يعني داري مسخره ميكني؟نقل قول:
خوب يكي از مهندس هاي ايرانسل كه اومده بود سايت رو تعمير كنه بهم گفت
يعني داري مسخره ميكني؟نقل قول:
خوب يكي از مهندس هاي ايرانسل كه اومده بود سايت رو تعمير كنه بهم گفت
به جاب تبليغات برن سرويساشونو درست كنند.
ديروز از ساعت 6 بعد اظهر تا 2 شب شبكه نداشتم نه من و نه خيلي لز دوستان
گند زدند
خاطرات یک ایرانسلی
بع علت موارد امنیتی از بردن اسم کامل افراد خودداری گردیده
ترین های طرحهای تشویقی
با توجه به اتمام این طرحها و دوره تقریبا طولانی مدتی که بابت آن همگی ما گذراندیم لازم دیدم جهت رفع خستگی اطلاعات جالبی را در اختیار شما دوستان خوبم قرار بدهم که ان شا الله مفید باشد.
در این مدت واقعا شیرینی و تلخیهای بسیار زیادی را مخصوصا همکاران بخش صورتحساب متحمل شدند که در اینجا به نوبه خود از همه همکارانم در این بخش تشکر کرده و عرض خسته نباشید دارم.
لازم به ذکر است که کلیه مبالغ و تعداد smsها نیز برای چندین ماه مخصوصا دوره پاییزی محاسبه شده است که البته چون از طرح استفاده مینمودند هزینه ها رایگان بوده است و شامل تخفیف میباشد.
پرمصرف ترین مشترک در GPRSو اولین مشترکی که بیشترین تخفیف را در مورد این طرحها دریافت نموده است:
93521**191
آرین
فقط در دوره مهر-آبان مقدار مصرفی dataایشان معادل9.024.011کیلو بایت بوده که ارزش مالی آن برابر با 13.536.016تومان است و مجموعا تا پایان آذرماه کل اطلاعات
دانلود شده توسط ایشان 11.934.025کیلوبایت برابر با ارزش مالی17.901.037تومان میباشد.
و با توجه به مکالمات ایشان در نهایت بیشترین مقدار تخفیف شامل این مشترک شده است: 18.443.150
مبلغ قبض صادر شده:
البته ناگفته نماند که تعداد مشترکانی که تخفیفات میلیونی شامل حالشان شده است کم نیست که البته کمتر از 10میلیون تومان میباشند بطور مثال
خانم زهرا که بتازگی هم مشترک ما شده اند بابت استفاده از GPRSبا انتخاب طرح طلایی مبلغ 6.027.729 تومان در طول یکماه
آقای سید محمدرضا بابت استفاده از GPRSبا انتخاب طرح طلایی مبلغ 3.373.483تومان در طول دوره مهر- آبان
و ....
پرمصرف ترین مشترک در مکالمه:
935241**62
مهدی
مجموعا با 1.670.582ثانیه مکالمه از تیر ماه تا انتهای آذر ماه معادل 27.843 دقیقه برابر با 464.05ساعت که ارزش مالی آن برابر میشود با:1.389.365هزار تومان
مبلغ قبض صادر شده:
پرمصرف ترین مشترک در تعداد smsهای ارسالی:
0935221**59
احمد
9352219559
با استفاده از طرح قرمزدر دوره مهر-آبان تعداد 43.223smsو در آذرماه تعداد 37.569smsمجموعا برابر با 80.792smsارسالی در 3ماه و با ارزش مالی:هزار 1.034.137تومان
البته لازم به ذکر است که علی رغم تمام تخفیفات و قدرت بی نظیری که شرکت از خود نشان داد در مورد این مسئله ،اما در این میان کم نبودند مشترکین بیشماری که
صرفا جهت شرکت در قرعه کشی! و امثال اینها و بدون هیچگونه مطالعه و تحقیقی در این طرحها شرکت نمودند که زمانی که قبضها صادر میگردید با نارضایتی
با ما تماس میگرفتند بماند که چه صحبتهایی که در این تماسها با این بخش انجام نمیگرفت!
