سرعت دانلودم از سرور خارجی الان:25-50 کیلوبایت:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اینم تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت دانلودم از سرور خارجی الان:25-50 کیلوبایت:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اینم تست الان:
آپ استریم و داون استریمم رو تغییر دادن به 1608/517 سرعتم شده این:
هنوزم خوبه خدا رو شکر.
ادیت:
مشکل از مدولاسیون ADSL بود، بخاطر قطعی برق رفته بود روی ADSL_2plus معمولی، برش گردوندم به ADSL_2plus_AnxM از دوباره استریم برگشت به 2044/2044، تست دوباره :n05:
ماناماد گندشو اورده بالا همینجور نشستن تو پشتیبانی و دان استریمارو تغییر میدن چه قدر حوصله دارن اینا فقط امیدوارم این دفعه که واگذار میشه یه پشتیبانی بهتری جاشون بزارننقل قول:
ادیت شد :n10: من که اکسینم عزیزم :n02:نقل قول:
اصلا حواسم نبود که اکسین هستینقل قول:
با چه ip تست گذاشتی؟با گیت وی 89؟
آره، دم گیت وی گرم که غصه نمیذاره برامون :n12:نقل قول:
خوش بحالت من 100 بار مودمو ریستارت میکنم تا به گیت وی89 برسم ولی هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
رنج گیت ویت چنده؟ مثلا تو 10 بار قطع و وصل برات چه گیت وی هایی وصل میشه؟نقل قول:
چرا مودم رو ریستارت میکنی؟ پدر مودم درمیاد، خو راحت قطع و وصل کن... من مودمم تو صفحه ی اول دکمه اش هست، TP-Link هم میدونم کجاس چون کار کردم باش...
ریستارت مودم تا بیاد ADSL رو دوباره وصل کنه و IP بده خیلی طول میکشه، برای من قطع و وصل فوقش 7 ثانیه...
گیت وی های60-2.185.50 که سرعت لینکای خارجیشون بده(speedtest پایین نشون میده ولی از سرعت دانلودشون راضیم ولی به قول خودت گیت وی 89 هیچ غمی واسه ادم نمیزاره و خیلی بهتر از گیت وی های 2.185 هست) و گیت وی هایی که با 2.189 و 2.183 شروع میشن که سرعتشون بد و پینگشون بالاس مگر اینکه بعد از 4-5 روز 1بار به طور شانسی به گیت وی 89 بخورم ولی اینکه تو 1روز 100بار هم مودمو ریستارت کنم بهش نمیرسمنقل قول:
مودمم هم ازقسمت تنضیمات با یه کلیک ریستارت(تغییر ip) میکنم 3 ثانیه بیشتر هم طول نمیکشه مدلش هم d-link 2730u هست
برای من ۹۰٪ اوقات، گیت وی هایی هستن که با ۲.١٨٥ شروع میشن و از این اوقات ۲۰٪ هم روی گیت وی های آذربایجان میفته.نقل قول:
حالا برای شما احتمالا اولویت گیت وی های روسیه بالاتر از گیت وی های آذربایجانه. برای همینه که اینجوری میشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4