وقتی باک پر هست اینجوریه ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
وقتی باک پر هست اینجوریه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام. والا ربطی نداره به پر یا خالی بودن توی همه شرایط بوی بنزین میاد. البته فقط وقتی ماشین چند دقیقه درجا کار میکنه.نقل قول:
درود.
برای کاهش بلندی کمک فنرهای جلو پراید راهنمایی میخواستم. رخ بسیار بدی دارد. میخواهم تنها کمکهای جلو کمی کوتاه تر شوند به گونه ای که هم زیباتر شده و هم دشواری فنی پیدا نکند.
چه کاری باید انجام دهم؟
سلام
درب ماشین (آوانته) به صورت کامل فروخته میشه یا پوسته فلزی بیرونیش رو هم جدا میفروشن؟
سلام
پراید مدل 93کارکرد32هزارتادورموتور از2500بالاتر میره صدای موتور خیلی زیاد میشه گوش آدم کیپ میشه علتش چیه
سلامنقل قول:
اگزوز سالمه ؟ واشر گلوی اگزوز که به منیفولد دود وصله سالمه ؟
ایمانِ صحیحِ قویِ راسخِ تزلزل ناپذیر ,حاصل فکر کردن و اندیشه ی صحیح هست . هر چه را که میخوانید و میبینید و میشنوید باور نکنید
به گفته ی خالق جهانِ هستی , یکی از علامتهای هدایت شده ها اینه که همه ی سخنها رو میشنوند و از بهترینش پیروی میکنند
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دربِ خالی فروخته میشه یعنی بدون تودری و موتور شیشه بالابر و قفل درب و متعلقاتش و لاستیکهای شیار شیشه
دربِ سالم اوراقی هم هست
بله سالم فقط یکبار با تعویض روغن صدای موتور کاهش شدید پیدا کرد که بعد از حدود 500کیلیومتر دوباره صدا زیاد شداول فکر کردم واسه روغنی بود که ریختم دفعه بعد همون روغنم ریختم ولی صدا کم نشد.نقل قول:
سالم هستن. فقط یک بار با تعویض روغن(اسپیدی)صدای موتور تا حدود500کیلومتر کاهش پیدا کرد ولی باز زیاد شد دوباره همون روغنم که ریختم صدای موتور کم نشد.نقل قول:
من دوباره فک میکنم مشکل استپر پیدا کردم دور موتور درحالت درجابالای یک می ایسته ودر وقتی ماشین گرم میشه ومسافت طولانی کارمیکنه بالای حتی 2.
سالی یه استپرو دارم عوض میکنم اینا چه آشغالایین میدن دست مردم.موندم چه مارکی بگیرم البته هنوزمطمئن نیستم برای استپرباشه ولی پارسال70تومن واسم آب خوردتعویض استپر35تومن خود استپر شد 35تومن اجرت تعویض و به اصطلاح دیاگ .ایندفعه میخوام خودم عوض کنم پول دیاگ و اجرت تعویض ندم چون تعویضش کاری نداره فقط نمیدونم بعد تعویض نیازبه دیاگ داره یا نه واینکه چه مارک قابل اطمینانی تو بازار الان هست که حداقل دوسال کار کنه نه یکسال