ناراضی ترین مشترک:
935250**45
باقر
این مشترک به مقدار 1.795.000تومان از تخفیفات طرح طلایی در مورد GPRSبهره برد اما در نهایت بخاطر حذف طرح طلایی و مصرف زیاد، قبض384000هزار تومانی
صادر گردید که البته ایشان به مدت یکماه با ما در تماس بود و به هر حیله ای متوسل گردید که از زیر بار این مبلغ فرار کند و در نهایت چون با تماسهای مکرر در مرکزتماس
به اهداف خود نرسید،ازشرکت شکایت نموده که در حال حاضر نیز این مسئله از جانب شرکت در حال بررسی میباشد.
و اما در این میان صحبتها و نظرات گوناگونی از جانب مشترکین ارائه میگردید.خب البته همگی ما به این موضوعات عادت کرده ایم چنانچه مثالی بخواهم عنوان کنم
در ساده ترین حالت مبلغ قبض که به نظرشان زیاد باشد عنوان میکنند شما آنتن درست و حسابی ندارید!
ولی بعضی از نظرات و صحبتهای دریافتی از مشترکین واقعا جالب است که به بعضی از آنها اشاره میکنم:
بدترین تماس:
آقای حسن
که با جنا اقای علیرضا مکالمه داشتند و در تمام مدت زمان مکالمه بدون سلام و بدون هیچ ملاحظه ای
بشدت همکارمان را مورد لطف و عنایت و بذله گوئیهای فراوانشان به مدت 5دقیقه قرار دادند بطوری که بعد از
سپری شدن این دقایق بدون اینکه اصلا بازگو شود مشکل چیست تماس را قطع نمودند!!
خنده دار ترین صحبتها و نظرات مشترکین:
خانمی عنوان نموده اند:زمانی که smsطرح قرمز برای من آمد بلافاصله من به همان شماره smsزدم که:نه من این طرح را نمیخواهم!
آقایی دیگر: شما موظف هستید در هر موردی smsبه زبان شیرین فارسی بزنید تا ما بفهمیم که چکار میکنید در آن شرکت!
من طرح را انتخاب نکردم این طرح خود به خود اومده رو گوشی من و شما همگی کلاهبردار هستید!
شما اومدین یکسری طرح زدید واسه خودتون معلوم نیست چیکار میخواهید بکنید و ما نباید تاوان اشتباه شما رو بدیم!
به خدا قسم به جان مادر عزیزتر از جانم من نه GPS! و نه طرحی چیزی انتخاب کردم! اینا همینجوری افتاده رو گوشی من!
خواب بودم یهو ساعت 12یک smsاومد منم نفمیدم چیه پاکش کردم حالا قبض اومده شما باید 38هزار تومن پرداخت کنی!میخوام ببینم هزینهsmsشما به ما چقدر هست!؟
هی میگم هرماه این چیه اومده رو قبضم نگو از این قرمز بنفشها ست!
ما اصلا طرح نخواستیم!! از کجا اومده چی به چیه اونجا فقط تبلیغ میکنین که آپولو هوا میکنیم 3دقیقه 3دقیقه پخش میکنیدو اما فقط دزدی میکنید!
تمام مبالغ شما فضایی است!(البته لازم به ذکر است این یکی از طرحی استفاده نمیکرده بلکه از طرح3دقیقه از 30دقیقه استفاده میکرده است،نزدیک به 102هزار تومان
مصرف داشته قبض صادرشده تنها نزدیک به 20هزار تومان بود و وقتی به مشترک اعلام شد عذرخواهی نمودند!)
شلوغ ترین بیلران:
و اما شلوغ ترین و شاید بدترین بیلران در ابتدای مهرماه انجام شد زمانی که برای اولین بار شرکت قبض ها را بصورت دوماه یکبار صادر کرده بود و
از همه بدتر طرح طلایی بود که به یکباره مبلغ 30هزار تومان به مبالغ بدهی اضافه مینمود که واقعا همه رو شوکه کرده بود و هیچ گاه از یاد نخواهم برد
که هر روز به مدت چندین ساعت بدون وقفه با وجودی که 130هیچcall waitنداشت ما 34تا پشت خطی داشتیم و تنها 5 نفر بودیم که پاسخ میدادیم.
