حرف مفت داره ميزنه. بگو شما دارين حمله مي كنين. تا آتش بس نشه از دعوت خبري نيست!!نقل قول:
hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
Printable View
حرف مفت داره ميزنه. بگو شما دارين حمله مي كنين. تا آتش بس نشه از دعوت خبري نيست!!نقل قول:
hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
iq پسته ای همین کم مونده برن بگن ایرانی ها دو دره بازن بعدشم مگه اون یارو گوجه تشریف داره؟نقل قول:
اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟نقل قول:
من........!!!نقل قول:
اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟
بابا اينا خيلي پورون منو 3-4 تايي صبح پاس اوت كردننقل قول:
من 3 روز پیش باشون صحبت کردم اتش بس موقت بود که یارو اومده میگه به ما دارن حمله میکنن از شهرتون بعد میگی پررو هستن؟نقل قول:
اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
هان؟؟؟نقل قول:
اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
===
كسي بر نگرده تا ببينيم چه خاكي تو سرمون ميرزيم!!!
آفرين بهترين كار رو كردي ( كارايي كه آسمون تو w25 تريبال كرد اينجا هم داره اتفاق ميافته)نقل قول:
من فقط رفتم انتقام بگيرم كه گرفتم(3تاشون رو پاس اوت كردم)نقل قول:
چون 2روز قبلش منو پاس اوت كرده بودن