نقل قول:
نامحدود واقعی از 1000گیگ شروع میشه به بالا تازه دوست من. حالا به این حجم میشه گفت نامحدود چون 1000گیگ مناسبه حتی برای یه خانواده پر جمعیت و استریم ویدیو روی ویدیو وال با کیفیت 4K و HD و استفاده های حجیم.
Printable View
نقل قول:
نامحدود واقعی از 1000گیگ شروع میشه به بالا تازه دوست من. حالا به این حجم میشه گفت نامحدود چون 1000گیگ مناسبه حتی برای یه خانواده پر جمعیت و استریم ویدیو روی ویدیو وال با کیفیت 4K و HD و استفاده های حجیم.
با این سرعتا این حجما چین اخه
نه سرعت درستی داریم نه جایی که بشه این حجو مصرف کرد
:n27:
شاتلی های عزیز مقیم تهران بی زحمت بگید که شاتل هم پروفایل گیمینگ داره؟ آیا اگه این پروفایل اعمال بشه در نتیجه سرعت هم محدود میکنن؟ اگه آره تا چقدر محدود میشه؟ و اینکه بی زحمت از 8.8.8.8 پینگ بذارید مرسی
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
جالب اینجاست فقط برای سرویس 16 مگ این تعرفه جدید گذاشته برای سایر سرویسها مثل 8 مگ و پایینتر تغییری ندادهنقل قول:
نقل قول:
شو آف تبلیغاتی هست
چون در سرعت 8مگ و پایین تر حجم هایی که ارایه کرده از شاتل کمتره...
این تعرفه جدید شاتل چرا تو سایتش من نمیبینم؟
كاملا مشخصه بازار گرمي هستش و عوض ميشه بعد يه مدت وگرنه برا بقيه تعرفه ها هم ترافيك بالاتر در نظر مگرفتننقل قول:
در نظر داشته باشيد كسايي كه خطشون ١٦ مگ هم پشتيباني ميكنه كمه
ولي به هر حال همين كه اين ارقام هرچند تبليغاتي داره بالاتر ميره و باعث رقابت شده خودش خوبه
یکی از بچه ها تو تلگرم با مسئول تبلیغات حرف زده گفته مردم استقبال کنن سرعت های پایین تر هم بزودی تغییر می کنه !!!نقل قول:
گفته سازمان هنوز در حال بررسیه !!!!
شاتل تعرفه نامحدود داخلی 10 هزارتومن رو حذف کرد