ظاهرا بعضی از کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را فراموش کرده اند....
امیدوارم شاهد چنین چیزی مجددا نباشم.
Printable View
ظاهرا بعضی از کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را فراموش کرده اند....
امیدوارم شاهد چنین چیزی مجددا نباشم.
من که براش DNS گوگل رو وارد کردم. خوبه. کمی لود بهتر شده.نقل قول:
آره جریان چیه ؟ نمیشه ریز مصرف رو چک کرد قفل شده . حتما باید وارد کنیم اطلاعات رو تا باز بشه ؟نقل قول:
با چه آدرسی وارد میشین؟؟؟نقل قول:
برای من بدون وارد کردن اطلاعات داخل نمیشه یعنی اون منو های کنار صفحه رو بزنی هیچی نمیشه...!!نقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
نقل قول:قضیه چیه الان ؟نقل قول:
من از این بدون وارد کردن اون اطلاعات دارم وارد میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به هیچ وجه اطلاعاتم رو توی اینترنت زمانی که اینطور دوگانگی هست وارد نمیکنم !
یعنی چی الان دو ریز مصرف با دو پنل مجزا ؟
از این ادرس استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وارد کردن اطلاعات برای کد قرعه کشی هست :
جایزه قرعه کشی بزرگ صبانت : یک دستگاه خودروی X33
لازم به ذکر است تمامی مشترکین صبا نت که سرویس آنها از لحاظ حجم و زمان فعال باشد متناسب با میزان امتیاز خود شانس برنده شدن در قرعه کشی را دارا می باشند که نحوه امتیاز دهی به شرح ذیل می باشد:1- به ازای هر۵۰۰/۰۰۰ ریال ریال خرید در یک نوبت یک امتیاز برای قرعه کشی در نظر گرفته می شود. 2 - به ازای خرید سرویس در زمان برگزاری نمایشگاه های تخصصی بصورت حضوری یک امتیاز برای ایشان در نظر گرفته می شود.
3 - به ازای هر سال اشتراک پیوسته یک امتیاز برای شرکت در قرعه کشی در نظر گرفته می شود. 4 - مشترکین می بایست مشخصات فردی خود را به منظور صدور کد شرکت در قرعه کشی که شامل نام و نام خانوادگی صاحب خط،نام و نام خانوادگی استفاده کننده سرویس، کدملی،شماره موبایل،ایمیل می باشد را از طریق این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا از منوی پشتیبانی وب سایت صبانت ، گزینه پنل کاربری را انتخاب و فرم را تکمیل نموده تا کدهای مربوطه برای ایشان ارسال گردد.
نکته: چنانچه اشتراک فعلی مشترکین در بازه زمانی یاد شده به اتمام نرسیده باشد مشترک می تواند با تمدید اشتراک خود طبق شرایط بالا به امتیاز خود بیفزاید و شانس برنده شدن خود را افزایش دهند که سرویس مذکور تحت عنوان رزرو برای ایشان منظور و پس از اتمام سرویس فعلی بصورت خودکار فعال می گردد.
لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت چقدر گرون فروشه
سرویس
2048kbps 3 ماهه 30GB 4% رو 161500 میده:n04:
در حالیکه که من همین سرویس رو از اسیاتک 120 گرفتم(هزینه کلی)