قربون تو . :40::40: . هنوز اون CELERON 2.4 که تا 3.4 اورش کردی و یادمه !! :31::27: . کیف میکنی حافظه رو :21: .نقل قول:
Printable View
قربون تو . :40::40: . هنوز اون CELERON 2.4 که تا 3.4 اورش کردی و یادمه !! :31::27: . کیف میکنی حافظه رو :21: .نقل قول:
سلامنقل قول:
1- از ادم خاكي و يك رو بدون دروغ خوشم مي آيد و خلافشم بدم مي آيد
2- مگه اموزش مجاني تا حالا ندادم توي امضام هست اموزش
آره با كمال ميل اگر بتونم حتما
3- فضولي دوست ندارم شيطون كم
4- خيلي ناراحت مي شوم بد جور حالم گرفته مي شود
5- خانواده
6- گشتن
7- مي روم با لب خندان سلام مي كنم اگر منو ببينه سلامش مي كنم اگر هم از دور كه هيچي رد مي شود
8- مجرد هستم نه اصلا
9- منظورت چي هست بچه هر دو يك جوري شيرين هستند
اما اگر رابطه بخواهي من دوست ندارم زياد با دخترا دوست باشم بيشتر با پسرا هستم دخترا جز شيطوني و دروغ چيز ديگري بلد نيستند البته 1% خوب هستند
10- من با Ebi_love كه در همين انجمن با هم اشنا شديم و يكي از بهترين دوستهاي من هست بچه بوشهر هم هست
11- دقيق نمي دونم فكر كنم بيشتر از 10 تا نشه كم اما نمي دونم حاله كسي را گرفتم يا نه نمي دونم شايد يك نفر
12- همش عالي بود
13- خيلي وقتها نمي دونم كدومش را بگم خيلي زياد هست
14- خيلي خوب است موقعيت را فراهم مي كنه تا با كساني كه نمي شناسمشون اشنا بشويم
15- گل سرخ دوست دارم رنگ جيگري غدا پلو ميگو پوشش هم Sport بستگي به مجلس دارد خاكي راحت اعتماد داشتن درك كردن
16- چيز زيادي نمي دونم بهش اعتقاد دارم چيزهاي زيادي هست كه انسان هنوز بهش دست نيافته و از دركشم خارج است تا به امروز
چطور بود؟ هر چي دوست داري سوال كن
ايول به حافظه مهدي جان من كه حافظه ام داغونه
بايد حجم هاردم را زياد كنم فراموشي گرفتم
آره اونو فروختم الان 3 Pentum دارم
سلام بر همكار محترم
اول يه نكته بگم:دوست عزيز كاش شما هم طبق روال ساير دوستان به سوالها جواب بدي چون اينطوري دائم بايد صفحه رو بالا پايين كنيم يك سوال بخونيم بيايم پايين جوابو بخونيم باز دوباره بريم بالا سوال بعدي
فكر ميكنم خود سوال كننده هم بايد همين كار رو انجام بده چون حداقل ترتيب سوالهاش رو حفظ نيست.:41:
ممنون:11:
براي شروع يك سوال:
چرا من از اول توي سخت افزار شانس نياوردم؟
ميكرو داشتم دائم قاطي ميكرد بايد چندتا مشت:21:ميزدي تو سرش تا راه ميفتاد يه دفعه هم وسط بازي قاط ميزد
يا آتاري دستيم خراب شد
كامپيوترم هم اول كه قطعات مختلفش سخت نصب ميشد و....
اين قصه سر دراز دارد
ممنون از پاسخي كه ميديد:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من از اول توي سخت افزار شانس نياوردم؟
ميكرو داشتم دائم قاطي ميكرد بايد چندتا مشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميزدي تو سرش تا راه ميفتاد يه دفعه هم وسط بازي قاط ميزد
يا آتاري دستيم خراب شد
كامپيوترم هم اول كه قطعات مختلفش سخت نصب ميشد و....
اين قصه سر دراز دارد
خوب اين طبيعي هست من هم همين مشكلات را داشتم هر روز يك دسته آتاري مي گرفتم سگا هم دسته زياد گرفتم
كامپيوتر هم اگر قطعات خوب نبندي كارت تمومه اعصاب خورد كني هست
اينجوري خوب شد
جواب سوالت را گرفتي ؟ سوالت را واضح تر بگي منم واضح تر مي گم
قربانت
میگم جواب تلفن نمیدی
نگو صندلی نشین شدی
سوال زیاد دارم اما فعلا .... جاخالی پرکن .
سیستم بدون اور کلاک مثل ....... میمونه
دوستی با من مثل ............میمونه
ادرس گرفتن از تو مثل .......... میونه
خوردن نخود بدون باواریا سیب مثل ...... میمونه
.................................................. .......
اگه مردی سر قبرت جی بیارم ؟
اگه msi ورشکست بشه جی میشه ؟
اگه کیبورد جه نداشته با شه جی میشه ؟
اگه باهات وارکرافت بازی کنم ببازی جی میشه ؟
اگه بری بیمارستان جایی نباشه ی میشه ؟
تا بعد ....
