کدام یک از این سرویس ها سرعت بهتری برای دانلود میدهد ؟
چالاک 256 نامحدود طلایی به قیمت 41900 تومان
چابک 1024 نامحدود برنزی به قیمت 38320 تومان
Printable View
کدام یک از این سرویس ها سرعت بهتری برای دانلود میدهد ؟
چالاک 256 نامحدود طلایی به قیمت 41900 تومان
چابک 1024 نامحدود برنزی به قیمت 38320 تومان
256 طلایی نامحدود حتما باید 70-80 تا بده ولی 1 مگ برنزی الان خودم دارم 110 هست اما برنزی ها رو هر موقع سرعتاشونو کم کنن شمت خق خیچ اعتراضی ندارین اما طلایی ها حتما باید اون سرعتی رو که میگن بده .
برادر با سرور تهرانم یه تست میگیری؟نقل قول:
:n16:
1- دقیقا کسی مشخص نمیکنه ولی برنزی ها افت سرعت داره و سرعت اصلی رو نمیدن بهتون، مثلا اگه دو مگ طلایی با 250 دانلود کنه برنزیش شاید با 190 دانلود کنه، این سرویسا هیچکدومشون یک به یک نیستن، بنظرم سرعتتون بیشتر بستگی داره که بقیه کسانی که اینترنتتون باهاشون شیر شده چقد استفاده کنن.نقل قول:
2-معمولا تا 4 مگ روزانه آزاده.
3-روز همشون 4 مگ هستن (حداقل منطقه مخابراتی ما) شب به سرعت واقعی یا کمی کمتر میرسه.
4-من 2 مگ دارم الان هر شب 4-6 گیگ دانلود میکنه (ممکنه جاهای دیگه متغیر باشه) ، حجم دانلود انقد زیاد بود که تصمیم گرفتم سرعت سرویسم رو کمتر کنم چون وقت استفاده از اون محتوای دانلود شده رو ندارم :دی
:n16:
نقل قول:
نه خط خالی هست و اینکه امروز زنگ زدم گفت مدارک ارسال شدن مخابرات هروقت رانژه شد بهتون SMS میدیم
1 مگ برنزی نامحدود :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با گوگل.خیلی خوب شده وضعیت :n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ممنون دوست عزیز از جوابتون :n12:نقل قول:
من چند ساله pars دارم و واسم خیلی سخته عوض کردن isp .:n03:
۱-برای کسی که حدود ۱۰ مگ مصرف ماهیانه با کلی دانلود شبانه !!! برنزی با سرعت پایین تر بگیرم بهتره(مثلا ۱ مگ برنزی) یا محدود با سرعت بالاتر (مثلا۲ مگ محدود با ۱۰ گیگ حجم) ؟
۲-میخوام بدونم اگه یه سرویس محدود بگیرم سرعتم تقریبا ثابته ؟
۳- قطعی زیاد نداره؟ پارس جمعه ۶ ساعت و دیروز تقریبا کلا قطع بود
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:n16:
من توی 3 - 4 ماه اخیر صبانت - فن اوا - شاتل - مخابرات رو تست کردم. برای دانلود اسیاتک (دو مگ) بهترین انتخابه ولی مشکلش اینه که پینگ با ثباتی نداره من با دو مگ اسیاتک بین 4 تا 5 گیگ شبانه DL میکنم (روزانه تا 600KB/s دانلود میکنه) . برای شبهایی که سرعت پایینه (بدلیل روتینگ بد ISP) میتونی جای هزینه برای سرور واسه تونلینگ از یه پروکسـی داخلی استفاده کنی که گوگل کنی فراوونه ( که صد البته فقط واسه دانلود ارزش داره).نقل قول:
صبانتم خوبه (2 مگش) سرعت شبانش ثبات بیشتری داره ( معمولا بین 240-270) و پینگ تایم و بروزینگش بهتره مخصوصآ اگه از تونلینگ استفاده می کنی. ولی مدت زمان استفاده ی رایگانش کوتاه تره شبانه هم بین 2.5 تا 3.5 گیگ دانلود میشه کرد.
من شخصآ اسیاتک گرفتم فقط واسه دانلود و روی خط دیگه مخابرات یک مگ نا محدود + تونلینگ واسه ویدیو استریم و غیره.
1- نمیشه دقیقا گفت کدوم بهتره چون کیفیت سرویس های آسیاتک تاجایی که من میدونم توی همه ی مناطق یکسان نیست، مثلا همین دوست بالایی که تست گذاشته اگه با سرعت 100 کیلو بایت دانلود کنه توی 24 ساعت میتونه 8.5 گیگ دانلود کنه.نقل قول:
ولی من الان یه سرویس محدود دو مگی دارم توی 9 ساعت رایگان حدود 5 گیگ دانلود دارم. بازم میگم اینا کاملا نسبیه و نمیشه 100% گفت. اگه میخواد بگیرید یک ماه تستی بگیرید که اگه بد بود ضرر نکنید.
2-این 6 ماهی که من داشتم همیشه ثابت بوده، اوایل پینگ خیلی بد بود که کلی زنگ زدیم به پشتیبانی ظرفیت منطقه رو زیاد کردن حالا عالی شده :دی
3- من 2 بار قطعی رو تجربه کردم که هرجفتشم قبلش بهم اسمس دادن.