دوستان فقط یه سینما برام معرفی کنید برا تلوزیون ال جی.سه بعدی هم هست،مدلش یادم نیس.ولی کامله و مجیک موسم داره.چون قابلیت پخش فیلم ۳ بعدی و بلوری از فلش داره خوده تلویزیون نمیخوام زیاد هزینه کنم،نهایتاً۵۰۰-۶۰۰اگه کمه و خوب نیس بودجرو زیاد میکنم.ممنون
Printable View
دوستان فقط یه سینما برام معرفی کنید برا تلوزیون ال جی.سه بعدی هم هست،مدلش یادم نیس.ولی کامله و مجیک موسم داره.چون قابلیت پخش فیلم ۳ بعدی و بلوری از فلش داره خوده تلویزیون نمیخوام زیاد هزینه کنم،نهایتاً۵۰۰-۶۰۰اگه کمه و خوب نیس بودجرو زیاد میکنم.ممنون
امروز یکی از اسپیکرهای سینما قطع شده هر کار هم کردم راه نیفتاد....سوخته به نظرم
آپدیت هم کردم!
پایونییر 727
خروجی پلیر سالمه چون با اسپیکر دیگه تست کردم:n03:
ای بابا ریدن تو اسم پایونرم با این جنسای بنجلنقل قول:
متاسفانه مثل اینکه فریمور قبلی اشکال داره قبل اینکه بزنه دهن باند رو سرویس کنه باید آپدیت کنی
برا منم 2 بار اینجوری شد باره اول اسپیکر سوخت دادم بردن تهران برام عوضش کردن
چند وقت بعد دوباره همون خروجی از کار افتاد ولی ایندفه باند سالم بود خروجی قطع کرده بود زنگ زدم نمایندگی گفتن آپدیت کن مشکلت 100% حل میشه آپدیت کردم خدارو شکر درست شد
حالا از روزی که خریدم رو هم رفته 10 -12 ساعت بیشتر روشن نبوده 2 بار خراب شده :n27:
20 صفحه پایانی را خوندم و به جوابی نرسیدم
من یک سینما خانگی می خوام که فرمت های AVI , MKV را به همراه زیرنویس فارسی SRT پخش کند و صدای شفافی داشته باشه و تو بازار ضعیف شهرستان هم پیدا بشه ( مدل معروف باشه ) تلویزیون هم سری 7 ال جی اسمارت تری دی هست. ضمنا حداقل قیمت را داشته باشه ( بودجه ام محدوده) . با تشکر قبلی
درود.
آمپ پایونیر 522 رو دارم با بلنگوهای S-RS77TB.
1- نمایشگر آمپ هنگام پخش از USB میتونه نام آهنگ رو نشون بده؟
2- چرا وقتی که صدای بلنگوها رو روی یک کانال می برم(مثلا چپ یا راست) صدای بلندگوی چپ خیلی بیشتر از راسته؟
3- می شه آمپ رو جوری تنظیم کرد که از بلنگوهای مرکز و فراگیر هم به همون صورتی که در حالت استریو صدا شنیده میشه صدا بیاد؟
سپاسگزارم
1- ویژگی های یه سیم HDMI خوب چیه؟
2- آیا تفاوتی میون اتصال یه دستگاه به آمپ با سیم اپتیکال یا سیم کوآکسیال برای انتقال صدا هست؟
3- می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.
سپاس بیکران
1- اگر درست منظور سوال را فهمیده باشم: روکش خوب - جنس خوب - خم میشه و نمی شکنه - بدون نویز - (برند معتبر باشه و نسخه 1.4 )نقل قول:
2- پلاسما پاناسونیک یکسریشون مشکل برد دارند که زود می سوزه به تاپیک پاناسونیک مراجعه کنید.
دیگه شانس ماست!نقل قول:
به احتمال زیاد همون فریمور مشکل داره که این مصائب رو درست میکنه برای مشتری والا مارک پایونییر خیلی کیفیت بالایی داره.من خودم یک پخش ماشین گرفتم شش سال پیش مدل 6950 هنوز برای خاک گیری هم باز نشده و مثل ساعت کار میکنه روی ماشین پدر.خودمم 7250شو گرفتم دو ساله مثل بنز کار میکنه
حالا این باند رو چیکارش کنم؟به همون شماره پایونیران زنگ بزنم که روی کارت گارانتیش هست؟
سلام دوستان
من یه تلویزیون سامسونگ es8880 تهیه کردم
حالا قصد تهیه یه سینما خانگی دارم
اما بین دو تا مدل زیر گیر کردم، اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید
Samsung HT-E445K
Samsung HT-E456K
خیلی ممنونم
سلام
من یک سینما 5550 سام گرفت و تلویزیون هم سام هست
وقتی خاموش می کنم همزمان خاموش میشه اما وقتی می خوام روشن کنم باید تک تک روشن کنم و اتوماتیک میره روی Digital in و من میخوام که بره روی hdmi
توی دفترچه راهنما نوشته که کابل hdmi باید از cec پشتیبانی کنه که من همچین کابلی را پیدا نکردم
من تی وی را Digital cable وصل کردم و بقیه را با hdmi
دوستان در این مورد راهنمایی نمایید
ممنون