دوستان آسياتك هنوز هم سرويس DSLBOX دارد؟
اگر دارد لطفا راهنمايي كنيد .
Printable View
دوستان آسياتك هنوز هم سرويس DSLBOX دارد؟
اگر دارد لطفا راهنمايي كنيد .
آقا اینا دارن رسما کلاهبرداری میکنن چرا وسط قرارداد اسم و مشخصات سرویسو تغییر میدن؟؟؟؟؟
سرویس 18 ماهه 200 گیگ با سرعت 2 تا 16 مگ
رو وسط قرارداد تغییر دادن به
سرویس 18 ماهه 200 گیگ با سرعت 2 تا 16 مگ 45 گیگ بین الملل 155 گیگ داخلی
:n38::n38::n38::n35::n35::n35::n35::n34::n34::n34: :n34:
سرعت دانلود شبانه من دقیقا نصف شده
روی 16 مگ بسته شده خط من {کشش خط 20 مگه}
ولی با سرعت 8 دانلود میکنه
:n34::n34::n34::n34::n34:
سلامنقل قول:
مگه میشه ؟ الان که تو پنل چنین چیزی نوشته نشده ؟خوب که دو تا نخریدیم ؟میشه اونو تغییر داد؟
اگه پولو واریز کردی که دیگه نمیشه تغییر داد من دومی رو رزور کرده بودم ولی پولشو ندادم خدا رو شکرنقل قول:
تو پنل عنوان سرویس که تغییر کرده ولی وای به حالشون اگه بعد 45 گیگ نتم تموم شه شکایت میکنم از دستشون رسید پرداخت تو ایمیل و پیامکش هست که عنوان نکرده فقط 45 گیگش بین المللی هست و 155 گیگ داخلی که عملا به هیچ دردی نمیخوره و این یعنی کلاهبرداری دزدی که شاخ و دم نداره که!!! :n29:
این آسیاتک دیگه روی هر چی دزد هست رو سفید کردهنقل قول:
من تازه میخواستم از همین سرویس بگیرم
لطفا شکایت و پیگیری کنید تا درستش کنند
سلامنقل قول:
تو فاکتور من اینو نوشته " سرويس 18ماهه، 200گيگ با سرعت 2تا16مگ( پهنای باند : 2048) " به نظر شما تغییر می کنه ؟ میشه این بسته رو عوض کرد؟
البته شاید به خاظر ارزون بودن و فشار رقبا و سازمان فقط عنوان سرویس تغییر پیدا کرده و همون 200 گیگ قابل استفاده باشه که این فقط یه احتماله :n03:
اقا اینا کلاهبردارن منم سرویس ۲۰۰ گیگ روخریدم امروز دیدم تو پنل نوشته ۴۵ گیگ بین الملل ۱۵۵ گیگ داخلی!!! تا دیروز این خبرا نبود قبل از خرید سرویس هم زنگ زدم پشتیبانی یارو گفت همش حجم عادیه داخلی خارجی نداره!
رییس مخابرات راست میگفت ۵۰ گیگ بین الملله ۱۵۰ تاش داخلی اینا ریزشو نمیگن من گفتم نه تو داری دروغ میگی جمع اوری نکنم :n35:
چه کنیم با این وضع دزدی :n37:
اونایی که قبلا خریدند و بعد سرویسشون تغییر کرده حتما باید شکایت کنندنقل قول:
واقعا مسخرست، اینترنت یعنی web گردی، داخل و خارج نداره
هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن، فقط شاید تو اون سرزمین سوسک خورها
پشتیبانی گفت تغییری نکرده بخاطر سازمان تنظیم مقررات که گیر داده این کارو کردن
45 گیگ بعد به ما خبر بده :n39:نقل قول:
ترافیک باقیمانده : 154.32GB
45 گیگم تموم شد ولی مشکلی نداره :n02:
یعنی صبحانه و عصرانه و شامانه ببخشید گیگی 500 تومن آسیاتک نبود الآن مشتری هم نبود والا عاشق چشم و ابروش نیستیم که :n09::n07:
