نه مشکلی نداره ولی برای اینکار پاور سیستمتون باید مناسب باشه و دمای قطعات هم بالا نیاشهنقل قول:
Printable View
نه مشکلی نداره ولی برای اینکار پاور سیستمتون باید مناسب باشه و دمای قطعات هم بالا نیاشهنقل قول:
سلام
من یک هارد wd green 500 دارم و یه مدتی بود که سرعت یه درایورش اومد پایین بعد درایور رو فرمت کردم بعد زدم بد سکتور بگیره بعد بد سکتور دیگه هارد همش کار میکرد و برنامه ها و درایور های دبگر را به زور باز میکرد بعد اومدم وین رو عوض کنم که دیگه کلا سیستم بالا نیومد :n02:
ممنون میشم کمکم کنین الان بی کامپیوتر شدم :n14:
سلام به همۀ دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده هر کی بتونه حلش کنه تا آخر عمر دعاش می کنم.
من یک هارد اکسترناک ا گیگ وسترن دیجیتال دارم دیروز داشتم با یه هارد دیگه هارد به هارد می کردم بعد از چند ساعت اومدم دیدم وسط کپی کردن گیر کرده، سیستمو ریستارت کردم دیگه هاردم بالا نیومد. تو چندتا سیستم دیگر هم امتحان کردم همین طور بود، اصلا هیچ واکنشی از خودش نشون نمی ده فقط لامپش مثل قبل روشن میشه ولی تو mycomputer یا taskbar یا disk management هم چیزی نشون نمی ده. ولی آن هارد دیگه سالمه، نمی دونم چه مرگش شده!!! ویندوز خودم 8 بوده تو ویندوز 7 هم امتحان کردم ولی هیچی که هیچی
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه در سیستمهای دیگر هم تست کردید و در ویندوزهای متفاوت هم تست کردید ولی نتیجه ای نگرفتید و همچنین با توجه به اینکه در Disk management هم ظاهر نمیشود (حتی بصورت not initialized هم چیزی دیده نمیشود ؟) بهترین راه این هست که جهت تعویض و یا تعمیر بفرستید گارانتی .
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز
بله به نظر می رسه تنها راه همان گارانتی باشه
با درود و شادباش سال نو خدمت دوستان
مشکلی برای هارد پی سی من پیش اومده. خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند:
شش ماهی میشه که به پی سی قدیمی منزل یک هارد اینترنال IDE اضافه کردم و تا الان بدون مشکل کار میکرد. دیروز با یه فلش 8 گیگ یکسری اطلاعات اضافه از روی لپ تاپم را داشتم میریختم توی همین هارد. حدود چند ساعتی (شاید بیشتر از 5 ساعت) بود که پی سی روشن بود و اطلاعات داشت کپی میشد. آخر کار یکی از برنامه های تست سلامتی هارد (Hard drive inspector) یه ارور را نشون داد. گامپیوتر را خاموش و بعد روشن کردم. قبل بالا اومدن ویندوز ارور زیر را نشون میداد:
Sec Slave Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Back up and replace
اما با F1 ویندورز بالا میومد و هارد و اطلاعات قابل مشاهده بود و حتی فیلم ها هم از روی همون هارد قابل پخش بود. چند بار ری استارت و خاموش روشن کردم. تمام دفعات همون پیام قبل بالا اومدن ویندوز میاد! بعضی وقتها یه بوغ متناوب میزنه و گاهی چند تا بوغ میزنه! منظم نیست. کیس را باز کردم و سوکت ها کندم و دوباره جا زدم! فقط یکبار درست بالا اومد (بدون ارور) و بقیه دفعات همون ارور را میده ولی ویندوز بالا میاد و اطلاعات را میبینم.
نتیجه تست هارد با دو نرم افزار به این صورته:
با Hard drive inspector:
ارور: reliability 0% Bad
با نرم افزار HD tune pro 5.
ارور:reallocated sector sount (current: 130, worst: 130, Faild)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
سلام .نقل قول:
پیغامی که قبل از بالا آمدن ویندوز ظاهر شده کاملاً گویا ، واضح و شفاف هست . اگر اطلاعات برای شما مهم هست لطفاً هارد دیسک را تعویض کنید و اطلاعات موجود در آنرا منتقل کنید . مخصوصاً اینکه از نظر reallocated sector count هارد دیسک شما Fail شده است . میتونم به شما بگم که با برنامه هایی مثل HDD Regenerator هارد دیسک را Scan & Repair کنید و یا حتی Zero fill کنید (حداکثر کاری که یک کاربر معمولی میتواند انجام دهد و نه بیشتر) . اما مطمئن باشید که این برنامه ها مشکل پیش آمده برای هارد دیسک شما (که اتفاقاً Fail هم شده) را برطرف نمیکند و چه بسا ممکن وضعیت آنرا بدتر کند . پس اگر اطلاعات مهمی دارید سریعاً بکاپ بگیرید .
من یه هارد 500 اینترنال wd بلو دارم
خراب شده
بردم پیش چن تا تعمیرکار و همه شون گفتند مشکل از برد هست
و همه شون یکی دو تا برد رو هارد تست کردند و جواب نگرفتند
یکیشون گفت مشکل مکانیکی داره
یکیشون گفت آی سی نمیدونم چی چیش سوخته
ولی در کل ادعای این دو فکر کنم درست نباشه و به خاطر عدم توانایی تعمیرشون باشه که چنین ادعاهایی مطرح میکنن :n02:
آخرین تعمیرکار هم گفت مشکل برده ولی برد من روش جواب نداد
پرسیدم از تشخیص خودون مطمئن هستید گفت بله تست کردم خود هارد سالمه و مشکلش از برد هست
حالا میخوام بدونم اگه یه هارد جدید بگیرم میشه اطلاعات این هارد خراب رو انتقال داد ؟
دوست عزیز ممنونم از جوابت.
بنظر شما مشکل هارد من چیه؟ من این هارد را نو خرید کردم و استفاده زیادی هم ازش کردم. یعنی فایده ای نداره؟ تعمیر یا بازسازی ممکن نیست؟
نقل قول:
اگر هارد دیسک مورد نظر گارانتی دارد پس به گارانتی کننده ارسال کنید . در غیر اینصورت میتونید ببرید کلینیکهای تخصصی تا با استفاده از تجهیزات مناسب تعمیر کنند . ولی هزینه ای هم دریافت میکنند که اگر صرف خرید هارد دیسک نو بشود منطقی تر خواهد بود .نقل قول:
معمولاً وقتیکه در هارد دیسک بدسکتوری پیدا میشود و با انواع روشهای error checking & correcting مشکل برطرف نشود ، کنترلر هارد دیسک آن سکتور معیوب را علامت گذاری کرده (به شرطی که آن سکتور هنور قابل آدرس دهی باشد) و در G-List ثبت و دیگر روی آن نمی نویسد و با یکی از سکتورهای سالم و ذخیره شده (spare area) جایگزین میکند . این معنای کلی reallocated sector count هست . احتمالاً spare area بطور کامل Full شده که هارد دیسک Fail شده است . آیا فقط همین مورد هست و مورد دیگری دیده نمیشود ؟نقل قول:
با نرم افزار HD tune pro 5.
ارور:reallocated sector count (current: 130, worst: 130, Faild)