بدون استثناء 99%تماسها با توهین و بدو بیراه شروع میشد و هر تماس هم شاید نزدیک به 9 تا 10 دقیقه طول میکشید و تازه قانع هم نمیشدند که چی شده!
در مهرماه بسیار از مشترکین طرحهای خود را حذف نمودند و البته برعکس تازه یعضی دیگر آشنا شدند و طرحها را فعال نگه داشتند و استفاده کردند.
هیجان انگیز ترین و غیرقابل پیش بینی ترین اتفاق:
به نظرم کاهش قیمت سیم کارت دائمی به 75هزار و سیم کارت اعتباری به 15هزار تومان جزوء طرحهای واقعا غیرقابل پیش بینی شرکت
بود و هیچ کس فکر کاهش قیمت سیم کارت را نمیکرد و هیجان انگیزترین حرکت این بود که با همین کاهش قیمت سیم کارت ،حد اعتبار به
مقدار30هزار تومان کاهش پیدا کرد و بنابراین چنانچه مشترکی طرح طلایی را انتخاب میکرد سریعا یکطرفه میشد!!!
مرسي واقعا جالب بود
يكي ديگه از شاه هكار هاي ايرانسل
امروز خطمو يك طرفه كردن
زنگ زدم اپراتورشون بهش ميگم:مگه قبضي كه فرستاديد تا 11/20 اعتبار نداشته
ميگه:چون چوب خط شما از 26000 تومن بيشتر شده حسابتون يك طرفه شده
ميگم رو چه حسابي اينكا ررو مي كنيد
ميگه:سيستم تصميم مي گيره
اخه گوسا.... ها اين سيستم آدما مي نويسند فكر ميكنن ملت از پشت كوه اومدند
حيف كه خطم رونده وگرنه تا حالا صد بار شوتش كرده بودم
150000 تومن هم دادم چه كلاه گنده اي سرم رفت
فقط پارسال با mms ش حال كردم اونم عيد
من هم با شما موافقم ولی این حد اعتبار بستگی به میزان مصرف خودتون داره یعنی اگر شما 50000 تومن استفاده کنید وپرداخت نمائید ماه بعد اعتبار شما 50000 تومان میشودنقل قول:
ضمنا شما می توانید مبلغی را به عنوان deposits اعتبار پرداخت کنید و اعتبار خودتون رو افزایش بدید مطمئن باشد قبل از یکطرفه شدن حتما با شما تماس گرفته وتمامی موارد به شما اطلاع داده میشود
ممنون از راهنمائيت دوست عزيزنقل قول:
كوفتشون بشه ديگه همجا براي ما قانوني كار مي كنند بجاي اين همه قر و قميش برن خطاشونو درست كنند كه هر روز گندتر از ديروز شده
اینجا دیگه یه کم غیرمنطقی داری میگینقل قول:
يكي ديگه از شاه هكار هاي ايرانسل
امروز خطمو يك طرفه كردن
زنگ زدم اپراتورشون بهش ميگم:مگه قبضي كه فرستاديد تا 11/20 اعتبار نداشته
ميگه:چون چوب خط شما از 26000 تومن بيشتر شده حسابتون يك طرفه شده
ميگم رو چه حسابي اينكا ررو مي كنيد
ميگه:سيستم تصميم مي گيره
اخه گوسا.... ها اين سيستم آدما مي نويسند فكر ميكنن ملت از پشت كوه اومدند
حيف كه خطم رونده وگرنه تا حالا صد بار شوتش كرده بودم
150000 تومن هم دادم چه كلاه گنده اي سرم رفت
فقط پارسال با mms ش حال كردم اونم عيد
حد اعتبار برای تمامی سیم کارتها وجود داره
(ایرانی و خارجی نداره)
شما هر جای دنیا که بری سیم کارتت یه حد اعتباری داره که اگه از اون مقدار رد بشی خطط یه طرفه میشه
يعني بايد 26000 تومن باشه