همه چیز تو ایران یه دستور از آقازاده ها نیاز داره. اینکه وزیر گفته شرکت ها رقابت دارن چرته چون حجم زیادی هم که میخوان بدن بازم باید یه ژن خوب و آقازاده تایید کنه ... :n21:نقل قول:
Printable View
همه چیز تو ایران یه دستور از آقازاده ها نیاز داره. اینکه وزیر گفته شرکت ها رقابت دارن چرته چون حجم زیادی هم که میخوان بدن بازم باید یه ژن خوب و آقازاده تایید کنه ... :n21:نقل قول:
من که سرویس حجمی ۸ مگ گرفتم سرعت سایتهای داخل وخارج تقریبا یکسانهنقل قول:
تبریک میگم به نظر میاد اعتراضات ما داره جواب میده ! ببخشید دوستان این وسط تکلیف شبانه رایگان چی میشه ؟ یعنی باید یه پول اضافی بدیم بگیریم ؟ چقدر باید بدیم مثلا برای سرویس های مختلف فرق میکنه یا یکیه ؟ مثلا برا سرویس ۸ مگ چقدره ؟ برا ۴ مگ چقدره؟ کسی اطلاعی داره؟
بله 10 تومن اضافه میدین از 1 تا 8 صبح با همون سرعت سرویستون رایگان استفاده میکنید. البته من یه شب دانلود کردم نمیدونم هنوز شبانه رو هم محدود میکنن اگر زیاد دانلود کنید یا خیر!نقل قول:
یه کار خوبی که شاتل کرد اینه که برای افرادی مثل من که روزای قبل از سرویس های جدید گرفتن افزایش حجم در تعرفه های جدید رو اعمال کرد. توی مملکت ما جای تقدیر داره!
درسته من متوجه این نشده بودم الان که گفتید رفتم چک کردم و دیدم تغییر کرده مرسی از شاتل و مرسی از شما که گفتید:n16:نقل قول:
افرین به شاتل!!نقل قول:
پارس انلاین که ترافیک اضافه شده رو اعمال نکرد بعد عوض شدن لیستش و بالا کشید!!
حجم خودم هم بالا کشید هیچی یه بسته انرژی 5 گیگ بود که باید بین الملل حساب میکرد داخلی حساب کرد و گفت پنل حضرت پارس هنوز درس نشده!! و اونم کشید بالا
عجیب بود ولی قابل تقدیرنقل قول:
تو ایران این کار واقعا عجیب بود !
سلام میخواستم بدونم برای ثبت نام اینترنتی ثبت نام کنم کافی یا باید حتما برم شرکت برای تکمیل ثبت نام ممنون میشم جواب بدید