ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کد سخا پنج رقمیه تو برگ تاریخ اعزامت یا همون برگ سفید که همون موقع پست دفترچه میدن بهت هست نشد هم برو به اضافه ده بگیر از طریق سایت نطام وظیفه vazifeh.police.irنقل قول:
هم در بخش خدمات الکترونیک با استفاده از کد ملی و کد سخا وارد پنلت میتونی بشی و ببینی وضعیت اعزامتو
اين سازمان همچنين تاکيد کرد، کليه مشمولان اوراق مربوط به اعزام از قبيل برگ آماده به خدمت ، برگ واکسيناسيون و برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارک مورد نياز،از جمله شناسنامه و ... را در هنگام مراجعه و اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.
یعنی روز اعزام باید همه این مدارک رو ببیرم چه میدونم شناسنامه و اینا یکی از رفیقام اعزام دی بود چیزی نبرده بود:n13:
سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا
نقل قول:
ستوان 2 هستم. رسته اداری پرسنلی
بچه ارومبه - آموزشی 01 بودم
بايد نامه اشتغال به خدمت براى يگان يا پادگانى كه پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت مى كردند يا به عنوان نيرو داوطلب در سپاه بودند تهيه كنيد تا انها ميزان ماه هاى حضور پدر شما در جبهه رابه يگان شما و نظام وظيفه بدهندنقل قول:
اگر بقيه چيزى هم در برگه نوشته شده رو كامل بنويسيد بهتر ميشه راهنمايي كردنقل قول:
اما اجا مخفف ارتش جمهورى اسلام ايران و اج مخفف اجودانى مركز يا پادگان خاصى است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نقل قول:
آموزشی کجا بودی ؟ مالک اشتر اراک ؟ اگه اونجا بودی زنگ بزن و ادرس رو از همون جا بگیر.
فقط همین اجا -اج نوشتهنقل قول:
خواهرم صبرداشته باش بهش مرخصی میدن میاد کنارت خدمته دیگه نرفته خوشگذرونی که بچه بازی هم نیست خواهرنقل قول:
سلام دوستان عزیز
کسی از تیپ 41 قوشچی ارومیه اطلاعاتی داره؟
ممنون
سلام دوستان
من افتادم ستاد مشترک رسته استحکامات و عمران، میخواستم بدونم کسی در مورد این رسته اطلاعاتی داره؟! ساعت کارش مثل اداری هست یا نه ممکنه بیشتر باشه؟ داخل ستاد هست یا ممکنه بیرون باشه؟ یه اطلاعات کلی در این مورد میخواستم، ممنون
و اینکه روز اول باید با لباس شخصی بریم یا با همین لباس آموزشی بدون درجه؟
رسته عمران و استحكامات هم كارهاى اداري داره هم پروژه هاى عملى كه ممكنه شما را مسول بخشى با چند سرباز براى ساخت و ساز بزارند، اگر داخل خود ستاد مشترك بمانيد طبق ساعت ادارى خواهيد بود يعنى از ساعت ٦:٣٠ صبح تا ١٤ اما اگر در يگان هاى زير مجموعه داخل و خارج استان تقسيم شويد با توجه به نوع يگان و حوزه فعاليت و حجم كار ممكنه اين ساعت طولانى تر نيز شود ، روز اول هم با لباس كامل نظامى با درجه رسته و اتيكت نام و نام خانوادگى برويدنقل قول:
داداش مگه آخر آموزشی بهتون لباس ندادن؟؟؟؟؟؟ به ما استتار دادن فرمانده هم بهمون گفت درجه ها رو بچسبونیم و بریم در مورد رسته و اینا زیاد حساس نشو هر جایی عشقشون بکشه و نیرو کم دارن میندازنتنقل قول:
سلام من افتادم هتل ترین جای ایران,نیرو هوایی خضرایی,یکم هم رفتیم لباس دادن تا نهم بهم مرخصی دادن,
ی سوال
من اشنا دارم تو ستاد مشترک میتونه بعد اموزشی منو از نیرو هوایی ببره ستاد مشترک؟مال ارتشم هست,
کسی از دوستان نمیدونه؟نقل قول:
این همون ستاد مشترک تو چهار راه قصره؟
همینو فقط نوشته؟نقل قول:
اجا=ارتش جمهوری اسلامی
آج=آجودانی,یعنی رسته شما آجودانی(اداری پرسنلی) هستش.
