های وب ساعتای رایگانش واسه 256 (2-5)واسه1مگ(4-7)اینجوری که من دیدم من موندم تو مشهد کجا برم راهنمایی کنیدنقل قول:
Printable View
های وب ساعتای رایگانش واسه 256 (2-5)واسه1مگ(4-7)اینجوری که من دیدم من موندم تو مشهد کجا برم راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام اره... راهش هم اینه یه شکایت بکنی که اقا من هزار بار شکایت کردم نخواستم... میخوام برم... اینا 1 به 16 منو بستن و هر چی تونستی تو 195 بگی.... اونوقت اصی جونی زنگت میزنه میگه پورت به ادم شاکی نداریم بدیم باهات حساب میکنیم .... به من که گفتن پولتو خساب میکنیم میدیم... خلاصه اینکه ای کاش تمدید نمیکردی میرفتی به شرکت دیگه...نقل قول:
نه همیشه همین حدودا هست(سرعتش بین 200-300ــه)نقل قول:
البته اون کرمانشاه هست
شاید واسه شما فرق داشته باشه
بهنام پس چرا تمدید کردی ؟؟؟نقل قول:
این 2مگ مخابرات بدون شبانهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه ماکس نت چجوری؟قیمتاش که بدک نیست.
فقط برای تبریز ارومیه اردبیل هستنقل قول:
چرا سرعت نت بین المللی امروز اینطوریه ؟
هنوز قطع امید نکرده و یجورایی میگه این مشکل بعد از ماه رمضون از بین میره...نقل قول:
بچه ها این گزینه که میگن کجاست؟نقل قول:
دانلود شبانه چقدر بهت میده فرشاد؟نقل قول:
راحتی باهاش مشکلی نداری؟
دوستان نویز 9 مناسبه؟ متوجه شدم دارن خطمو دسکاری میکنن
اپلودو کردش 512
دانلودو دست نزد
الان روی 9نویزش مونده چند ساعتی هست
ولی سرعت کماکان نوسان داره و کم هستش
حداکثر سرعت 250 در نوسان به 50-60هم میرسه
دوستان من فکر میکنم پینگ و سرعت ارتباط معکوس باهم دارند
چند باری که پینگ گرفتم هرموقع سرعت بیشتر نشون بده پینگ کمتره و برعکس
چه فایده من که بازی انلاین نمیکنم
وضعیت روزانه ت خیلی خرابه که . اگه 2 مگ یا 1 مگ داری شکایت کن چون زیر سرعت اسمی دارن بهت میدننقل قول:
بچه ها یه سوال :
من میخوام برا خط دیگه ای که داریم از صبانت ADSL بگیرم و و وقتی فعال شد ADSL پارسم رو از خط فعلیمون تخلیه کنم
اما این خطمون که میخوام براش ADSL بگیرم میگن PCM هستش گفتند باید بری مخابرات درخواست بدی برش دارن
من رفتم مخابرات یه فرم درخواست داد پرش کردم اما گفت احتمال 99 درصد نمیشه انجامش داد حالا این PCM چی هستش که میگه نمیشه برش داشت ؟؟
راه چارش چیه یعن هیچ راهی نداره بشه PCM ازش برداشت ؟؟
pcm یعنی فیبر نوری و مخابرات هم اکثرا کاریش نمیتونه بکنه... سرویس دادن رو اون خط در هر شهری در انحصار یه شرکت هست.. یعنی رو این خطوط یا خود مخابرات سرویس میده فقط یا یه شرکت دیگه.... خط های اشغالی هستن این خطوط... بستر لازم برای سرویس دادن روشون مهیا نیست... اگه میخوای شرکت رو عوض کنی پیشنهاد میکنم این رو تخلیه کن بعد بگیر از اون شرکت... بازم میل خودته داداش.نقل قول:
ممنون از توضیحات کاملتون دوست عزیزمنقل قول:
آخه مسئله اینجاست از شرکت سوال کردم گفت حدود یک هفته طول میکشه از پارس تخلیه بشی و بین 7 تا 10 روز هم طول میکشه تا خطت دوباره رانژه شخ
این یعنی دو هفته بی اینترنت میشم... :n03: گوشیم هم از این مدل ساده هاست قابلیت اینترنت نداره
6 7 روز مانده تا سرویست تموم بشه درخواست تخلیه بزن ...اینجوری زمان انتظارت کمتر میشه ولی نزدیک به یک هفته بی اینترنت میمونی...منم خودم باید بی اینترنت باشم... ولی میارزه.... با این وضعیت نبودنش بهتر از بودنشه... ان که فیل خواهد جور هندوستان کشدنقل قول:
سلام بچه ها اسم نرم افزاری که باهاش یه قسمت از صفحه مثلا استاتوس مودمو بخوام کات کنم چیه؟
snagit....نقل قول:
من 2 ماه دیگه از سرویسم مونده میشه حجمش رو تو روز تموم کنم و درخواست تخلیه بدم ؟؟ در اینصورت تو یک هفته تخلیه میشه عایا ؟نقل قول:
بعد دیدن این ترول ، نمیدونستم بخندم :n08:یا گریه کنم!:n28:
طبق بند 11 مصوبه 152 سازمان تنظیم تخلیه و دایری خط تلفن از زمانی که مشترک درخواست میده حداکثر باید 72ساعت طول بکشه و اگر بیشتر از این زمان بشه تخلف محسوب میشه و شما می تونی از شرکتت شکایت کنی.نقل قول:
عکسی نیست !!!؟؟؟نقل قول:
پس ربطی به اینکه چقد از سرویسم مونده نداره درسته ؟؟ یعنی میتونم مثلا فردا کل حجمم رو تو روز تموم کنم و با اینکه دو ماه از سرویسم مونده درخواست تخلیه بدم ؟؟نقل قول:
یه کم شورش کرده اوضاع اینقدر هم خراب نیست:n02:نقل قول:
نه هیچ ربطی به مدت باقی مونده نداره شما بخوای 2ماه هم مونده باشه می تونی درخواست تخلیه بدی و رکت PAP هم موظف هست طی 72ساعت خط شما رو تخلیه بزنهنقل قول:
خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه كابلي نياز به سرمايهگذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاريهاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابلهاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابلهاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابلهاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.نقل قول:
جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.
خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.
آره حتی اگه حجمتو هم مصرف نکنی بازم میتونی درخواست تخلیه بدی:n01:نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
راستی از کجا میشه به بند و تبصره های سازمان تنظیم خوند ؟؟ ممنون میشم لینک مستقیمش بزارید
اگه حجمم رو مصرف نکنم که میسوزه و ضر میکنمنقل قول:
تا من اومدم بگم شما گفتید ..... اطلاعاتتون هم خیلی کامل هست تبریک میگم :n16:نقل قول:
خواهش از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید مصوبات کمسیون رو مطالعه کنیدنقل قول:
دوستم دیشب 12 گیگ دان کرد:n04::n04:
خودش امشب میاد براتون توضیح میده:n06:
درست میگید ولی در کل همونی بود که گفتم فقط اسیاتک و مخابرات میتونن سرویس بدن.... البته بازم تاکید میکنم خیلی وقتا خط رو نمیتونن کاریش کنن ... من سر همین قضیه خط تلفن دیگه خریدمنقل قول:
ببین کارمون به کجا رسیده ملت باید بیان برامون از دانلود هاشون تعریف کنن!!!نقل قول:
مگه اینکه روش خاصی به کار گرفته باشن و بخوان توضیح بدن که قضیه فرق میکنه...
مخابرات ما هم داره 10مگ با شبانه میده شبانش شانسیه یعنی اگه گرفتی یا شبانه داره یا نداره ولی اونایی که شبانه دارن شبانه 5مگو کامل میده شبی 10گیگ دانلود میکنن ما که از 2مگ هم شانس نیاوردیم شانسمون بدون شبانه افتادنقل قول:
دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که فقط مخابرات و آسیاتک روی خط تلفن PCM شده سرویس اینترنت میدن ؟؟؟؟؟نقل قول:
البته الان دیگه فکر نکنم با خرید خط جدید مشکل رفع بشه چون خط جدید هر کسی میخره PCM شدس
فرشاد همین طرح رمضونی داری میگی؟ ککه 5مگ میگیری 10مگ میدن؟نقل قول:
واسه5مگه10مگ بدن جواز کسب واینا بردی؟
اره داداش... والا من این موضوع مال 4سال پیشمه ... ولی همین الان تو تاپیکا که میگردم همشون اسیاتک مجبورن بگیرن و مخابرات....نقل قول:
اره فکر نکنم خرید خط جدید هم افاقه ای کنه...
خوب اگر تلفن جدید خریدید که PCM نبود پس میتونستن از PCM دربیارن که در نیاوردننقل قول:
اگر امکان خارج شدن از PCM وجود داشته باشد بعد از خارج شدن از PCM باید از آسیاتک یا مخابرات سرویس بگیرید.نقل قول:
اگر امکان خارج کردن از خط PCM نباشه،خط جدید هم که بخرید باز PCM هست، در همه مناطق خط های جدید PCM نیست مناطقی که ازدهام جمعیت زیاد باشه و بستر کابلی توسعه داده نشده باشه
من اون زمان حتی پیش رییس مرکز هم رفتم... نامه زد و گفت شخصا پیگیری میکنم که بعد از یک هفته گفتن اقا امکانش نیست... منم همسایمون یک خط اظاف داشت که اون مسی بود و مشکلی نداشت منم خریدمش... وگرنه خود مخابرات میگفت حتی خط جدیدم بخوای وضعیت همینه و تازه گفت تا 5 6 ماه اصلا فکرشم نکن دست و بالمون بستست...نقل قول: