نصف بیش تر ترافیک رو مصرف کرده بودیم.
البته باید اصرار کنید تا پول رو بدن.
دوستان امروز برید قرار داد رو فسخ کنید و گول این ترافیک های هدیه روز تولد و مناسبت های شاتل رو نخورید.
واسه فریب 1 شب سرعت رو بالا می برن ولی 1 هفته بعدش در کل میرید توی محدودیت.
حالا دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت چه طور بود؟باز هم محدودیت؟
من 4 شب بود اصلا چیزی برای دان نداشتم و شبها کلا خاموش میکردم میخوابیدم.دیشب گذاشتم برای دانلود صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم سرعت روی 5کیلوبایت هست! این نشون میده اولا محدودیت ها تا 8 شده(قبلا تا 3 بود) و مهمنر اینکه ربطی به زیاد دانلود کردن نداره، چون همونطور که گفتم چند شبه اصلا دان نداشتم! :41::41::41:
پیغام جدید شاتل بعد از تمام کردن 200 مگ
از آن جایی که فراهم ساختن رضایت مشتریان همواره یکی از بنیادی ترین اهداف و اصول شاتل محسوب می شود، از این روی برای رضایت هر چه بیشتر شما مشتریان عزیز افزون بر هدیه ی ویژه 200 مگ ترافیک رایگان که از آن استفاده کرده اید، با وجودی که ترافیک سرویس شما پایان یافته و هم اکنون در وضعیت قطع به علت اتمام ترافیک هستید، از امروز می توانید به مدت 15 روز از سرویس خود با سرعت محدود و امکانات محدودتر * برای مرور صفحات وب استفاده کنید. سپاس گزار خواهیم بود اگر هر چه سریع تر برای تهیه ترافیک اضافی و یا پکیج جدید اقدام فرمایید تا دوباره بتوانید به صورت عادی از سرویس خویش بهره گیرید.
این هدیه در هر دوره یک بار به سرویس شما تعلق خواهد گرفت و چنانچه شما مشترک گرامی در دوره ی جاری سرویس خویش از این امکان استفاده نکرده اید، می توانید با کلیک کردن بر روی کلید "درخواست سرویس محدود" از این امکان بهره گیرید. از حضور شما در خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل بسیار خرسندیم و امیدواریم بتوانیم با ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن، رضایت هر چه بیشتر شما را فراهم سازیم.
با سپاس
* : در این حالت، شما تنها امکان استفاده از پروتکل http را خواهید داشت.
سرعتش هم فوق العاده پایین و دانلود هم نمیشه کرد
جالبه من اکو 512 دارم یکساله هنو دو ماه نشده تمدید کردم برا فسخ و تصویه حساب به نمایندگی گفتم گفت میتونید فسخ کنید ولی مبلغی بهتون داده نمیشه اکو اینطوریه که نمیشه تصویه حساب کرد و کلا پولتون سوخت شده
کسی از دوستان اطلاع داره قضیه چیه؟
گفتن حجم باید نامحدود بشه شانل سرعتو نامحدود کرده!!!:31:
پس اعتراضات بی نتیجه هم نیست شاتل هم نگران مشتریهاش شده و سرعتاش رو کمی بیشتر کرده
این سرعت بالا قضیه خاصی نداره
فقط میخوان ترافیک روزانه شما رو تموم کنن تا باز ترافیک بخرید ازشون
اگر هم شبانه سرعت بالا بود و زیاد دانلود کردین محدودتون میکنن
پس این سرعت 250 بدرد نمیخوره فقط چون این چند وقته خیلی ها رفتن فسخ کردن و شکایت کردن یا ایمیل زدن
حالا برای گول زدن مشتری ها اومدن برای همه رو 2 مگ بستن
کسانی که چند سال هست با شاتل هستند خوب میدونن که این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد
برای 3 شبانه روز من که اکو128 داشتم سرعت دانلود رو 250 بود و شبی 2.5 گیگ دانلود کردن
اما فقط برای 3 شبانه روز
