من یه ادکلن شیرین و توپ تو رنج 100 یا 90 میخواستم.
نظرتون راجع به ریو وان میلیون چیه؟
Printable View
من یه ادکلن شیرین و توپ تو رنج 100 یا 90 میخواستم.
نظرتون راجع به ریو وان میلیون چیه؟
تفاوت عدد fl.oz و vol در عطر ها :
عدد fl oz حجم بطری عطر را بیان می نماید. مثلاً بطری عطرهای 100 میل حدوداً 3.5 fl oz هستند. fl oz واحد حجم مایعات است که هر یک fl oz تقریباَ معادل 30 میلی لیتر می باشد. مثلاً 3.5 fl oz معادل 105 ml است که به اختصار 100 میل نامیده می شود. این عدد تقریباً همیشه زیر 7 می باشد.
امّا عدد Vol که نشان دهنده ی حجم الکل مورد استفاده در مایع عطر است متفاوت از عدد fl oz می باشد. معمولاً این عدد، بالای 50 می باشد و نشان می دهد که غلظت مواد اولیه ی عطر به چه میزان می باشد. بدین معنا هرچقدر غلظت عطر بیشتر عدد vol کمتر است.
(شریف عطّار)
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:پست شماره 8409 صفحه 841همین تاپیکنقل قول:
شرمنده ندیدمش :n02:
امروز رفته بودم بازار، بماند که چقدر شلوغ بود میاکه بلو پیدا نکردم، فقط یه جا بود که 75میلش رو داشت اونم فقط یه دونه که میداد 175تومن
اومدم از یکی از این سایتها که 125میل رو زده بود 188 سفارش دادم، حالا ببینیم میاره یه نع :دی
ولی عجب جونورهایی هستن این بازاری ها، دمه دره یکی از مغازه ها بودم که فروشندش اومد گفت جنسهای ما با 40% تخفیفه، گفتم میاکه بلو داری؟ گفت آره بیا تو، جاتون خالی رفتم توی مغازه یارو یه نفرو فرستاد که مثلا بره میاکه رو بیاره تو این فرصت هم شروع کرد به بد گفتن از میاکه و انواع و اقسام عطرهارو ( قلابی ) آورد مثلا برای تست، از چیک گرفته تا هرچی فکرشو بکنی، من گفتم فقط میاکه بلو :دی آخرشم طرف فهمید تیرش به سنگ خورده و منم دیگه برنمیگردم گفت داداش میخوای یه دور بزن بیا تا میاکه رو بیاره معطل نشی :))
سلام دوستان:n16:
میشه یه ادکلن مردونه خوب با ماندگاری و پخش خوب و قیمت ارزون بهم معرفی کنید؟:n02: نهایت تا 30 ... واسه هدیه:n06:
اینجا از عید به بعد هوا گرمه دیگه... یه ادکلن مناسب معرفی کنید دیگه:n03:
ادکلن کالیبر چه جوریه؟؟ ماندگاری و این چیزاش خوبه؟؟ رایحه اش چطور؟ من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا تست نکردم
پیشاپیش ممنون:n02:
نمیدونم چرا اما با منطق من جور نمیاد 125 میل میاکه بلو 188 باشه به نظرت اصله ؟نقل قول:
میدونم کدوم سایتو میگی ازش تا الان نخریدم خرید شما میتونه راهنمای ما هم باشه
به هر حال اگه گرفتی ایشا... که اصله و اگه بود ما رو خبر کن یه آماری بدی چطوریا بود ممنون میشم مثلا برچسب شبنم داشت نداشت و ...
چون واقعا 188 تومن اصل باشه به نظرم مفته منم خریدارم حتما
کسی 212 Glam for him رو داشته بگه بوش چجوریاست؟
میخوام اینترنتی بخرمش:دی
بوش گرم و شیرین هست و رایحه تنباکو به طور ملایم این ادکلن رو خیلی خوش بو کرده (البته به نظر من!)نقل قول:
به نظرم اگر روکوبراکو من رو تست کنی ضرر نکردی. رایحه گرم و شیرین و شکلاتی داره. همچنین همچنین آمبر بالدسارینی که به نظرم برای قرارهای دو نفره فوق العاده هستنقل قول: