منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره:n06:نقل قول:
Printable View
منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره:n06:نقل قول:
پینگتون با سرور لندن چنده؟نقل قول:
عزیزان نیازی به دعوا کردن نیست همه میدونن شهرستان اصلا قابل مقایسه با تهران نیست چون تعداد کل یوزرهای شهر های بزرگ ایران هم گاهی به اندازه یک منطقه تهران نیست به علاوه وفتی تعداد یوزر یک منطقه از طول باند بیشتر میشه کیفیت میاد پایین شرکت ها برای اینکه یوزرشون رو از دست ندن طول باند رو میبرن بالا کیفیت خوب میشه موقتا بعد چند وقت با زیاد شدن یوزر ها دوباره سرعت و کیفیت میاد پایین اون کسی هم که میگه با سرعت ۱۲۸ داره ۵۰۰ دانلود میکنه حتما منطقه مخابراتیش خلوته کل طول باند در اختیار یک عده محدوده وگرنه خود من که ۷-۸ ساله ای دی اس ال دارم ۶ تا ای اس پی رو هم امتحان کردم همیشه هم بالاترین سرعت رو خریدم ۴مگ هم داشتم اکانت (از نوین نت) تاحالا سرعت ۵۰۰ کیلو بایت ندیدم یه شرایط موقت به وجود امده براش تو یه منطقه از مشهد حالشو ببر چون موقتیه .
کسی رو میشناسم که تو یک منطقه دیگه صبانت داره روز ها تو باز کردن صفحه هم مشکل داره هر روز زنگ میزنه پشتیبانی دانلود رایگان هم که اصلا کلا بیخیال شده
سلام. من هم دو شبه (امشب و دیشب!) که شبانه با ۴۳۵ کیلوبایت دانلود میکنم. البته توی لینوکس مینت و با دانلود منیجر جاوا. از آی دی ام استفاده نمیکنم.... با آی دی ام هم روزانه توی ویندوز چک کردم سرعت حدوداْ ۲۰۰ کیلوبایت میشد... از سرورهای ایرانی و خارجی... (میهن دانلو.د و دانلود.ها و پی سی دی و ... + سایت های خارجی) مشهد هم هستم! (دیگه این دوست عزیز رو اینقدر متهم نکنید...)
عزیز امکانش هست بفرمایید که از کدوم مرکز مخابراتی ای دی اس ای میگیرید؟ (در پنل زده)نقل قول:
یا سلام بنده که مدتهاست از این شرکت نقل مکان کردم ولی توی اون شش سال 5 سالش خوب بود آخراش دیگه تعطیل رسمی بود . پشتیبانی بی ادبی داره و حتی در مورد ادعای کاربرا خیلی راحت مخاطب رو دروغگو فرض میکنن.هیچ وقت در هیچ شرایطی اگر حجم شما اشتباها کم شده باشه قبول نمیکنن. (بنده حتی بخاطر این موضوع با مدیرتش نامه نگاری کردم.)این همه شرکت هست و همشون تقریبا سرویس ها و قیمتهاشون مشابهه اگر قصد تغییر یا شروع استفاده از سرویسی را دارید دور این شرکت را خط بکشید.اسم هیچ شرکتی رو هم نمی برم که حمل بر تبلیغات نباشه. در حال حاضر از یک شرکتی میگیرم که سرعتش همیشه عالی و پشتیبانی بسیار عالی و با ادب و پیگیری داره.البته مشکلاتی هم پیش میاد ولی خودشون زنگ میزنن و در مورد مشکل پیش آمده پیگیری میکنن ببینن حل شده یا نه . یک سال هم هست ازشون سرویس میگیرم.
سلام
من چند دقیقه پیش آمدم سه ماهه تمدید کنم و از طریق درگاه پارسیان 100 و خورده ای زدم شارژ کنم حساب رو بعد نوشت " خرید نا معتبر است " یک همچین چیزی
بعد همون موقع هم دیدم از حسابم کم کرده حالا میگید چکار کنم؟ فردا پول به حسابم برمیگرده یا باید کار دیگه ای کنم ؟
توی شارژ رزرو هم شارژی اضافه نشده
سریع برگشت خورد :n02:
بچه پینگ و تایم اوت صبانت تهران در چه وضعه؟ واسه بازی میخوام این مخابرات دیوونم کرده
همین امروز بنده قعطی های مکرر بصورت باز نشدن سایت داشتم :(نقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
ام جان ممکنه لطف کنی اسم اون شرکت رو که ازش اشتراک گرفتی رو اگر اینجا هم نمیخوای تو پیام خصوصی برام بنویسی از قطعی های هر لحظه از اینکه ۱۰۰۰۰ بار تاحالا زنگ زدم پشتیبانی خسته شدم.نقل قول:
در ضمن براس بار ۱۰۰۰رم یکی بهترین دی ان اس صبا نت تهران ((( گوگل و مخابرات و جاهای دیگه رو نمی خواهم فقط خود صبانت )) رو برام بنویسه به جای شکایت یه بار یه کار مفید انجام بدید