پر میکنی ثبت میزنی بعد با پیک میفرستن تفاهم نامه رو امضا میکنی یه سری مدرک میدی و میره و اوکی میشهنقل قول:
برای اصفهان که اینطوری ثبت نام میکنن من قبلا میخواستم بکنم ولی بیخیالش شدم دارم میرم ب سمت پیشگامان
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Printable View
پر میکنی ثبت میزنی بعد با پیک میفرستن تفاهم نامه رو امضا میکنی یه سری مدرک میدی و میره و اوکی میشهنقل قول:
برای اصفهان که اینطوری ثبت نام میکنن من قبلا میخواستم بکنم ولی بیخیالش شدم دارم میرم ب سمت پیشگامان
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس من از این سرویس قدیمی های اکو هست و تا الان روی 16 بسته بودنش
ولی الان اومدن روی 8 بستن
تست میگیرم روی 8 هستش و سرعت idm هم 8 مگ
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
مصرف اینترنت ما بالا هستش چون تعداد افراد خانواده بالا هستش و بخاطر کارمون. ماهی حدودا 40-50 گیگ مصرف داریم. از وقتی این طرح های جدید اومده خیلی خوشحال شدم چون هزینه اینترنتم تا 50 درصد کم میشه. اما نظرات دوستان که خوندم دیدم واقعا همین سودی که واسه مشترک های پرمصرف هستش، میشه ضرر برای مشترک های کم مصرف. یعنی طرف ماهی 12.5 پول بده با سرعت 512 خیلی افتضاحه واقعا. وزارت ارتباطات اومده یک سری طرح های یکسان برای تمام شرکت ها اجباری کرده. شرکت هام بیشترین سود میبرن از اینکار. عمده کاربران اینترنت توی ایران با توجه به هزینه های زندگی حدود همین ماهی 10-15 تومن هزینه ماهیانه برای اینترنت اختصاص میدن، حالا شما بیا اینترنت با سرعت نور (الکی مثلا 16 مگ خیلی زیاده!!) بده با یک میلیارد گیگ دانلود، وقتی گرون باشه چه ارزشی داره. خب با این شرایط وقتی عمده کاربرا سرویس های سرعت پایین انتخاب می کنن حساب کنید چه بهنای باند اضافی میمونه واسه شرکت ها که می تونن تعداد کاربرهاشون ببرن بالا یا اصن دیگه نیاری به توسعه زیرساخت هاشون نمیبینن و ما دوباره برگشتیم به شرایط 10 سال پیش!!
منم سرویس اکو دارم روی 16 مگ باز هستش، با شاتل تماس گرفتم گفتن در سرویس هایی که جدید ارائه شده دقیقا همون سرعت اسمی ارائه میشه.نقل قول:
دوستان من از پوینت تو پوینت شاتل استفاده میکنم. برا منکه دیگه سرعت تا 16 باید باز باشه؟ آره؟
شما ۸ گرفتین سرعت دانلود ۸ ه ?نقل قول:
نمیشه که -۸ سرعتش میشه ۱مگ
در کل الان سرعتا دیگه مثل سابق نیست همون اسمیه
اون زمانی که گفتم رفتیم دوران دایال اپ همه خندیدننقل قول:
فعلا چون همه از قبل سرویس دارن و نرفتن سمت سیستم جدید نمیدونن چ قراره پیش بیاد\وقتی برن میبینن چ کلاهی سرشون رفته:n28:
اتفاقا کاربرهای کم مصرف بیشترین سود رو میبرن یه هزینه مومدم همراه بکنن هم تو خونه میتونند نت داشته باشن هم بیرون هم گوشی قاچاق بخرن از اینترنت مودم همراه استفاده کنند. کاربرهای پر مصرف هم از موبایلی ها جدا میشن سرعت هم بهتر میشه .نقل قول:
اینترنت موبایل برای همینه دیگه شما از ایرانسل بسته سالانه بخر هم سرعتش بالاست هم هزینش ماهی حدود 17 هزار هم اینکه ماهی 10 گیگ حجم داری یعنی گیگی 1700 میافته تموم هم شد دوباره یه 120 گیگ بخر.
- - - Updated - - -
اتفاقا کاربرهای کم مصرف بیشترین سود رو میبرن یه هزینه مومدم همراه بکنن هم تو خونه میتونند نت داشته باشن هم بیرون هم گوشی قاچاق بخرن از اینترنت مودم همراه استفاده کنند. کاربرهای پر مصرف هم از موبایلی ها جدا میشن سرعت هم بهتر میشه .نقل قول:
اینترنت موبایل برای همینه دیگه شما از ایرانسل بسته سالانه بخر هم سرعتش بالاست هم هزینش ماهی حدود 17 هزار هم اینکه ماهی 10 گیگ حجم داری یعنی گیگی 1700 میافته تموم هم شد دوباره یه 120 گیگ بخر.
شما اگر یه ذره عمیق تر فکر کنی میبینی عالی شده یعنی تو خواب هم نمیدیدی با 80 هزار تومان 1000 گیگ روزانه بگیری.نقل قول:
اتفاقا به صرف شما کم مصرفهاست الان ایده جدید به ذهنم رسید شما برو یه میکروتیک بخر اکانتینگ روش راه بنداز تو ساختمون خودت با 3 نفر 1000 گیگ رو شریک شو میشه نفری 30 هزار ماهیانه با ترافیک 333 گیگ روزانه دیگه ازین بهتر می خوای ؟ سرعت هم 16 مگ بین 3 نفر چون مدام استفاده نمیشه میانگین 8 درمیاد برای همه.