منم فک کنم اگه فقط همینو نوشته منظورش همون ستاد مشترک باشه که اگه باشه برو حالشو ببرااااااا.
پدرمون دراومد 13 ماهه تو توپخونه....
خوشبختانه جاش خوبه فقط سرما اذيتش ميكنه روز اول بود خيلي نگران بودمنقل قول:
اگر اشنا شما بتواند در تقسيمات نيروهوايي اثر بگذارند ، احتمالش هست شما بعد از اموزشى در ستاد مشترك خدمت كنيدنقل قول:
سلام
بعد اینکه تونستیم امریه بگیریم شرایط اونجا چطوریه ؟ مثلا چه کارایی باید بکنیم تو اونجا و لباس و مو و حقوق و چند روز در هفته هست و زمانش از چه ساعتی شروع و چه ساعتی به پایان میرسه و کلا شرایط کار تو اونجا چطور هست ؟ دوستانی که تجربه داشتن یه توضیحاتی بدن
بستگی داره امیره کجا باشینقل قول:
من خودم در حال حاظر امریه اداره کار هستم ساعت اداری میرم و میام هیچ فرقی با کارمندا نداری الا حقوق به من با مدرک فوق و درجه ستوان 2 حدود 140 میدن که فکر کنم همون حقوق معمولی سربازا باشه.به مو هم اصلا گیر نمیدن (فقط مدل های نامتعارف نباشه چون حراست گیر میده که برا کارمندا هم همین شکل هست.)
دوستان توپخونه اصفهان چجور جاییه
سلام دوستان ببخشید از طریق سایت خدمات الکترونیک نظام وظیفه میشه درخواست تعجیل داد؟ من اعزامم برج 2 سال 95 هست خواستم اگه میشه برج 12 برم. میشه به نظرتون؟
نه عزیز فقط 700 تومن کش میرن الان سرباز زیاده من خودم اعزام اسفندم نذر کردم تمدید نخورم و اعزامم کنن حالا هرجا حتی مرزنقل قول:
هی تو این سایتا خوندم اگه شرایط دارید مثلا من تک پسرم برید قبل خدمت مدارکو جور کنید امروز رفتم ثبت احوال و نظام وظیفه گفتن تا نری و اعزام نشی و اموزشی نباشی استعلام کشک:n03:
حالا من موندم تو اموزشی اونم تو عید چجور برم از اینا استعلام بگیرم دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن نیرو انسانی سخت میگیره ایا شما چطور تو اموزشی استعلامشو گرفتید؟
خوش به حالش که یکی دوسش داره و نگرانشه و همش به فکرشه منظورم از یکی شمایینقل قول:
ما که رفتیم سربازی همه میگفتن بری دیگه برنگردی
تخریب چی مین شی
بری روی مین
بری زیر تانک
خبرتو بیارن
امان از بی یاری که نداشتیم غمخواری:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28: :n28:هنوزم که هنوزه نداریم غمخواری:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
سلام من دانشگاه ثبت نام کرده بودم پولم داده بودم وقتی رفتم تاییدیه دیپلمم رو بگیرم گفتند که بخش نامه جدید امده که شما دیگه نمیتونین به صورت حضوری ادامه تحصیل بدید و برید برگ سبز سربازیتون رو بیارید که بتونیم تا موقع اعزام بهتون تاییدیه بدیم من بدبختم رفتم درخاست اعضام دادم و برام مدرک دوم دبیرستان ثبت شد بعد که برگ سبزو دادن دستم دیدم بخاطر اینکه مدرک سیکل ثبت شده سه ماه غیبت خوردم....
حالا دیگه چون غیبت دارم نه تاییدیه میدن نه میتونم برم دانشگاه
درضمن من تا 95 معافیت تحصیلی داشتم ولی میگن چون انصراف دادی پر!