بعد سرعت عادی شد
الان هم کلک مرغابی زدن گول نخورید شاتل گند زد به خودش و مشتری هاش
مثلا من دیروز تو چند تا سایت معروف در قسمت تالار گفتمانشون رفتم چند تا پست گذاشتم که شاتل افتضاح شده و توضیح دادم که از شاتل نگیرید
خب اکثرا که موافق بودن و نوشته بودن آخرین دورشون هست و میخوان از یه شرکت دیگه بگیرن ولی یه عده دیگه که تازه به شاتل پیوستن و هنوز محدودیت شاملشون نشده نوشته بودن شاتل عالیه و سرعتش خوبه
خب اونها که نمیدونن یه مدت دیگه قراره چه بلایی سرشون بیاد و سرعت بالای این یکی دو روز رو میبینن
شاتل با این کارش داره مقابله به مثل میکنه
حالا بعضی ها که ساده هستن شاید گول سرعت بالای این یکی دو روز رو بخورن
ولی بدونید اگر شاتل قرار باشه این سرعت رو بده نمیومد این همه مشتریش رو بپرونه چون سیاست دارن
نقل قول:
نه دوست عزیز،کاملا برعکس، همونطور که دوستان در صفحه قبل گفتن، سرعت بالا در روز فقط به ضرر مشتری هست، چون نتیجه ای جز تموم شدن سریع حجم نداره! نمیدوم جرا شاتل میخاد تیشه به ریشه مشتریا بزنه!:13:
دوستان این محدودیت شبانه اینطور که من از این و اون شنیدم برا همس و اینطور نیست که کسی رو بخاطر دانلود بیش از اندازه در شب محدود کرده باشن...اونی که شب 100 مگ دانلود کرده با اونی که 2 گیگ دانلود کرده...شب سرعت دانلودش میشه 4 کیلو...ظاهرا سرعت دانلود شب رو اضافه کردن به روز...روز سرعت بالا میره تا ترافیکمون تمومه بشه و شب که رایگانه افتضاحه و نمیتونه یه صفحه باز کنه.
من نگفتم خوبه یا بده گفتم یه تکونی به خودش داده شاتل من خودمم هم میخوام از شاتل برم ولی کجا برم ؟ هیچ کس هیچ نظرب نداره فقط میگیم این بده اون بده
دوستان سلام
چند تا مطلب:
اول: عرض کردم به دوستان کد کاربریشون رو برای من بفرستن تا کد کاربرانی که با شاتل مشکل دارن پیوست نامه کنیم(امیدوارم زیاد باشیم)
دوم: هنوز کسی برای من مدرک نفرستاده برای .... های شاتل و خودم فقط از مشکل خودم عکس گرفتم و کمی فیلمبرداری(لطفا مدارکتون رو بهم تحویل بدید)
سوم: یکی از دوستانی که سررشته داره در مورد همین اینترنت پرسرعت و کلماتی مانند (ping , شرکت ها و سرویس های واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور مثل پارس آنلاین، صبانت و ....) که با بنده همراه بشه که از لحاظ کلمات و فیره که بخواییم صحبت کنیم کم نیاریم جلوی شاتلی ها..
نامه در روز یکشنبه مورخ 24 مهرماه حاضر و ارسال خواهد شد دوستان سریعتر مدارک و کد کابریشون رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنن یا با ایمیل و آی دی بنده در ارتباط باشن برای کد کاربری شاتل
ایمیل: javad7704@gmail.com
آی دی یاهو: javad7704
.
سلامنقل قول:
یعنی این قانونشه که اگه نصف ترافیک باقی مونده باید نصف پولو برگردونن؟؟؟
یعنی اگه از دوره 3 ماهه ما حتی 1 هفته باقی مونده باشه و نصف ترافیک هم مصرف نشده باشه میتونیم نصف پولو پس بگیریم؟؟
دوستان وقتی رفتم توی دفتر شاتل، بیست دقیقه داشتم با پشتیبانی فروش سر و کله میزدم ! چیزی که اون با اطمینان
کامل بهم گفت این بود که این مشکل محدودیت ها حداقل تا بیست روز یا یک ماه دیگه وجود داره ! و ته حرفش این بود که
حالا حالا ها صابون به دلت نزن به این زودیا درست بشو نیست !
