سلامنقل قول:
متنی که از صفحه وب کپی می کنید را ابتدا توی برنامه Notepad بریزید و سپس از داخل Notepad آنها را کپی کنید و توی ورد بریزید.
Printable View
سلامنقل قول:
متنی که از صفحه وب کپی می کنید را ابتدا توی برنامه Notepad بریزید و سپس از داخل Notepad آنها را کپی کنید و توی ورد بریزید.
سلام چند سوال در مورد فهرست خودکار و استایل ها
1- وقتی فهرست خودکار می زنم شماره صفحاتش انگلیسی است ( در سایت ها نوشته جهت راست به چپ بشه ، راه حل دیگه ای هم وجود دارد من کل فایل را راست به چپ کردم اما نشد .... شاید برای راست به چپ کردنش هم راه دیگه ای باید رفت
2- وقتی به تیترهامون یک استایل دادیم مثلاً در این استایل گفتم فونت آن ها zar 14 باشد خب حالا قرار می شود فونت آن ها homa شود راهی دارد که تمام تیترهایی که از این استایل استفاده کرده اند یک جا تغییر پیدا کنند
3- یک فایلی بود که درونش چند استایل داشت
وقتی من برای تیترهایم از این استایل ها استفاده می کردم خیلی جالب بود تیترها شماره هم می خورد
مثلاً تیتر اولی از استایل هدینگ 1 استفاده می کردم شماره 1 می خورد 1- مقدمه
برای تیتر بعدی هم همین استایل هدینگ 1 را می زدم تیتر بعدی می خورد 2 مثل 2- جوشکاری
مثلاً تیتر بعدی هدینگ 2 می خورد 2-1- موارد استفاده جوشکاری
یعنی تا آخر فایل قشنگ خود تیترها شماره می خوردند چطو این طوری می شود
یک فایلی دیدم
در هدرش آرم شرکت
و در فوترش امضا و مهر بود
و جالب بود که این دو تا قفل بودند و امکان تغییر نداشتند چطوری می شود این کار را کرد
با فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو طرف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوند
اقا ما ورد رو کرک کردیم بعد وصل اینترنت شدیم بعد خراب شد کرکش
پاک کردم و بعد دوباره نصب کردم و کرک کردم چندتا کرک هم تست کردم ، دیگه کرک نمیشه از ccleaner هم استفاده کردم نشد :n09::n13:
سلام لطفا راهنمایی کنید یک گزارش با ورد نوشتم می خوام شماره گذاری کنم به مشکل برخوردم صفحه اول و دوم شماره نمی خواد از صقحه 3 تا 7 شماره حروف می خواد بعد یک صفحه نمی خواد از صفحه بعدش شماره عدد می خواد با break next page کار می کنم بعد از کلیک صفحه خالی میاد که کار بهم می ریزه از فسمت draft رفتم کمی بهتر بود برای کنترل جدا سازی صفحه باز هم نتونستم خیلی گرفتار شدم لطفا کمک کنید
صفحات بین فصل ها هم می خوام شماره نخوره و سفید باشه پایینش اما در شمارش شمرده بشه
سلام
من در حال تایپ پروژه پایان نامه بودم
اخراش بود که برق رفت
الان هیچ سیوی از فایل اصلی نیست
فقط یه فایل asd هست
چکار باید بکنم
سلام خدمت دوستان
یه نوع کپی کردن در 3dsmax داریم Instance که وقتی در یکی از مواردی که کپی کردیم تغییری ایجادمیکنیم در دیگری هم عینا اعمال میشه
در ورد همچین امکانی هست؟ خیلی برام مهمه (فرمول دارم و جدول میخام عددی که در همه جداول هست اگر تغییر میکنه با تغییر در یکی در همه تغییر کنه)
(کپی در ورد بصورتی که در یکی از اونها تغییری داده شده در دیگری هم داده شود)
ممنون میشم کسی میدونه بگه.
توی word از find و replace استفاده میشه، اگه قراره یه چیزی تو کل متن تغییر کنه، یه بار find میکنین و بعد با گزینه ی جدید که خودتون می نویسید چی هست، همه رو replace می کنید.نقل قول: