اخه چرا بعضی ها انقد کوته فکرن ای خدا.....نقل قول:
یعنی اون فرد خارجی از اینترنتش همیشه بهترین استفاده میکنه؟؟؟؟
هیچ وقت باهاش کار دیگه ای نمیکنه؟؟؟
چرا نت اونو شیلتر نمیکن؟؟؟
چرای اینترنت اونو محدود نمیکنن؟؟؟
چرا چرا فقط ما.....؟؟؟
Printable View
اخه چرا بعضی ها انقد کوته فکرن ای خدا.....نقل قول:
یعنی اون فرد خارجی از اینترنتش همیشه بهترین استفاده میکنه؟؟؟؟
هیچ وقت باهاش کار دیگه ای نمیکنه؟؟؟
چرا نت اونو شیلتر نمیکن؟؟؟
چرای اینترنت اونو محدود نمیکنن؟؟؟
چرا چرا فقط ما.....؟؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز.....نقل قول:
کوته فکری از خودتونه....
ولی در کل جواب سوالتون رو قبلا دادم....
به نظرم نیازی به ادامه این بحث الکی نباشه....از تیم مدیریت تقاضا دارم پست های اخیر رو سر و سامون بدن
داداش تو پست های قبلی جواب ندادینقل قول:
یعنی هر کجا که اینترنت خوب داره همیشه دارن ازش بهترین استفاده رو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فقط جواب همین سوال رو بده
مشکل با جیمیل حدودا 1 ماه هست ...ولی با سرور انلاین بازی ها 2 هفته ...نقل قول:
حتی با پ.ر.و.ک.س.ی.ف.ا.ی.ر هم بازی ها لوگین نمیشن !!!
ولی جیمیل مشکلش حل میشه !!!
لطفا جمع نبندید. من نمیدونم شما با ایمیل بلدی چجوری تو کار اینا اختلال ایجاد کنی، والا ما که بلد نیستیم:n04:نقل قول:
اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم
کلا چیچی فایر رو یه سری برنامه ها جواب نمیده، مثلا آپدیت بعضی آنتی ویروسا رو هم باهاش نمیشه انجام داد. انگار باید یه جوری ادرس و پرت چیچی فایر رو به برنامه مربوطه داد(اگه بشه):n13:نقل قول:
حتی با پ.ر.و.ک.س.ی.ف.ا.ی.ر هم بازی ها لوگین نمیشن !!!
والا من شخصا از بیشترش میترسم(خیلیییییییییی بیشتر):n30:نقل قول:
اتفاقا یه rule جدا هم تو برنامه ساختم ولی بازم نشد ...نمیدونم اگه کسی راهی بلده به بقیه هم بگه استفاده کنن ... پوسیدیم :n27:نقل قول:
اینم درسته شاید یدفعه بزنن کلا نابودش کنن بعد بگن که زمان میبره ولی اگه مردم زیاد شلوغی نکنن خوب میشهنقل قول:
اگه دقت کرده باشید بیشتر این مشکل تو شیراز
هست دوستم داره با پینگ 70 بازی میکنی
ولی من حتی نمی تونم لوگین کنم
درست متوجه شدید ! :12:نقل قول:
علاوه بر این , چون تغییرات و اعمال محدودیت را مرحله به مرحله بر روی رنج آی.پی های خاص و گلوگاه های مختلف به تدریج اعمال می کنن این مشکل بروز می کند. جالب اینه که مخابرات مشکل رو می اندازه گردن زیر ساخت . زیر ساخت هم توپ رو می اندازه توی زمین شرکت های خصوصی و ISP های بیچاره . در صورتیکه آب از چشمه گل آلود شده و اینها همه طلیعه اینترنت ملی است که قراره بیاد. داستان اینترنت ایران شده همان داستان شیر بی یال و دم و اشکم !
کسی از بچه ها اینترنت سال 1380 را یادشه ؟! اصلا هیچ محدویتی نداشت و همه سایت ها را باز می کرد. میشه گفت که از اروپا هم بازتر بود !!