تازه 100 گیگ حجم هم میده 100 تومن ولی 200 گیگ 105 تومن خیلی بهتره اونم به عنوان سرویس! نه حجم اضافه :n02:
سلام
از کجا بفهمیم کدوم سایت داخلی هست و کدوم سایت خارجی ؟
سلامنقل قول:
ممنون .منظورم این سایت ها نبود . منظورم همون سایت هایی است که گفتند 45 گیگ بین الملل و 155 گیگ داخلی ؟از کجا بفهمیم که کدوم سایت بین الملل است و کدوم سایت داخلی هست ؟
45 گیگو من رد کردم تفکیک نمیشه همون 200 گیگ بین الملل هستنقل قول:
سیستمون فک نکنم هنوز آماده باشه برای همچین تفکیکی! اگه باشه باید اول اون سرویسهای غیرحجمی رو درست کنن که به جای 10 گیگ بین الملل+ 15 گیگ داخلی دارن 17 گیگ بین الملل میدن
آخه تو موزامبیک هم اینطوری اینترنت تحویل ملت نمیده اینا میدن!!! :n27:
سلامنقل قول:
اصلا فارغ از اینا اگر ما بخواییم بدونیم چه سایتی داخلی هست و چه سایتی بین الملل از کجا بفهمیم ؟از آدرس یا .... ؟
سلام آسیاتک جشنواره داره واسه ثبت نام های جدید ؟ یه چیزی مثل پارس آنلاین ! ؟
دوستمون بالا لیست رو گذاشتن داخلی که کلا داخلی نیست فقط سایتای منتخب هست مثلا سایتای بانکی یا دانشگاهی و دولتی و ... که یا مصرف انچنانی ندارن یا عملا به درد نمیخورن. نمیان که سایت دانلود رو رایگان کنن یدونه سایت بود یادمه لینک میدادی فایلارو می اورد تو سرورش میتونستی با ۵۰ درصد تخفیف دانلود کنی اونم الآن برداشتن سرعتشو محدود کردن نامردا اگه اشتباه نکنم manfile بود سایتش.نقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی الان معیاری وجود نداره که ما تفکیک کنیم ؟
پارس آنلاين كه با هاي وب تركيب شد به احتمال زياد آسياتك را هم بعد از عرضه در بورس هاي وب خريداري كند.
معيار دانلود كردن و دانلود نكردن است سايت هاي دانلود ملي حساب نمي شوند حتي ديجي كالا كه بارگزاري اش طول مي كشد ملي حساب نشده است.نقل قول:
.......
......
پس از اینکه دیشب خبر فروش سهام پارس آنلاین به های وب اعلام شد، اکنون شنیده ها حاکی از آن است که این روند در اینجا متوقف نمی شود و های وب قصد دارد شرکت های دیگری را نیز در خود ادغام کند.
یوسفی زاده، مدیرعامل آسیاتک، در مصاحبه ای که با نشریه پیوست انجام داده گفته است:
«آسیاتک مذاکرات خودش را با های وب برای پیوستن به این ادغام آغاز کرده است و نتیجه این مذاکره تا ۴۸ ساعت دیگر به صورت رسمی اعلام خواهد شد.»
وی همچنین افزوده است: «از آنجایی که آسیا تک مقدمات ورود به بورس را طی کرده است به همین دلیل ملاحظات فنی جدی برای ادغام در های وب وجود دارد ازهمین رو در حال بررسی این موضوع هستیم که این ادغام چه تاثیر روی هزینه مالی، نرخ احتمالی عرضه سهام و افزایش سرمایه خواهد داشت.»
به نظر می رسد افت بازار شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت ثابت، و عدم امکان رقابت با شرکت مخابرات ایران، از جمله دلایلی باشند که شرکت ها را به سمت ادغام شدن با یکدیگر سوق داده است.