چیزای دیگه ای هم که گفت این بود که ما می خوایم یه سری تجهیزات بذاریم درخواست مجوزش رو دادیم و مجوزش رو
گرفتیم و حالا داریم روشون کار می کنیم ! معلوم نبود چی میگه ولی انگار می گفت ما تا حالا ترافیکمون از یه درگاه می
گرفتیم الان می خوایم یه کاری کنیم که از چندتا درگاه بگیریم ! اونوقت خیلی خوب میشه و از این حرف ها که فکر می کنم
برای این این ها رو می گفت که کمی منو آروم کنه و منو از فسخ منصرف کنه ...
ببینید دوستان ! این مصرف منه ! اکو 512 سه ماهه :
واقعا باعث تاسفه ! اینا رو که نگاه می کنم حالم از شاتل به هم می خوره !
حیف نمی تونم وارد حساب کاربری قبلیم بشم ! اونجا همین سرویس اکو 512 سه ماهه رو ماهی حدود 50 گیگ فقط
دانلود رایگان می کردم ! اگه می تونستم برم توی اون اکانت از دانلود رایگان ماهیانه اونم عکس می گرفتم ...
من امروز و شب چندتا عکس تهیه می کنم و فردا واسه دوستمون می فرستم. این بالایی ها هم باید به درد بخوره...
با سلام. دوستان خسته نباشید
ما را هم بعد از 27 روز که اولین بارم بود از شاتل سرویس گرفتم دانلود رایگان شبانه ام محدود و با سرعت 5 کیلوبایت دانلود میکردم! امروز هم قطع شد چو به پایات دوره ام رسیده
با پشتیبانی تهران زنگ زدم در مورد این وضعیت گفته نرم افزار به طور اتوماتیک شما را شناسایی و تا پایان دوره همینطور باقی میمونید!
هر چقدر هم بهش گفتم پس گیگ مشخص را بگید گفت گیگ مشخص یا روز مشخص برای دانلود رایگان شبانه نداریم! سعی کنید کمتر دانلود کنید!
حالا از شما دوستان که با این مشکل روبرو شدید و فهمیدید مقدار یا ساعت دانلود رایگان شبانه چند یا چقدر است را لطف بگید ممنون میشم.اخه میخوام ببینم اگه نمیصرفه برم مخابرات بگیرم
دوست عزیز در چند پست قبل هم عرض کردم ربطی به میزان دانلود نداره، چون من چند شب اصلا دانلود نداشتم ولی محدود شدم. اینطور که مشخصه دارن همه رو محدود میکنن!:13:
سلام به همه دوستان
من که دیشب تا قبل از 3 سرعتم بین 1 تا 3 کیلوبایت بود و دیگه سیستم رو خاموش کردم
الان اینه سرعتم ساعت 15:00
کسی هست ART2 داشته باشه و سرعت دانلود سرویس Art2 رو بدونه؟
تفاوتی با Art1 می کنه یا نه؟
درود
دوستان کسی از این سرویس خبر داشت ؟
سلام
یه بند چاپ نشده برای سرویسهای اکو
بنابر سیاستهای تحقیریه شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد
در حد زیر صفر بوده "در کل روزهای هفته" (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و
تا هنگامی که شرکت شاتل عشقش بکشه)، رایگان خواهد بود.
البته پیشنهاد میشود که از ساعات رایگان استفاده نکنید چون باعث بیماریهای روانی میگردد."ما به فکر سلامتی شما هستیم"
از کی فعال شده؟نقل قول:
من فقط هدیه ۲۰۰ مگی رو دیدم.