سلام
با عاملیت فروش تماس گرفتم
گفت ما بروز رسانی نمی کنیم
خود اسیاتک چند وقت یکبار بروز رسانی می کنه سیستمش رو
ممکنه یه هفته ممکنه 2 ماه شانسیه
گفت اگر سرویس رزرو داشته باشی با بروز رسانی فعال می شه
خلاصه گفت با مسولیت خودت رزرو کن:n37:
Printable View
سلام
با عاملیت فروش تماس گرفتم
گفت ما بروز رسانی نمی کنیم
خود اسیاتک چند وقت یکبار بروز رسانی می کنه سیستمش رو
ممکنه یه هفته ممکنه 2 ماه شانسیه
گفت اگر سرویس رزرو داشته باشی با بروز رسانی فعال می شه
خلاصه گفت با مسولیت خودت رزرو کن:n37:
اینم یه معضل دیگه از جناب آسیاـــاکنقل قول:
دقیاقا تو همین بروزرسانی هاست که ساعات رایگان عصرانه و ... برداشته میشه!!! و کلا رنج ای پی و .... تغییر میکنه
حذف شود تشکر ممنون.نقل قول:
سلامنقل قول:
من با نمایندگی صحبت کردم گفت ما به هیچ وجه بدون اجازه مشترک به روز رسانی نمی کنیم .
حذف شود .تشکرنقل قول:
این dsl وافعا مسخرس، آپراتورهای موبایل کلی ساعات نامحدود و رایگان با سرعت 20 برابر dsl به هزینه ناچیز میدن
هم زمان dsl عصر حجر حجم مگ مگ مثل اینکه طلاست به سرعت gprs میفروشه، رایگانش هم نگو بیشتر اوقات مثل سرعت مودم گوشی analog
حذف شود تشکرنقل قول:
دوستانی که میخان سرویس 18 ماهه 200 گیگ رو رزرو داشته باشن و میترسن از گندکاری آسیاتک یه راهکار سراغ دارم یه نت از آسیاتک ثبت نام کنین رو خط یه فک و فامیلی ننه بزرگی چیزی این سرویسم روش فعال کنین بعد یوزر پسورد اون خط ست کنین تو مودم خودتون میتونین همزمان دو تا سرویس داشته باشین :n09::n10:
حذف شود تشکرنقل قول:
لینک گروه تلگرام رو دوستان میتونین بهم بدین؟؟؟
برا منم بدین :n09:نقل قول:
- - - Updated - - -
برا منم بدین :n09:نقل قول:
من فکر میکردم این بسته ویژش نامحدوده بعد زنگ زدم بهشون گفتن اره نامحدوده بعد من گفتم تو سایتتون چیز دیگه ای نوشته :شایان ذکر است مشترکین در بازه زمانی استفاده از بسته ویژه در هر ماه از حداقل ۱۵ گیگ ترافیک
(حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰گیگ ترافیک داخلی) با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند بود.
بعد بعد 5 دقیقه معطل گزاشتن و سوال کردن از بالا دستی ها گفت اره جدیدن محدود شده هر ماه 5 گیگ ترافیک بین الملل فقط :n08:
شوخی نکن، یعنی شب رایگان به 5 گیگ از خرج در ماه محدود کردن؟
اینکه چیزه بعیده، مگه میشه؟ اینکه دیگه اسمش اینترنت نیست
سلام
پنل کاربری من تغییر کرده است.
حل شد......
2 شبه تو ساعت رایگان از حجم اصلی کم میشه ، فعلا شکایت کردم ، شک کردم به اینکه شاید محدودیت یا سقفی روی دانلود شبانه گذاشتن :n36:
نقل قول:نقل قول:
کد:/asiatechco
سلامنقل قول:
این کانال مربوط به کانال رسمی آسیاتک است آیا گروه هم وجود داره ؟
درودنقل قول:
بله این کانال رسمی اسیاتک هست ، فکر نکنم خود اسیاتک گروه تلگرام داشته باشه مگه اینکه کاربرهاش ایجاد کرده باشن که اطلاعی ندارم :n36:
نقل قول:
دوست عزیز سرویسی که استفاده میکنین، یک ماهه هست یا از این سرویس های جدید 2 تا 16 مگ طولانی مدت که شبانه رایگان هم دارن؟
یکماهه ، اگه میخواید ربط بدید به این حجمی که کم شده باید بگم که اون مسئله با شکایت حل شد و حجم کسر شده رو به اکانتم برگشت زدن ، مشکل از طرف اونا بود ، اگه هم سوالی هست که در خدمتم :n36:نقل قول:
پنل تغییر کرده و بسته گیگ باکس هم حذف شده انگار.
برای شما دوستان هم همینطوره ؟
اا من مخابرات دارم خیلی خوب بود اما خراب کردن میخوام عوض کنم چه طرحی داره سرعت بالا باشه و دانلود شبانه
۳۰ تومن ماهی خوبه یا تا ۴۰
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
گروهذک نمیزارن کلی تبلیغاب منفی داره... فقط ی جایی ک بگن ما خیلی شاخیمنقل قول:
پنل که تغییر کرده ولی گیگ باکس که هنوز سر جاش هستنقل قول:
مشکل dns چطوری حل میشه پابلیک dns میزنم ولی فقط یکروز دووم داره:n03:
منم مشکل شما رو دارم،مثلا DNS گوگل هم حتی نمیتونم رو مودم ست کنم،ست میشه ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه اما پینگ میشه گرفت!!نقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
برای ویندوز DnsJumper خیلی خوبه
دوستان اسیاتک هزینه اپلود رو برای شما حساب میکنه ؟ واسه من که فقط دیتای دانلود رو از حجم اصلی کم میکنه ؟
خیر برای من هر دو رو حساب میکنهنقل قول:
دوستان پاسخ این سوالو بدیننقل قول:
و اینکه من نمیتونم باشگاه مشتریان ثبت نام کنم درست مه میکنم وارد نمیشه
قبلا داشتم اونم وارد نمیشه میزنم بازیابی رمز عبور میگه این ایمیل شماره نیست
خسته کرد ادمو
دوستان اسیاتک هنوز مثل قبلا گیگ باکس داره؟
بلهنقل قول:
گیگ باکس 9 و 15 و 90 گیگ هنوز داخل پنل هست
ممنون قيمت و مدت زمان رو اگر مقدوره لطف كنيد و يا اگر راحت تر هستيد يه عكس از همين ٣ مورد لطف كنيدنقل قول:
چون توي سايت خود اسياتك نديدم و به نظر ميرسه فقط توي پنل موجود باشه
حجم درخواستی 9 GBنقل قول:
کاربر گرامی مدت زمان استفاده از این بسته حداکثر 5 روز از زمان خرید می باشد
مبلغ کل ترافيک: 95004ريال
قيمت متوسط هر گيگ: 10556ريال
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 103554ريال
حجم درخواستی 15 GB
کاربر گرامی مدت زمان استفاده از این بسته حداکثر 10 روز از زمان خرید می باشد
مبلغ کل ترافيک: 120000ريال
قيمت متوسط هر گيگ: 8000ريال
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 130800ريال
حجم درخواستی 90 GB
کاربر گرامی مدت زمان استفاده از این بسته حداکثر 90 روز از زمان خرید می باشد
مبلغ کل ترافيک: 900000ريال
قيمت متوسط هر گيگ: 10000ريال
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 981000ريال
فرق سرویس حجمی و غیرحجمی آسیا تک چیه؟
مثلا سرویس کیمیا غیرحجمی ۲۵گیگ در ماه( حجم بین الملل) 40 هزار تومن چه فرقی با سرویس حجمی کیمیا داره؟
ظاهرا هر دوش بعد از تموم شدن حجم باید حجم اضافی خرید ولی در غیرحجمی قیمت ها به صرفه تر به نظر میاد
فرق سرویس حجمی و غیرحجمی آسیا تک چیه؟
مثلا سرویس کیمیا غیرحجمی ۲۵گیگ در ماه( حجم بین الملل) 40 هزار تومن چه فرقی با سرویس حجمی کیمیا داره؟
ظاهرا هر دوش بعد از تموم شدن حجم باید حجم اضافی خرید ولی در غیرحجمی قیمت ها به صرفه تر به نظر میاد
سلام از شرکت با خونه تماس گرفتن این سرویسو پیشنهاد دادن : سرويس صدف 12ماهه،110گيگ سرعت2 تا 16مگ با بسته ويژه 2تا8صبح
سرعت روزانش و دانلود شبانش برا من که خطم رو 16 مگه چقدر میشه؟
من ماهی 50 تومن میدم شهاب 10 گیگ شبانه رایگان میگیرم اگه سرعتش کمتر نباشه و با مصرف حجم پایینتر نیاد این برا یه سال 250 خیلی برام به صرفه تره
و اینکه میدونین این سرویس تا کی تو پنل هست؟
آقا من به سرعت آپلود نیاز دارم روشی هست که بشه برد بالا سرعتو نمیدونم سرویسی داره فعال کنم؟
کارم بیشتر با آپلوده تا دانلود
30 تا داره آپلود میکنه ولی میخوام بیشتر باشه
16 مگ دارم
آقا کسی نگفت سرویس غیرحجمی چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان همه سرویس های اسیاتک اون 4 تا سایت خودش راییگانه؟
یه سرویس خوبش چیه ؟سایت دانلودش میتونه با شاتل لند رقابت کنه؟مصل شاتل لند اپلود سنتر داره ؟