آنطور که شنیده ها حکایت می کند، های وب با کمک هیأت مدیره پارس آنلاین، به غیر از آسیاتک، مذاکرات خود با چند بازیگر دیگر این حوزه را نیز آغاز کرده و طی روزهای آینده، نتیجه این مذاکرات اعلام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون ذرآمد کلان اون شکم گنده های شرکتهای dsl کم شده و از ذرآمد منصفانه ناراضی اند، دارند شرکتو میفروشن جایی سودآورتری بزارن
قضیه بو داره چطوری یه شرکت متوسط مثل های وب میاد و 2 غول اینترنتی کشور رو میخره؟ از کجا اینهمه سرمایه میاره؟
کیفیت سرویس من خیلی از وضعیت شما بدتره، در حد ۲ مگ هم نیست !!! حتی روزنقل قول:
چند سال پیش اگر یادتون باشه شرکت لایزر با آسیاتک ادغام شد و همین باعث شروع افت کیفیت آسیاتک و رفته رفته آب رفتن سرویس های آسیاتک شد
این ادغام های الان هم مثل همون زمان میشه
افزایش کاربران ناگهانی که به همون اندازه پشتیبانی و تیم فنی زیاد نمیشه از طرفی ازبین رفتن رقابت همه اینا باعث بدتر شدن اوضاع میشه
های وب متوسطه ؟! :n04:نقل قول:
نه اگه میشد که اول باید تکلیف سرویسای غیرحجمی مشخص بشهنقل قول:
ایران با چین قراردادی در زمینه اینترنت بسته که منجر به ورشکستگی شرکتهایی مثل آسیا تک و پارس آنلاین خواهد شد پارس آنلاین با شراکت با های وب خودشو نجات داد
آسیا تک هم چاره ای جز شراکت با های وب ندارد
شرکت های وب در صدد شراکت با ودافون است .
تا سال 2020 تعداد دستگاههای متصل به اینترنت به 20میلیارد دستگاه افزایش خواهد یافت این بعنی به طور متوسط به ازای هر یک نفر سه دستگاه متصل به اینترنت است این همان حوزه فعالیت های وب است که مجوز اپراتور مجازی را گرفته و به سمت اینترنت اشیا پیش می رود.
اینها در حالی که طبق مصوبه مجلس قرار بود مرداد ۹۶ حجم مصرف اینترنت dsl به اسم »رایگان« شه
نمونه پسرم آلمان هر ماه €20 میده برا اینترنت حجم رایگان نامحدود با خط تلفن رایگان برای شماره های داخلی
هیچ وقت دانلود نمیکنه، برنامه ها مستقیم با اینترنت تماشا میکنه
اونجا تلفن voip همراه dsl میدن، تلفن عادی analog سالهاس جم شده
عوضش اوجا پراید ندارن که کیف دنیا رو ببرن :biggrin: اینترنت که بهانه ای بیش نیست ;)نقل قول:
:n02: آره
حالا اونجا کم و بیش پراید رو جاده پیدا میشه، کسی هم از نا مرغوبی قر نمیزنه. همه قانون رعایت میکنن، جون پراید سوار در خطر نیس
تو ایران باید نفربر سوارشیم
اونجا اینترنت مجانی دارن ولی دیگه هیچ، ۴ نفره تو ۵۰ متر بدون آسانسور زندگی میکنن. از ۷ صبح تا ۵ شب سره کارن، همسایه هاشون همه غریب و ناعجیب ، دیزی و کباب و خورش دیگه هیچ:n30:
دوست عزیز منبع خبرتون رو با متن کاملش بگذارید لطفا!نقل قول:
ایران قرارداد چی بسته با چین ؟با این قرارداد قراره چه اتفاقی بی افته که ما خبر نداریم ؟ اصلا حرفتون نامفهوم هست توی همه تاپیک ها هم همین حرف رو نوشتید متاسفانه
احتمالا دولت میخواد این مخابرات عقب مونده بروز رسانی کنه
تلویزیون چطور از آنالگ به دیجیتال تبدیل کردن، طبیعتاً نوبت تبدیل تلفن از آنالگ به دیجیتال voip میاد
اکثر کشور های پیشرفته کردن، به غیر انگلیس که هنوز تو عصر حجره و شوخی نمیکنم dslشون از ما آهسته تره
فامیل تو یکی از شهر های بزرگ اونجا دارم، مثل اینجا پول ۱۶٫۰۰۰ میدن ولی خطشون فقط تا ۵٫۰۰۰ میکشه با نویز خیلی بالا. اونها مثل ما یک خط آنالوگ دارن و مودم با splitter
سیستمشون دقیقاً همون annex-a ماس، مودم ایران اونجا کار میکنه
پسرم آلمان یه مودم پیشرفته داره، ۳ تلفن عادی به هش وصل میشه و با دیجیتال voip کار میکنه. سیستمشون annex-b سرعت کامل ۲۵٫۰۰۰ بدون هیچ نویز بدون splitter