سلام.
اسپیکر پاییین گوشیم از کار افتاد. سوخته؟
Printable View
سلام.
اسپیکر پاییین گوشیم از کار افتاد. سوخته؟
بچه ها من گوشیم 03.83.1 انگلیسیه
به نظرتون این دم آخری ( که میخوام به زودی عوضش کنم ) تبدیلش کنم به 5.11 فارسی ؟!
با سلام.گوشيه من لو مموري فون ميده با نرم افزار هم ديديم در حجم خالیش در حد کيلو بايته فقط يه سوال برام پيش امده من هيچ نرم افزاري را روي مموري گوشي نصب نميکنم تنظيم مسيج هامم هم روي مموريه پس اين مموري چطوري پر شده که حتي يه موقع هايي مسيج ميخاد بياد ميگه فضا براي مسيج جديد نيست و من چندتايي اس ام اس پاک ميکنم تا فضا باز شه در حالي که مموري کارتم که 4 گيگ هست حدود 500 مگش خالييه یا نکنه سيمبين هم مثل ويندوز فايلهاي تمپ داره و من خبر ندارم چون از ريست کردن گوشي هم حدود يک سال ميگذره.
هوووورررررا گوشیم درست شد....یه آشنا پیدا کردم گوشیرو بردم پیشش اونم اول میگفت باید جوی استیک عوض بشه ولی وقتی دید من پکر شدم فکر کنم دلش سووخت و نامردی نکرد...بردش اون پشت مشتا صدای چندتا پس پس اومد....وقتی آوردش جوی استیک از روز اولش بهتر شده بود....با اسپری تمیزش کرده بود!!!نقل قول:
دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بودهنقل قول:
دوست عزیز خودتون جواب خودتونو که داده اید.یه مستر ریست دوای دردشه.شک نکننقل قول:
اره فک این تنها راه حلشه ولی کسی نمیدونه چرا بیخود و بی جهت پر شده؟نقل قول:
من حدود 3 سال میشه که این گوشی رو دارم، اخیرا مشکل مضحکی پیدا کرده!
وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
فکر می کنم مشکل از باطری نباشه، مستر ریست رو تست نکردم، فقط میخوام بدونم کسی از دوستان تا حالا با چنین مشکلی مواجه شده؟
احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بودنقل قول:
دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بوده
شارژرت رو عوض کن چند روز ببین بازم تکرار میشه یا نه.اگه 2تا باطری داشته باشی یکی ضعیف و یکی قوی و جابه جا کنی این مشکل میتونه بخاطر اونم باشه.اگه نه به احتمال 80% مشکل از باطریهنقل قول:
وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
[QUOTE=MohandesMCD;5207932]احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بود
برنامه که زیاد نصب کردم ولی همش روی مموری کارته 3 تا برنامه اهه هم توی استارت اپه.