سلام ابراهيم مي خواهي P30world را ف ي ل ت كنند امدي پست زدي خودت مي دوني كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب به سوالاتت تا حدودي جواب مي دم
سیستم بدون اور کلاک مثل ....... میمونه
مثله زنبور بي عسل
دوستی با من مثل ............میمونه
سركار بودن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس گرفتن از تو مثل .......... میونه
اگر شانس بياري مي رسي سرجاي اولت اگر هم كه بايد بري بهشت زهرا
خوردن نخود بدون باواریا سیب مثل ...... میمونه
خفه شدن مي مونه چون بايد قبلش باواريا زد تا ادم حال بياد موقع خوردن هم بايد جك گفت
اگه مردی سر قبرت جی بیارم ؟
يك باواريا سيب گازدار
اگه msi ورشکست بشه جی میشه ؟
نمي دونم چي پيش مي ياد خيلي وحشتناكه ديگه به كسي مادربرد پيشنهاد نمي كنم و كارت گرافيك اصلا بهش مي گم بره XboX بگيره تازه روش لينوكس هم نصب مي شه
اگه کیبورد جه نداشته با شه جی میشه ؟.
اگر چه نداشتم نمي تونستم بوشهري چت كنم
اگه باهات وارکرافت بازی کنم ببازی جی میشه ؟
عمرا بتوني اگر تونستي دوباره باهات بازي مي كنم
اگه بری بیمارستان جایی نباشه ی میشه ؟
اول مي ريم بستني خوشمزه توي كافي شاپ مي زنيم بعدشم باورايا مي خوريم
بازم سوال كن
سلام :6:
خوب سوالاتو شروع ميكنيم :11:
1- اگه بوق ماشين گير كنه وممتد بزنه بايد براي حل اين مشكل چي كاركني ؟:24::25:
2- اگه داري با يه دخترباكلاس حرف ميزني در بسته روشصت پات جيغ ميزني يانه خيلي محترمانه شصتون از لاي درمياريد همانطوركه به دختره نگاه ميكنيد :21::1:
3- ماكاروني با گوشت چرخ كرده خوشمزه تره ياسويا :14:
4- اگه بري توچمن دراز بكشي بعد ببيني يه تابلو زده لطفا" وارد چمن نشويد " بعد باغبون اونجا داد بزنه اهاي... واميستي جواب ميدي ياميزني به چاك (فرارميكني ):33::47:
5- آتيش گرفتن پژو 405 تقصير كيه تواين وسط چي كاره اي :3::32:
6- اگه قرارباشه پشت موتور يه رفيقت سوارشي (جلوي يه عالمه ادم وسط خيابون ) يهو دوستت گاز بده قبل از اينكه توسوارشي توبخوري زمين چي كارميكني :16::22:
7- اگه وسط روز واسه خودت يه شربت مشتي درست كني تابياي بخوري بابات از راه برسه بگيره بخوره (اون حستو ميخوام ) چي كارميكني:44::18:
ممنون :12::11:
سلام
اينده رو چه رنگي ميبيني؟
ممنون
1- اگه بوق ماشين گير كنه وممتد بزنه بايد براي حل اين مشكل چي كاركني ؟نقل قول:
اگر گير كرد يك مشت درست نشد باطري را درمي اورم
2- اگه داري با يه دخترباكلاس حرف ميزني در بسته روشصت پات جيغ ميزني يانه خيلي محترمانه شصتون از لاي درمياريد همانطوركه به دختره نگاه ميكنيد
بستگي به شدتش داره معمولا من با درد ميونه خوبي دارم اگر شدتش خيلي باشه يك داد نسبتا كوچيكي مي زنم بعدشم يك بخودم مي پيچم دوباره شروع به موخ زني مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ماكاروني با گوشت چرخ كرده خوشمزه تره ياسويا
با گوشت بهتر است خوشمزه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اگه بري توچمن دراز بكشي بعد ببيني يه تابلو زده لطفا" وارد چمن نشويد " بعد باغبون اونجا داد بزنه اهاي... واميستي جواب ميدي ياميزني به چاك (فرارميكني )
نه مي رم روي يك چمن ديگه مي شينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- آتيش گرفتن پژو 405 تقصير كيه تواين وسط چي كاره اي :3:
مقصر منم چون پول مي دم پژو مي خرم اگر نخرم كارخانه درشو تخته مي كند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- اگه قرارباشه پشت موتور يه رفيقت سوارشي (جلوي يه عالمه ادم وسط خيابون ) يهو دوستت گاز بده قبل از اينكه توسوارشي توبخوري زمين چي كارميكني
بلند مي شم كلي مي خندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اگه وسط روز واسه خودت يه شربت مشتي درست كني تابياي بخوري بابات از راه برسه بگيره بخوره (اون حستو ميخوام ) چي كارميكني
دوباره درست مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود؟