19/10 اعزامم هست دارم دیونه میشم.... :n28:
ظرف 20 روز دارن میفرستنم کار خوبی داشتم کارمو از دست دادم هرجی دارمو ندارمو باید یک دفه بزارمو برم .............
سلام؛
کسی که دفترچه بیمه نیروهای مسلحش گم می شود باید چه مراحلی طی نماید تا برایش دفترچه جدید صادر نمایند و این روال اداری اش چه میزان زمان می برد.
با تشکر
ايا شما در تخصيل وقفه يا ادامه تحصيل رو بصورت غير حضورى داشتيد؟نقل قول:
شما از كدام مقطع انصراف داده بوديد؟
اگر تا سال ٩٥ معافيت داشتيد دليلى وجود ندارد از تحصيل شما جلوگيري شود
عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.نقل قول:
بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.
عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.نقل قول:
بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان یا میان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.
بسیار ممنون دوست عزیز تنها استرسم واسه خدمت افتادن شهر خودمه البته خودم از خدامه بیافتم شهره دیگه یه خونه مجردی بگیرمو عشق و حال:n31:نقل قول:
ولی خوب گرفتار پدر و مادرم هستم شرایط خاصی دارم خواهرمم ازدواج کرده رفته واقعا نمیتونم تنهاشون بزارم:n27:
دوستان ببخشید این شرایط تک پسری چی هست؟میدونم که تو دوره اموزشی بی تاثیره ولی بعد اموزشی چطور؟تک پسری + فوق لیسانس یا دکتری چی میشه؟
سلام ممنوننقل قول:
وقفه نداشتم یک دفه ای گفتند دیگه به صورت حضوری نمیتونی تحصیل کنی و باید بری برگ سبز بگیری و چون دیپلم تایید نشده بود مدرک دوم دبیرستان ثبت کردند و سه ماه غیبت خوردم
کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانشگاه
الان کار هر روزم شده به دیوار خیره میشم میگم یک دفه ای چی شد .....
واحد يا درسي از سال سوم دبيرستان هنگام اخذ ديپلم نداشتيد كه به خاطر ان به دوره شبانه برويد؟نقل قول:
سلام. من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
.
سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
تشکر فراوان.
دوستان منم دقیقا سوال ایشون رو دارم . ترم اخر 5 دانشجوی کارشناسی هستم. قصد انصراف دارم .نقل قول:
اگه انصراف بدم برام این دو سالی که کارشناسی خوندم غیبت محاسبه میشه ؟
بعد از قانون جدید در خصوص گواهینامه فکر میکنم تنها مشکلی که مشمول غایب میتونه داشته باشه خروج از کشور و استخدام در ادارات هستنقل قول:
اگه ایشون شغل آزاد دارن و قصد خروج از کشور هم ندارن مشکل خاصی در زمان صلح پیش نمیاد
فقط در مورد سوال آخر: خیر غیبت محسوب نمیشهنقل قول:
معافیت تحصیلی اسمش روشه و غیبت محسوب نمیشه
شما اگر انصراف هم بدین تازه بعد از یکسال وارد غیبت میشین
شما هم مثل دوست قبلینقل قول:
محرومیت ها شامل پاسپورت .گواهینامه رانندگی . عدم دریافت اصل مدرک تحصیلی (دیپلم . کارشناسی و....) . ممنوعیت به کار گیری و استخدام در ارگان ها و مراکز دولتی وخصوصی.عدم دریافت جواز کسب و.. (یعنی شما هر جا که مشغول به کار باشی چه آزاد و خصوصی ... بیان به صاحب کار یا خودتون گیر بدن و جریمه کنن شما چیزی نمی تونی بگی )نقل قول:
بعضی از محرومیت ها رو میشه با اشتغال به تحصیل حل کرد ولی بعضی ها رو خیر . جدیدن که ابلاغیه اومده که نظام وظیقه مراکز باید برن گشت و بازرسی از کارخانجات و مغازه و .... با فرد غایب برخورد کنن تا الان که عملی نشده ولی سال دیگه با توجه به کسری بودجه دولت احتمال زیاد عملی بشه )
رفتن یا نرفتن بستگی به شرایط خودتون داره ولی اگه شرایط خریدشو دارید بهترین موقع هستش