سلام بر دوستان الان htz222 pioneer چنده؟٥ در ١ سپاس
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
سلام بر دوستان الان htz222 pioneer چنده؟٥ در ١ سپاس
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
قیمت چاره 740 هست که همون قیمت راستیننقل قول:
با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتيد
من قصد خريد سينماي خانگي را دارم . چون تلويزيونم سوني است(hx925) بالاترين سيستم سينماي سوني مدل 985 با قيمت حدود 2 ميليون انتخاب اوليه ام است.
سوالم اين است كه آيا ميشود با مثلا دو برابر كردن مبلغ به سيستم با كيفيت 2 برابر برسم.؟(كاربري فيلم و موسيقي - زياد طرفدار صداي بلند نيستم ولي در فيلم گاهي چاره اي نيست :-) ) البته خيلي از فرومهاي تخصصي را خوانده ام و در حد سوادم استفاده كردم. ولي هنوز سوال اصلي يعني ارزش خريد سيستمهاي بهتر در مقابل پولي كه ميدهيم برايم باقي است . ممنون ميشوم اساتيد محترم پاسخ بدهند. منظورم خريد سيستمهاي بهتري نظير ياماها 610 با قيمت 3 ميليون و يا سيتم ارزانتر پايونير 727 (در مقايسه با سوني985) با جمع كردن يك سيستم نزديك به هاي فاي از دنون يا پايونير و يا ياماها با 5-6 ميليون است. با تشكر
خب دوست من شما باید انتظاراتت رو در نظر بگیری و به سورس هایی که می خواهی استفاده کنی باید دقت کنینقل قول:
اگر فیلم و یا موزیک ارجینال داری ویا قصد تهیه اش رو داری ( هر فیلم بلوری 150 تا250 تومن ) حتما توصیه می کنم که سیستم جمع کنی و بیشتر تجربه صدا داشته باشی در غیر این صورت پول اضافی داری خرج می کنی
موفق و موید باشی
همجنین می تونی برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبلاگ hometheater.blogfa.com مراجعه کنی
با سلام و عرض تشكر از نظر شما.
من بيش از 5 سال است كه وبلاگ hometheater را مطالعه و پيگيري ميكنم. و اطلاعات خوبي از آن گرفته ام و ميگيرم. ولي من يك كاربر حرفه اي سيستمهاي صوتي نيستم و در تخصصم هم نيست. سوال اصلي از اساتيد فن اين است كه در خريد يك سيستم سينماي خانگي اگر بجاي 2 ميليون مثلا 6 ميليون پرداخت كني آيا كيفيت دريافتي مثلا 3برابر! يا 2برابر يا مثلا 50 درصد بهتر ميشود؟ (در شرايط امروز- نهران)
من 8 سال پيش يك سيستم پخش سوني سه تكه گرفتم كه هنوز به خوبي كار ميكند (آن زمان قابليت پخش dvd &mp3 تازه آمده بود) اما چون ورودي/خروجي hdmi ندارد و بلندگوهاي led ها هم ضعيف هستند ميخواهم سينماي خانگي بگيرم ولي وقتي قدرت و وضوح و كيفيت موزيك سيستم فعلي خودم را با سيستم سينماي خانگي منزل پدرم (سوني 5 كاناله بلنگوهاي عقب وايرلس 1000 وات!...:-) ) مقايسه ميكنم مردد ميشوم . من هيچوقت 200 هزار تومن پول بابت يك فيلم نخواهم داد اما شايد بتوانم كرايه كنم :-) اميدوارم منظور سوالم را به درستي انتقال داده باشم . با تشكر
سلاممن یه سینمای خانگی سامسونگ مدل HT-C555 دارم 2 ساله خریدمش ولی از فرمت MKV و MP4 پشتیبانی نمیکنه آیا راهی هست که با آپدیت نرم افزاری بشه مشکلشو حل کرد؟با تشکر
سلام
ببخشید من یه سینمای sz1000 داشتم که از نظر صدا سرطان بود دیروز موفق شدم 750 بفروشمش . حالا قصد دارم یه پایونییر بخرم چون برادرم یه 717 پایونییر داره که صدا و کیفیتش از اونی که من داشتم واقعا" عالی تر هستش ! من خودم الان یه دستگاه بلوری سونی دارم، حالا به نظرتون یه rs777 یاes33TB پایونییر بگیرم خوبه ؟ بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم. اساتید محترم پیشنهاد دیگه ای اگه دارید لطفا" راهنمایی کنید .
من تو تاپیک گشتم دیدم دوستان rs777 رو با آمپ 522 گرفتن . که 200 تومن گرون تر میشه تا اینجا مشکلی نیست ولی فروشگاه راستین تماس گرفتم گفت دستگاه پلیرش رو هم بردار به جاش بلوری بزار میشه 2700 بلوری سونی که داری با پایونیر خوب در نمیاد !! میخواستم علاوه بر سوال پست قبلیم بپرسم مگه فرق میکنه چه بلوری به پایونیر وصل کنیم ؟؟ البته خارج از این، من اصلا" نمیتونم 2700 هزینه کنم ، با همون بلوری s480 سونی که خودم دارم مشکلی پیش میاد ؟ یعنی چی فروشگاهی میگه خوب در نمیاد !! بلوری سونیم تقریبا" نزدیک به آک هست ، اصلا" باهش 2 فیلم بیشتر ندیدم !!نقل قول:
فروشگاه میخواد جنس خودش رو بفروشه.شما بدون پلیرش بخر و از پلیر خودت استفاده کن.نقل قول:
با سلام
دوستان من یک دستگاه سینمای خانگی در حدود 1 تا 1200 میلیون می خواهم بخرم
می خواهم فرمت srt رو نیز ساپورت کنه
شما چه مدلی رو پیشنهاد می دهید
خیلی ممنون