اگه دو باند فعال شدند یعنی اون منطقه تحت پوشش 4.5g هست و .به هر دوتا وصل شو هرکدوم سرعت بهتر بود استفاده کن.نقل قول:
Printable View
اگه دو باند فعال شدند یعنی اون منطقه تحت پوشش 4.5g هست و .به هر دوتا وصل شو هرکدوم سرعت بهتر بود استفاده کن.نقل قول:
۱۰۰۰ دقیقه تماس ۱۰۰۰ پیامک و ۱۰۰۰ گیگ اینترنت یک هفته ای بود فکر کنمنقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
یه سیم کارت معمولی داریم که به گوشی های میکرو ونانو نمیخوره
و میخوام تبدیلش کنم
با توجه به محدودیت های سرعت 4g که میگن گذاشتن ارزش داره تبدیل کنم ؟؟؟؟
یا راه دیگه ای هست ؟؟؟
همراه من از ۴۸ ساعت گذشته تا الان میخام وارد بشم میگه خطای غیر منتظره بعدشم راهی بشه فهمید که به کدوم فرکانس متصل شدیم؟ چون خیلی شدیدا پرش انتن دارم در هر ثانیه نسل ها از دو تا ۴ چابجا میشه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام دوستان زنگ بزنیم پشتیبانی همراه اول فایده داره
فاصله دکل همراه اول با ما 100 متر هست ولی 4G یدونه خط به زور با سرعت کم
البته وقتی زیر دکلم برم سرعت همونه فرقی نمیکنه
زنگ بزنیم برسی میکنند . شنیدم میشه از طریق BTS امواج گسترش داد درسته ؟
..........................................:n34:
هر کس این مشکل رو داره فوری به 195 شکایت کنهنقل قول:
صد بار اینجا هشدار داده شد که هدف اصلی اون شیطان اول قبض های زیاد هست :n34::n38:
من هرچی دائمی بود رو ترابرد کردم :n02::n02::n02::n02:
به همه توصیه می کنم زودتر تا یه قبض دروغی 200 هزار تومن بهتون نداده ترابرد کنید :n30::n30::n30::n30:
کلا هدفش اینه که از هر ایریان 200 هزار تومن بچاپه :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n21::n21::n21::n21::n21::n34::n34:
سلام
مادرم چندین سال هست که سیمکارت اعتباری همراه اول داره و کلا بسته ی اینترنتی هم نگرفته بود توی این مدت.
من سیمکارتش رو به 4g/usim تبدیل کردم و تا فعال شد ۱۵ گیگابایت اینترنت هدیه داد.
اما مشکلی که وجود داره اینه که با وجود 4g+ بودن شبکه، سرعت اصلا بیشتر از ۸ مگابیت نمیره
یعنی توی هر ساعتی از شبانه روز که تست میکنم اولش یه لحظه مثلا سرعت ۲۰ مگابیت هست سریع میاد روی ۸ دیگه ثابت میشه.. چرا واقعا ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
با سلام خدمت شما و دوستان گرامی. بنده با ارائهی مستندات در حال پیگیری مشکل محدودیت سرعت به ۸ مگابیت بر ثانیه از طریق برخی از مدیران فنی شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) هستم و این کار کمی طول میکشد. در صورت حل نشدن مشکل باید از طریق ارتباط با خود جناب وزیر ارتباطات اقدام کنیم. لطفاً بحث پیرامون این محدودیت سرعت را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری نمایید. با تشکر.نقل قول:
..........................................:n34: