جناب آقای جوادی
مطالب لینک زیر را هم میتونید به عنوان یکی از کلاهبرداری های دیگه شاتل ضمیمه شکایت کنید
کد:http://www.keyashiyan.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1612
Printable View
جناب آقای جوادی
مطالب لینک زیر را هم میتونید به عنوان یکی از کلاهبرداری های دیگه شاتل ضمیمه شکایت کنید
کد:http://www.keyashiyan.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1612
بچه ها منم محدود شدم چند شبه، دو شب قبل زنگ زدم شاتل ..... بهشون گفتم، به مسئولش گفتم که این چیزا رو به مدیرعامل ..... هم بگین
منم می خوام برم پارس آنلاینف شاتل من رو از کار و زندگی انداخت ولی بدیش اینه که یه هفته اینترنتم قطع می شه .
پیگیر شکایت و این حرفا هم هستم، بحث ها رو پیگیری می کنم، اگه ندیدم حرفاتون رو بهم پیام خصوصی بدین
من همین الان زنگ زدم پارس آنلاین گفت که ما همچین برنامه ای نداریم که شبانه کاربرا رو محدود کنیم. گند بزنن به ان شاتل مسخره که اینترنتش برای من شده 17 ساعته! یعنی من ساعت شبانه رو باید بذارم کنار و فقط 17 ساعت می تونم از اینترنت شاتل استفاده کنم!
من الان سه ساله از شاتل اینترنت دارم میدونم هیچ شرکتی اینترنت درست حسابی نمیده ولی پشنهاد بدین حداقل با این قیمت وضعم بهتر بشهنقل قول:
من که فعلا نمیتونم چیزی بخرم چون تمام پولم رو داده بودم به این شاتل و تازه 4 ماه دیگم مانده دوره ام تمام بشه ولی مطما باشید سری بعد بخوام ایترنت بگیرم به هیچ وجه شاتل نمیگیرم
خیلی ظلم هستش به خدا سرعت 2 مگ داشته باشی 5 شبه من خدایش 100 مگ هم تا صبح نمیتونم دانلود کنم
سرعتم 5 کیلو بایت هستش هر کی میخواد نامه بزنه به منم خبر بده
دوستان یه سوال ! من هنوز دو هفته ای از سرویسم مونده ! ترافیکم هم داره تموم میشه ! اگه ترافیکم رو تموم کنم بعد زنگ بزنم به
شاتل بگم آقا من دیگه نمی خوام تمدید کنم ترافیک هم نمی خوام بخرم ! این پورت لامصب رو از خط من بکشین بیرون ! این کارو می کنن ؟!
اره داداش میکنن شما اصلا نمیخواین بگید بهشون فقط ترافیکت تمام شد از هر شرکتی خواستی بگیر راجنر میکنن روی خط شما بهشون میگی من قبلا از شاتل استفاده میکردم و الان میخوام از سرویس شما استفاده بکنم خودشون برات قطع و وصل میکنننقل قول:
برای منم همینجوری بود
دوست عزیز این مطلب که شما گذاشتی مال 3 سال پیشه!نقل قول:
مدرک از دست خودمون باشه خیلی بهتره.
من از خیر دانلود شبانه گذشتم فعلا :41:
چون سیستمم گیمینگ هست و در بهترین حالت Power Saving حداقل 350وات برق مصرف میکنه! حالا این همه برق مصرف شه برای شبی 150مگ؟ :13:
حرومه پولی که ازم تو این دوره گرفتن! :27:
بچه ها یک چیزی به ذهن رسید این برنامه تلویزونی هر هفته هستش کانال سه بریم شماره تماس اونها رو گیر بیاریم بهشون زنگ بزنیم مشکل رو بگیم خودشون انصافا آبروشون رو میبرن
تخصص دارن
کانال سه بعد از اخبار ساعت 10 پنشنبه
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
دوست عزیز پولی به شما بازگردانده نشد؟ یا کشیدن بالا پولو؟ :wac:نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان گرامی
این حرف برادرما کاملا درسته
الان هم برای اولین بار از زمانی که eco 512 بستم سرعت شده این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای هاست تهرانه ولی وقتی هاست بره کرج سرعت افتضاح میشه:5:
صحبتهای دوست ما رو داشتین؟؟؟؟نقل قول:
ببینید این شاتل چقدر پررررررررروووووووو شده
هر کاری میتونید بکنید تا به شاتل ضربه بزنید
ما که از شاتل میریم ولی باید مشتری های جدیدشون رو هم بپرونیم:2:
حیف که شیرازم و اینجا نمایندگیه و تقصیری ندارن مشکل اصل کاری هست که تهرانه
خدا شاهده اگر تهران بودم یه اکیپ آدم ورمیداشتم میاوردم میزدم کل شرکتشون رو درب و داغون میکردم
بازم سلام
برای اینکه رنک شاتل رو بیاریم پایین در سایت speedtest.net روی ستاره اول کلیک کنید مثل تصویر زیر
عزیزم.... وقتی مشکل دانلود شبانه هم برا شما بوجود اومد میای فحش میدی به شاتل.نقل قول:
تازه من بگم اینترنت درون شبکه ی ایران قابلیت سرعت 100مگابیت رو داره.
اگه بخوام مثل شما در دوره ی روزانه و با سرور تهران تست بگیرم که وضعیت من اینه!
من با این چت آنلاین کلی کل کل کردم و به نتیجه ای نرسیدم:
متن جر و بحث رو میتونید از اینجا بگیرید: امیدوارم کسی سوء استفاده ازش نکنه :46:
کد:
http://www.mediafire.com/?4wb4cxvnc0jhjrz
یه چیز دیگه:
به نقل از صفحه ی ECO:
من که چیزی دیگه ای نمی بینم. تا اونجا هم که میدونم مخابرات منطقه ی ما قویترین سیستم ها رو برای ارائه ی اینترنت در دزفول داره! بنابراین :21:نقل قول:
نکات زیر را دربارهی سرویسها در نظر داشته باشید:
ترافیک سرویس های اقتصادی (ECO) از تاریخ ۱۰ خرداد ماه سال ۱۳۸۹ به صورت جدول بالا افزایش یافته است.
قیمت ترافیک اضافه از تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ به صورت جدول بالا کاهش یافته است .
منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ارسال و دریافت در آن دوره است
بازه استفاده از ترافیک در کل دوره خدمات است.
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
شرکت شاتل، پرداخت هزینهی ۱۰۰۰ تومان آبونمان مخابرات را در سرویسهای اقتصادی(ECO) در کلیه شهرهایی که این سرویس ارایه میشود، خود به عهده میگیرد و کاربران هزینهای را برای این موضوع پرداخت نمیکنند.(به جز استان اردبیل و استان گیلان)
مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویسهای دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
به قیمتهای بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد.
هزینه مودم زایکسل ۴۵٫۰۰۰ تومان، هزینه مودم بی سیم HW زایکسل ۷۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی سیم HN زایکسل ۹۵٫۰۰۰ تومان است. برای اطلاع از مهم ترین امکانات و ویژگیهای تجهیزات زایکسل
اینجا کلیک کنید
هزینهی راهاندازی و نصب این سرویسها (ECO) در تهران و اهواز معادل ۲۵۰۰۰ هزار تومان و در دیگر شهرستانها ۱۵۰۰۰هزار تومان است.
قضیه چیه؟
اکو 512
سرعت دانلود هم شده حدود 200
بچه ها برنامه تلویزون رو پیدا کردم اسم برنامش صرفا جهت اطلاع هستش اگه شمارش رو پیدا کردید به منم بدید عالی میشه زنگ بزنیم بگیم
اسمس بدیم 20 نفر هم اسمس بدم پیگیری میکنن
سلام سروش soroosh_cz جان
من اگر مشکل سرعت در ساعات رایگان رو نداشتم که الان اینجا نبودم. خودم یکی از همین داغدیدگانم برادر بیشتر 15 روزه که وضعیت شب م قرمز شده:41:
البته قبلا هم آش دهنسوزی نبود این شاتل
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
سلامنقل قول:
بفرما اینم آدرس سایتش serfan.iribnews.ir
خسته نباشی:دینقل قول:
مال صدا سیماس دیگه.یه وبسایت هم داره فک کنم
کد:http://serfan.iribnews.ir/Default.aspx
چی میگی برادر من؟! حرفایی میزنی که من از هیچکس دیگه نمیشنوم!! قانون؟! اشتراک یک به ده ؟؟؟؟ سرعت 1.6 ؟؟؟؟؟؟! اینترنت پرسرعت 1 کیلوبایت بر ثانیه قانونی؟!!نقل قول:
میبدونی شاتل چند میلیون مشترک داره؟! دستکم یکی دو میلیون . این اتفاقی که شما داری میگی احتمالش 0 هم نیست! زیر صفره! حتی اگه صحنه اعدام باراک اوباما هم در حال پخش زنده تو اینترنت باشه احتمال رخ دادنش نیست!!
میگی در بهترین حالت!!!! اگر هیچکس دانلود نکنه سرعت باید بشه 16 کیلوبایت! خودت یکم به این حرفت فکر کن... چقدر احتمال رخ دادن "بهترین حالت" وجود داره؟ یعنی ممکنه هیچکس تو شبکه شاتل نباشه تا تو بتونی با سرعت 16 دانلود کنی؟! من اکثر مواقع سرعتم بین 13 تا 16 هست! پس نتیجه میگیریم من تنها عضو شاتلم!
اگر بخواهی از این توجیه های عجیب و غریب بیاری که تو هم میشی یکی از مدافعان شاتل چون با این طرز صحبت کردن میشه برای قتل و جنایت هم بالاخره یه توجیهی پیدا کرد! شب بود ... تاریک بود... !
نقل قول:همین جان جایی نرفتن خودم یکیشون . کاش یاد بگیریم به عقاید متفاوت دیگران احترام بذاریم.نقل قول:
متاسفانه مدت هاست که حفظ منافع فردی و کوتاه مدت جای خودش رو به مصلحت های اجتماعی و بلند مدت داده و وضع شما هم ناشی از همین مساله است. یه سرویس رایگانی داشتید که فراتر از هزینه ای که می کردید استفاده شو می بردید و هیچ مشکلی هم با .... های شاتل و مخابرات و غیره و مشکلات سایرین نداشتید و فقط خودتون براتون اهمیت داشت.
30 هزار تومن داریم میدیم برای یه سرعت 16 کیلوبایتی ثابت که توی بدترین کشورهای دنیا با این هزینه میتونیم سرویس های چند مگی بگیریم ، بهش اعتراض کردیم بعد از چندین و چند سال این اژدهای چندسر دزد رو تونستیم یه قدم به عقب بفرستیم به طوری که یه صفحه تعرفه جدید اضافه کنه حتی اگه اون سرویس جدید به هیچ کاری نیاد و هیچ مشکلی رو از مشکلات موجود برطرف نکنه
در اقدامی بی سابقه الان با سرعت 240 50 دانلود کردم
سرعتم 128 هست
کسی سرویسهای 256 cra شاتل رو داره وضع سرعت و پینگش چطوره؟
بچه ها خوده شاتل هم جزء ما ها هستن کسانی که دارن این حرف ها رو میزنن حتما از خودشون هستن میخوان از خودشون دفاع کنن
ولی به نظر بنده هیچ کسی عوض نکنه سرویسش رو همه به نظرم هر کجا که هستن برن 110 یک شکایت بنویسن برای شاتل
اینی که میگم یکی از دوستانی که پلیس هستش و رفیقم هستش گفته اگه همگی هر کجا که هستید برید شکایت تنظیم کنید میتونیم حقمون رو بگیرم ولی اگه هی دست رو دست بزاریم و بریم اکانتمون رو باطل کنیم اینجوری به هیچ جایی نمیرسیم
میدونستید الان عوامل شاتل این فروم رو هر روز میخونند ؟!
یه روز یه راهی واسه برداشتن محدودیت از شاتل دوستان کشف کردنو شیر کردیم فرداش اون راه دیگه بی فایده شد ...
تنها راه ممکن اینه که پس از پایان دوره بیخیال شاتل بشین و انصراف بدین به جای اینکه بیاین هر روز مشکلات جدیدو باهم به اشتراک بگذارین ...
این پست قبلو به خاطر این نوشتم که بدونید اگه از این وضعیت بد و بدترشم باخبر بشن هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ...
مساله عرضه و تقاضاست و وقتی تقاضا بره بالا مشخصه که امکانات دادنشون روز به روز بدتر میشه ;)
منم به فکر یه isp جدیدم ولی همچنان طرفدار پر و پا قرص شکایت.دیگه اینا در های جدیدی به دنیای وقاحت گشودن!!:19:
دیگه گوشش خیلی بازه سرعت من رو که محدود میکنن میگن 128 شیرشده،همین سرعتم برات زیاده؛ دیگه اینترنت 2مگ رو که به این روز ندازین.این وضعیت خودش قابل پیگیریه حتی بدون امضای سایر کاربران.نقل قول:
تا تنظیم شدن نامه و... با این شماره تماس بگیرین و تلفنی شکایت کنید:
سازمان تنظیم مقررات : 02188113770
شاتل =......... مشتری ، سرعت پایین
بعد از حدود سه سال استفاده از شاتل ، این ماه ، آخرین ماه هستش و دیگه شارژ نمی کنم . ادعاشون آسمونو جر می ده اما کیفیت هیچی . دوستانی که هم که با شاتل مشکل دارند و همش انتقاد می کنند ، به جای فراهم کردن اسباب خنده ی کارمندان شاتل که در این فروم گشت می زنن ، سرویس شون رو از شاتل قطع کنن و از شرکت دیگه ای بگیرن .
دقیقا همینطوره. منم کلی زنگ زدم و بحث کردم باهاشون. اخرش بهم گفتن که کلی ادم منتظرن که از ما اشتراک بگیرن.گفتن الان تو مرکز شما 1 نفر باید 1 ماه منتظر بمونه تا نوبتش بشه.نقل قول:
این یعنی همینه که هست.میخوای بخواه نمیخوای خداحافظ:41:
منم ایشالله تموم شد یه بی...اخ بهشون میدم و بای...
فقط دردم از اینه که چرا باید دوباره 15 ت بدم ؟:دی
هزینه نصب...مرده شورشونو ببرن.اومدن واسه همسایمون نصب کردن.رو وایرلس پسورد نذاشتن.منم یکم استفاده کردم دیگه دلم سوخت.رفتم بهشون گفتم بابا پس بذارید.بلد نبودن خودم واسشون گذاشتم(البته پس رو خودشون وارد کردنا...من از اونا نیستم:دی)
نقل قول:معلومه که براشون مهم نیست.مشترکین زیادی دارند که اکثرشون فقط روزا وبگردی میکنند و راضین و مشکلات ما به ذهنشون هم نمیرسه.ولی این دلیل نمیشه که شاتل حق مارو ضایع کنه یا ما بخواییم اونو نادیده بگیریم.نقل قول:
هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ... چون کسی ازشون شکایت نمیکنه !
هر خلافی قابل شکایت و پیگیریه.
مسئولین شاتل هم اگه فروم رو ببینن خیلی هم خوشحال میشن که افراد ناراضی برن.بجاش یه عده بدبخت دیگه میان.
تجربه به من نشون داده اگر از خلافکار شکایت کنی و پیگیر باشی با اینکه میل باطنیه مسئولین اینه که از شکایت منصرفت کنند و اونو بی سرانجام نشون بدن تا راحت تر باشن در نهایتجواب میده
مشکل اینجاست که ما بی حوصله یا ناامیدیم.دوست عزیز امتحان کن؛نه فقط اینجا هرجا حقت رو کسی ضایع کرد خواهی دید که اکثر مواقع به حقت میرسی.
اینجا فقط مشکل قدرت زیاد PAP هاست ولی بازهم شکایت بی تاثیر نیست.
این ....... هست ! نمیدونم چرا اون طور که باید و شاید بهش توجه نمیشه! تفاوت نجومی در محاسبه مصرف اکو و آرت !
7 درصد!!!!!!!! 1 گیگ !!!!!!! 5 روز دیگه سرویسم تموم میشه با کمتر از یک و نیم گیگ مصرف! همین امروز چند تا نرم افزار 40-50 مگی دانلود کردم ! حالا برگردیم به زمانی که اکو داشتم ! روز اول 1 گیگ تموم میشد!!!!!!
سلام
من متوجه این نوشته ها که میگن شاتل فلان قدر کاربر داره و رفتن ما چند نفر اثری نداره نمیشم.
شاتل چرا اینقدر کاربر داره ؟
چون یک زمانی خدمات خوبی میداد. و رضایت یه عده رو جلب کرده بود. این عده دهان به دهان براش تبلیغ کردن. و اینجوری شاتل شد این شرکت بزرگی که الان هست. اهمیت و تاثیر گزاری تبلیغات شفاهی و دهان به دهان در کشور ما خیلی بالاست و به شدت موثر.
انتظار تاثیر یک شبه نمیشه داشت. اما قطعا روایت متوالی بد بودن شاتل و خدمات نامناسب اخیرش تاثیر بزرگی بر تعداد مخاطبان و مشترکان این شرکت میزاره. مطمئن باشید روند فعلی ادامه پیدا کنه طی ماه های اینده افت شدیدید رو میشه دید در تعداد کاربران شاتل.که از چند ده کاربر این تاپیک خیلی بیشتره. این بد ترین ضربه است به یک شرکت.
دو مشکل بزرگ وجود داره.
یک بودن یا نبودن یک آلترناتیو مناسب. اگر از شاتل ( یا هر شرکتی که خدمات نامناسب اراده میده ) نخایم سرویس بگیریم از کجا بگیریم. باید گزینه پیشنهادی مناسب وجود داشته باشه.
دو: مشکل بودن تغییر سرویس در اینترنت ای دی اس ال. که باعث میشه کاربری که از شرکت بدی سرویس گرفته رنج تغییرات رو به جون نخره و بمونه با همون شرکت اولیه. برای این هم باید راه حلی باشه.
شکایت چشم پیشه ابرو :46:
همشون دستشون تو دست هم هست
دوستان من فردا میرم 110 میخوام شکایت بنویسم نباید پشت گوش بندازیم نباید بریم سرویس رو عوض کنیم یا بریم از جایه دیگه سرویس بگیرم من میرم حقم رو بگیرم میرم شکایت میکنم فوقش میخوان چیکار کنن سرویسمون الان که قطع هست پس فرقی برامون نداره
فردا صبح حتما میرم 110 هر کی هم هر جا هست دوست داشت حقش رو بگیره بره شکایت بنویسه
دقیقانقل قول:
و دقیقا هم همین مسئاله ست که باعث می شه هر بلایی که دلشون می خواد سر ما بیارن
همین الان بهترین راه حل به ذهنم رسید
بیاین پول بذاریم رو هم خودمون یه آی اس پی بزنیم :31:
به هر حال شاتل هم که از اولش همچین سرمایه ای نداشت؛ چند ماه اول قید سود رو می زنیم و تا جایی که منجر به ضرر نشه سرویس ارزون و با کیفیت می دیم که مشترک جذب کنیم. بعد از چند ماه هم کم کم سودی که می خوایم بر می گرده و روی این نامردا هم کم می شه. یه تعهدی هم می دیم که در صورت خالی بودن خط متقاضی، ظرف 24 ساعت سرویسش وصل شه
شاتل خيلي مشتري جذب كرده و ديگه كيفيت نداره البته نگران نباشيد يواش يواش مشتري هاش مي پره! منم مثل شما دارم قيد شاتل رو مي زنم كلاً تحريمش كردم الانم با ايرانشل آن لاينم خيلي بهتر از شاتله:31:نقل قول:
ولي دوستان درد ما اين آي اس پي اون آي اس پي نيست ، درد ما اينترنت كل كشوره ، دردي كه درمانش پورت هاي بيشتر و محدود نكردن اون هاست...
ایول من موافقم... بعدشم میتونیم کاربرا رو محدود کنیم خودمون جاشون دانلود کنیم. :31:نقل قول:
يعني شما حداقل بايد 20 گيگ دانلود داشته باشي! بله گذشت اون دوران! وقتي مشتري زياد بشه كيفيت مياد پايين اين قانونيه كه تو كشور ما حكم فرماست نمي دونم چرا!نقل قول:
پروانه ي شاتل باطل بايد گردد...!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
110 مي خواي بري شكايت بنويسي عليه آي اس پي؟!؟!؟!نقل قول:
110 بر مي داره يه شكايت تنظيم مي كنه عليه خودت كه داري يه همچين كاري مي كني! مي گه مگه ما بي كاريم كه بشينيم واسه شما بچه كوچولوها شكايت نامه تنظيم كنيم؟ اينترنت نداشته باشين به جهنم! اصلاً عامل جرم و جنايت همين اينترنته! باور نمي كني برو شكايت كن ببين چي مي شه!!! اون وقت مي شه داستان دكتر نيما افشار!!! از قديم گفتن يه دست صدا نداره....